- 4 Mart 2012
- 15.984
- 37.198
- 798
- Konu Sahibi resurrection93
-
Sizin bu yorumunuz da bana tuhaf geldi..Örneğin “sen de mühendissin, Prison Break’de Michael de inşaat mühendisiydi zekasına hayran kalmıştım”, diyorum “
Sizin de bu yorumunuz bana sıkıntılı bir kişilik olduğunuzu hissettirdi. Sıkıntılısınız bence. :)Sizin bu yorumunuz da bana tuhaf geldi..
Tencere kapak gibisiniz.
Uyumlusunuz bence..
bence sağlam karakterli bir insan değil. hemen hemen buna benzer bir durum yaşadım. karşımdaki erkekte, aynen sizin konuştuğunuz gibi konuşuyordu benimle. sonuç, inat uğruna evlendim 1 yıl içinde ve 6 ay sonra da ayrıldım. demem o ki , karakteri oturmamış bir insan bence. sürekli evlilik lafı etmesi ve kendini övmesi de , evliliği istediği için değil bulunduğu ortamdan kurtulmak için, birşeylerden kaçmak içindir bence. ayrıca bir insan neden bu kadar kendini övsün ki özellikle bir erkek. bence çok itici. eğer ki övülecek bir tarafı varsa, bunu karşısındaki insan yapmalı. 48 saat bile olmadı demişsiniz tanışalı. bence muhabbeti kesin. en ufak bir hoşnutsuzluk hissettiğinizde ilişkilerinizde, bence direk kesin iletişimi. ben bu konuda çektiğim için kesin yaptırımlar uyguluyorum artık. o yüzden siz ne üzülün, ne de kafanıza takın bu kişiyi.Merhabalar. Yeni biriyle tanıştım netten. Mühendislik mezunuymuş kendisi. Çocuk genel olarak akıllı ve düzgün birine benziyor ama bir takım beni ürküten detaylar var. Direk evlilik lafına girip, evlilikten beklentilerini falan anlattı. Sürekli beni övme ve bana kendini beğendirme peşinde. Örneğin “sen de mühendissin, Prison Break’de Michael de inşaat mühendisiydi zekasına hayran kalmıştım”, diyorum “umarım benim zekamı da beğenirsin” yazıyor.Ne var bunda diyeceksiniz belki ama sürekli kendini beğendirme ve bana yaranma çabası biraz irite etti beni. Ailenle çok foton var işte aileni çok sevdiğinden mi yoksa aile kavramına mı sıcak bakıyorsun gibi garip sorular soruyor. Ailene çok kanım kaynadı gibi şeyler söylüyor. Biz bu kişiyle daha yüzyüze bile görüşmedik ve bu kadar balıklama dalması beni biraz rahatsız etti. Bir de evlenmek üzereyken bir ilişkiden dönmüş, düzgün aile kızı bulma peşinde gibi. Hani evlenememekten mi korkuyor, kendine özgüveni mi yok, manyak mı yoksa gerçekten iyi biri mi çözemedim. Evlenememe korkusu var gibi geldi bana biraz özgüveni eksik gibi geldi. Haliyle evlenmek için evlenenle de evlenmek istemem. İşte içkim sigaram yok şöyleyim böyleyim şu belgeselleri izlerim falan diye anlatıyor hani ideal eş gibi gözükmek mi istiyor amacı ne anlamadım. Ama benimki sadece varsayım tabi evlenmek dışındada amaçları olabilir bilmiyorum. Ben sadece varsayım yapıyorum. Neyse, sizce ben mi çok abartıyorum yoksa çocuğun davranışlarında bir anormallik olduğunu siz de düşünür müydünüz? Ben baya ürktüm çünkü. Daha 48 saat bile olmadı tanışalı.
Teşekkür ederim. Sürekli övdüğü kişi kendisi değil aslında, beni övüyor. Durup dururken karşısındaki insanı övmesi iğreti duruyor. Ayrıca eski sevgilisinin evlenmeden bir çok insanla birliktelik yaşadığını söyleyecek dahi ağzı boşbence sağlam karakterli bir insan değil. hemen hemen buna benzer bir durum yaşadım. karşımdaki erkekte, aynen sizin konuştuğunuz gibi konuşuyordu benimle. sonuç, inat uğruna evlendim 1 yıl içinde ve 6 ay sonra da ayrıldım. demem o ki , karakteri oturmamış bir insan bence. sürekli evlilik lafı etmesi ve kendini övmesi de , evliliği istediği için değil bulunduğu ortamdan kurtulmak için, birşeylerden kaçmak içindir bence. ayrıca bir insan neden bu kadar kendini övsün ki özellikle bir erkek. bence çok itici. eğer ki övülecek bir tarafı varsa, bunu karşısındaki insan yapmalı. 48 saat bile olmadı demişsiniz tanışalı. bence muhabbeti kesin. en ufak bir hoşnutsuzluk hissettiğinizde ilişkilerinizde, bence direk kesin iletişimi. ben bu konuda çektiğim için kesin yaptırımlar uyguluyorum artık. o yüzden siz ne üzülün, ne de kafanıza takın bu kişiyi.
Çok haklısınız. Burada normal olan şey daha 48 saat bile olmadan karşımdaki insanın lafı evliliğe getirmesi ve dahası tek bir fotoğraftan aileme kanının kaynaması.Çok abarttınız bence. Her kelimesinden bir anlam çıkarmaya çalışıyorsunuz. Açıkcası sizin davranışınızı da pek sağlıklı bulmadım. Konuyu evliliğe getirmesi bence niyetin ciddi olduğunu göstermek istemiş. Bunda kötü bir şey göremiyorum.
Çok haklısınız. Yüzyüze görüşmeye bile cesaret edemedim açıkçası. Ben de görüşmeyi kestim. Buradaki bazı kadınlar sorun bendeymiş gibi davranıyor ama gelen yorumların çoğu benim doğru düşündüğümden yana. Akıllı ve mantıklı insan çokluğu sevindirdi beni.Tedbirli ol. Kişinin kim olduğuna dair kesin delillerin var mı? Konuştuğun sahte hesap bile olabilir. Her türlü ihtimali düşün.
Tanışma esnasında çol hızlı ilerleyen kişi bende güven uyandırmaz. Kendinde güvenmediği bir şey var ki bir an önce gözünü bağlamaya çalışıyor. Seni hassas olan noktan "ailen" üzerinden etkilemek istiyor. Yani yalan söylüyor. Eğer tanışacaksanız bu işi yüz yüze görüşmeye taşıyın. Ailenden birinin haberi olsun. Bu devirde kimseye güven olmaz. Tedbiri elden bırakma.
Tamam ya onun 2 günden konuyu evliliğe getirmesi, aileme fotoğraflardan kanı kaynaması, sürekli kendini kanıtlamaya çalışması falan çok normal bi ben anormalim. Tamam, tamam.netten tanışman ve ailenin fotolarını görmesini de ben normal karşılamadm.ayrıca kendini tanıtmaya çalışıyor olabilir kaldı ki kadınlar bile buluşmaya giderken süslenip karşı tarafı etkilemeye çalışması normalken adamın kendini tanıtmaya ,etkilemeye çalışması abes mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?