- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi resurrection93
-
Hahaha iyiymiş buBen evlilik düşünmüyorum ya gelecek planlarım arasında pek yok ben zor güvenirim zor biriyimdir birini sevmem de zaman alır zaten hani senin evlilikle ilgili aciliyetin varsa birbirimizi oyalamayalım:) de.
Biraz daha irite olursam bu cümleyi copy paste yapıp yollayacağım. Teşekkür ediyorummm. :)Ben evlilik düşünmüyorum ya gelecek planlarım arasında pek yok ben zor güvenirim zor biriyimdir birini sevmem de zaman alır zaten hani senin evlilikle ilgili aciliyetin varsa birbirimizi oyalamayalım:) de.
Evli olmadığına emin misiniz ?
Profili yeterince bilgi içeriyor mu ?
Bu kadar "ciddi düşünüyorum" imajı bana da pek masum gelmiyor. Altında başka bişeyler var gibi.
Ben evlilik düşünmüyorum ya gelecek planlarım arasında pek yok ben zor güvenirim zor biriyimdir birini sevmem de zaman alır zaten hani senin evlilikle ilgili aciliyetin varsa birbirimizi oyalamayalım:) de.
Hahaha iyiymiş bu
Benden 2 yaş büyükmüş, 27 yaşında yaniKaç yaşında, yaşı mı geçiyor ki acaba ?
Belki karşı cinsle ilişki kurmakta çok deneyimli değildir. Adam sonuçta mühendislik okumuş kaç tane kız tanımıştır ki
Ama sizce de benim tanıştığım kişide anormal davranışlar Yok mu?Benim eşim de çok abartili üstüme düşüp, iltifatlar yağdırıyordu, sanirsin kulum kölem olacak, devamli gozleri gozlerimde, agzimin icine düşüyor . Tamam iltifatlar, ustune dusmeler normal ama çok çok daha abartısıydı yaptiklari. Evlilik muhabbeti vs acmiyordu veya kendini anlatmiyordu boyuna sadece bana odakliydi.
Bu davranışlari bana pek güven vermemişti ve kotu niyetli gibi gelmisti sanki benim gozumu boyamaya kandirmaya calisiyor gibi gelmisti abarti davranislari açikcası ve samimiyetinden suphe duymustum ama tanidikca anladim onu. :) Evlendikten sonra normal düzeyine indi zaten
Kesinlikle haklısın heleki uzun ve yipratan bir iliskiden çıkmışsan daha dikkatli olmalısın ki bende uzuuunnn bir iliskinin sonuna gelmis gibiyim insanin tahammülü kalmıyor kimseye ve yaşayacaklarıda verdiği emeğe değsin istiyor. Insanlar nasil hemen birinin hayatina bu kadar çabuk adapte olabiliyor hayret doğrusu hakkinda hayırlısı olsun canimcimmBir de şöyle bir durum var hanımlar, ben kendi isteğimle bitirdiğim uzun bir ilişkiden daha 4 ay önce çıktım. Ne istediğimi, kim olduğumu yeni yeni anladığımı söyleyebilirim. Ve bu aşamada isteyeceğim en son şey tekrar sorunlu biriyle uğraşmak... inanılmaz yorulduğum bir ilişkim oldu çünkü. Dolayısıyla artık bir adım atarken iki kere düşünmek zorundayım. Evlenme isteğim var evet. Ama bu isteğim yüzünden abuk subuk insanlara kurban gitmek istemiyorum... Yanlış seçimler yapmak, bana yanlış seçimler yaptıracak insanları istemiyorum. Bu beyefendiyle iletişimi kessem hayrıma olacak gibi.
İnstadan yazmıştı kendisi bana. Kesin mühendis olduğuna eminim diyemeyeceğim çünkü benim her şeyim kabak gibi ortadayken onun çok fazla fotosu yok. Ama konuşma ve kültür birikimine bakarak dediğinin doğru olduğunu düşünüyorum. Gene de belli olmaz tabi.İş ciddiye binince hep Kaçar böyleleri.
Netten hangi siteden tanıştınız bir de mühendis olduğuna emin misln
Çok teşekkür ederim. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun. :)Kesinlikle haklısın heleki uzun ve yipratan bir iliskiden çıkmışsan daha dikkatli olmalısın ki bende uzuuunnn bir iliskinin sonuna gelmis gibiyim insanin tahammülü kalmıyor kimseye ve yaşayacaklarıda verdiği emeğe değsin istiyor. Insanlar nasil hemen birinin hayatina bu kadar çabuk adapte olabiliyor hayret doğrusu hakkinda hayırlısı olsun canimcimm
Rica ederim aminnn bende teşekkür ederim :)Çok teşekkür ederim. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun. :)
Ama sizce de benim tanıştığım kişide anormal davranışlar Yok mu?
Nasıl güveniyorsunuz ? Yanlış anlamayın ama mesela ortada hiç tanımadığınız biri var. Yani kimbilir kaç kişiye yapıyordur oradan.İnstadan yazmıştı kendisi bana. Kesin mühendis olduğuna eminim diyemeyeceğim çünkü benim her şeyim kabak gibi ortadayken onun çok fazla fotosu yok. Ama konuşma ve kültür birikimine bakarak dediğinin doğru olduğunu düşünüyorum. Gene de belli olmaz tabi.
Diğer sosyal ağlarda aradınız mı ?İnstadan yazmıştı kendisi bana. Kesin mühendis olduğuna eminim diyemeyeceğim çünkü benim her şeyim kabak gibi ortadayken onun çok fazla fotosu yok. Ama konuşma ve kültür birikimine bakarak dediğinin doğru olduğunu düşünüyorum. Gene de belli olmaz tabi.
Yanlış anlamadım, merak etmeyin. Haklısınız söylediklerinizde. Ama olur da tanışırsak diye yalan söylemeyeceğini düşünmüştüm. Ortada çok fazla şaibeli durum var aslında. Hiç görüşmemek mantıklı görünüyor.Nasıl güveniyorsunuz ? Yanlış anlamayın ama mesela ortada hiç tanımadığınız biri var. Yani kimbilir kaç kişiye yapıyordur oradan.
Nasıl güveniyorsunuz ? Yanlış anlamayın ama mesela ortada hiç tanımadığınız biri var. Yani kimbilir kaç kişiye yapıyordur oradan.
Evet gerçekten olumlu his oluşmadı içimde. İlk başta vardı ama sonra biraz ürktüm açıkçası. Hani yüzyüze görüşsek belki bir ilişki bile başlamayacak ama beni garanti olarak görmesi irite etti baya.Evlilige odaklanmasi dusunduruyor sadece. Benim de karsima cikmisti daha ilk gunlerden dugun ceyiz muhabbeti yapan ve o kisiyle devam etmemistim cunku cidden bir gram olumlu his gelmemisti. Konuşan sizsiniz eger kafanizdaki ufak bir şeyse belki biraz daha tanimaya şans verebilirsiniz ama sizi tamamen itiyorsa devam etmeyin vekotu his aliyorsaniz devam etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?