Yeni tanıştığım kişinin davranışlarındaki anormallikler?

Anlıyorum da daha 2 günden bu kadarı fazla değil mi?

Mühendissiniz çalışan kadınsınız netten koca aramak nedir kuzum allahaşkına ya
Valla İnternetten tanışıp evlenenler kusura bakmasın ama 2 günde görüşmeden bu derece evlilik delisi adamda bi sıkıntı vardır. Boşver sen bunu canlı kanlı kendin tanış bizzat adaylarla bundan bi nane olmaz

Fotoğraftan mı ailenize kanı kaynamış? Daha doğru düzgün bile tanımadığın insanla evlilik muhabbeti açmak neden? Samimiyetsiz ve gereksiz muhabbetler... Sevimli, sıcak görünmeye çalışmış ama daha dakika bir olunca, eğreti duruyor. Ben de olsam irite olur, fazla yanaşmazdım böyle bir tipe.

Bana da öyle geldi ya, demekki doğru düşünmüşüm. Hayır yüzyüze tanışsak belki beni beğenmeyecek. Ya da ben onu beğenmeyeceğim. Ama sanki böyle bi ihtimal yokmuş da, her şey çok mükemmel olacak evlenecekmişiz gibi davranıyor. İşte yaptığın her işte yanında olmak isterim, ailene inanılmaz kanım kaynadı gibi garip garip cümleler kuruyor. Ürkünç geldi bana gerçekten... hislerimde haklıymışım sizlere de öyle geldiğine göre.

Anlıyorum da daha 2 günden bu kadarı fazla değil mi?

Canim 2 gunde bahsetmis.ama yarin seni nikah masasina oturtmuyor ki
Adam diyor ki
Amacin evlilikse konusalim
Degilse herkes yoluna

Evlilik niyetiyle konusuyorum
Eger ciddiysen konusalim
Sonucta taniyacaksin
Ne kaybedrrsin ki
En azindan 1 ya da 2 ay konus
Illa ki canini sikan durum.olursa bitirirsin

Ama hemen kestirip atma
Sonradan pisman olursun.
Keske sans verseydim
Sonucta alnina.silah dayamiyor
Evlilik hemen yok
Tani.konus aklina yatarsa hayirlisi olsun
Aklima yatmazsa caniniz sag olsun
Herkes kendi yoluna

Ama insanlara sans vermek gerek
Belki ilerleyen zamanda kafaniz uyusacak
Benzer ortak yonlerinkz olacak

Allah birilerini karsimiza cikarirsa bu tesadufen cikmaz
Ya bize birsey ogretir
Ya da bizden birseyler alir

Ins hakkinda hayirlisi olur

Teşekkür ederim. Hislerim doğru çıktı o zaman. :) Hayır bir de kızlarda evlilik delisi derler. Tamam düzgün biriyle zamanı gelince evlenmek hayalimiz. Ama ben de evlenmek isteyen biri olduğum halde hiç kimseye böyle davranmam...

Amin, teşekkür ederim. Allah size de hakkınızda hayırlısını versin. Umarım isteyen herkes istediğine ulaşır. Tavsiyeler için sağ olun.

Hayat tecrübem bana direk evlilik muhabbeti yapan erkekten korkmayı öğretti.
Özellikle bu kişi netten ise, kesinlikle mesafeli durmakta fayda var.
Niyeti ciddi olan insan netten kız aramaz, erkeklerin kızları zayıf noktasından vurma diyorum ben buna "evlilik"
Önyargı tü kaka ama istisnalar kaideyi de bozmaz.

Arkana bakmadan kaç kurtar kendini kuzum....

Haklısınız. Ya art niyetli ya özgüven problemi var. Ya da gerçekten iyi niyetli ama nasıl davranacağını bilemeyen birisi... Bilemiyorum. Ama bu kadar çok kafada soru işareti bırakan birinden uzak durulması gerektiğini seziyorum.

Bu devirde internet tanismalari eskisi gibi degil. Muhtemelen ciddi sikintilari var. Bence de muhabbeti kes. Bu muhabbetin biraz ilerisi cinsellik vs. Olabilir. Belki guven vermek adina temiz aile cocugu ayagina yatiyordur. Akli basinda hic kimse iki gunde evlilik muhabbeti yapmaz ve gercekten cok iticiymis.

Evet zaten bana da çok garip geldi. Amacının ne olduğunu bilmediğim birine daha fazla zaman ayırmak ben de istemem...

Buna benzer bir sey daha önce yaşadım çok samimiyetsiz ve itici bir durum bence. Başka niyetide olabilir bence temkinli olmak gerek

icinize sinmeyen seyler var kim olsa "ne oluyoruz" ya diye düsünür. Herseyin bir yeri zamani bir adabi vardi :)

Mühendis oğlanımızla empati yaptım ve bence netten tanıştığını için sana güven telkin etmek istiyor.Ama yaptığı çok

acemice ve panik halinde seni kaçırmamak için söylediği şeyler özgüvensiz görünmesine sebep oluyor.Evllik,aile gibi

şeylerden bahsedip,"evlilik meraklısı" kızı kendine bağlamaya çalışıyor.Buluşun ve yüzyüze görüşün,ona göre karar

verirsiniz

Çok doğru söylüyorsunuz. İnanın hayatımda o kadar çok sıkıntıyla uğraştım ki, isteyeceğim en son şey bu şekilde soru işaretleri bırakan biriyle ilişkiye başlamak. Normal insan gibi davranmıyor hiç çünkü. Buluşup buluşmamaya karar veremedim o yüzden.

Evli olmadığına emin misiniz ?
Profili yeterince bilgi içeriyor mu ?
Bu kadar "ciddi düşünüyorum" imajı bana da pek masum gelmiyor. Altında başka bişeyler var gibi.
Hayır içermiyor. Fotoğrafı falan çok fazla yok. İletişimi kesmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…