- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 32
- Konu Sahibi resurrection93
-
YokBu şahsın ismi Y ile mi başlıyor?
Aynı şeylere bende yaşadım o da mühendis ve 27 yaşındaydı, hep evlilikten bahsediyodu :) bian dedim noluyoruz aynı kişimi :).
Yok ben de bıraktım zaten muhabbet etmeyi. Konuşmamızın hayrıma olacağını düşündüm.Benzerini yaşadım, bi begenir gibi oldum, biraz konustuk, adam hemen hayallere daldi, evlilik esprileri filan.. Ben boşandığımı söyleyim hemen, o bitirir muhabbeti muhtemelen dedim, hic onemsemedi uzerinde bile durmadi, aksine daha ilgili şefkatli modlara girdi
Boyle yaranma çabası olup surekli evlilik vs muhabbeti yapinca bana cok itici geldi, kestirdim attim vebalini almamak icin..
Insan hissediyor ya ne bileyim, icine sinmediyse uzatma hic..
Tesadüf olmuş o zaman. :) geçmiş olsun size de. Ben de konuşmayı kestim zaten şu an.Aynı şeylere bende yaşadım o da mühendis ve 27 yaşındaydı, hep evlilikten bahsediyodu :) bian dedim noluyoruz aynı kişimi :).
Bizim sonumuz hüsranla bitti. Tedbirli olmanda fayda var. Erkenden evlilikten bahseden kişiden hayır gelmiyo pek.
Mühendis olduğu dalı tutturdunuz. Ama isim yanlış. :)Jeoloji muhendisi mustafa olmasın
Yaa anlayamıyorum daha yüzünü bile görmediğiniz, 2 gün önce konuşmaya başladığınız adamlara nasıl bu kadar anlam yüklüyorsunuz? Adam evlilikten bahsediyormuş. Siz bunu normal buldunuz mu? Olması gereken bu değil. İnsanlar tanışır,çok iyi anlaşır,onsuz hayat keyif vermez görünür ,özler vs evlenmek ister. Sizin arkadaş bu aşamaları yaşamadan direkt evlenmekten behsediyor. İnandırnız mı? Demekki adamlar kızlarımızı böyle kandırıyor. Lütfen kanmayın bunlara. Mühendis olduğunu söylemiş. Nereden biliyorsunuz doğru söylediğini? Mühendisse de boşa okumuş. 2 günde evlenmeye çalışmak da neyin nesi . Hiç inandırıcı değil valla
Sonlandırdım konuşmayı.Evlilik vadiyle dolandirilanlar listesine eklenebilirsin.
Valla yavşakta olabilir senin herkese nasl davrandıgınıda deniyor olablr sen atlama oonun davranışlarına göre bi adım geride dur yinede hemen görüşme numaranıda vermeMerhabalar. Yeni biriyle tanıştım netten. Mühendislik mezunuymuş kendisi. Çocuk genel olarak akıllı ve düzgün birine benziyor ama bir takım beni ürküten detaylar var. Direk evlilik lafına girip, evlilikten beklentilerini falan anlattı. Sürekli beni övme ve bana kendini beğendirme peşinde. Örneğin “sen de mühendissin, Prison Break’de Michael de inşaat mühendisiydi zekasına hayran kalmıştım”, diyorum “umarım benim zekamı da beğenirsin” yazıyor.Ne var bunda diyeceksiniz belki ama sürekli kendini beğendirme ve bana yaranma çabası biraz irite etti beni. Ailenle çok foton var işte aileni çok sevdiğinden mi yoksa aile kavramına mı sıcak bakıyorsun gibi garip sorular soruyor. Ailene çok kanım kaynadı gibi şeyler söylüyor. Biz bu kişiyle daha yüzyüze bile görüşmedik ve bu kadar balıklama dalması beni biraz rahatsız etti. Bir de evlenmek üzereyken bir ilişkiden dönmüş, düzgün aile kızı bulma peşinde gibi. Hani evlenememekten mi korkuyor, kendine özgüveni mi yok, manyak mı yoksa gerçekten iyi biri mi çözemedim. Evlenememe korkusu var gibi geldi bana biraz özgüveni eksik gibi geldi. Haliyle evlenmek için evlenenle de evlenmek istemem. İşte içkim sigaram yok şöyleyim böyleyim şu belgeselleri izlerim falan diye anlatıyor hani ideal eş gibi gözükmek mi istiyor amacı ne anlamadım. Ama benimki sadece varsayım tabi evlenmek dışındada amaçları olabilir bilmiyorum. Ben sadece varsayım yapıyorum. Neyse, sizce ben mi çok abartıyorum yoksa çocuğun davranışlarında bir anormallik olduğunu siz de düşünür müydünüz? Ben baya ürktüm çünkü. Daha 48 saat bile olmadı tanışalı.
aslında klasik erkek, biz kadınlar gibi karmaşık değil düşünce yapısı dümdüzMerhabalar. Yeni biriyle tanıştım netten. Mühendislik mezunuymuş kendisi. Çocuk genel olarak akıllı ve düzgün birine benziyor ama bir takım beni ürküten detaylar var. Direk evlilik lafına girip, evlilikten beklentilerini falan anlattı. Sürekli beni övme ve bana kendini beğendirme peşinde. Örneğin “sen de mühendissin, Prison Break’de Michael de inşaat mühendisiydi zekasına hayran kalmıştım”, diyorum “umarım benim zekamı da beğenirsin” yazıyor.Ne var bunda diyeceksiniz belki ama sürekli kendini beğendirme ve bana yaranma çabası biraz irite etti beni. Ailenle çok foton var işte aileni çok sevdiğinden mi yoksa aile kavramına mı sıcak bakıyorsun gibi garip sorular soruyor. Ailene çok kanım kaynadı gibi şeyler söylüyor. Biz bu kişiyle daha yüzyüze bile görüşmedik ve bu kadar balıklama dalması beni biraz rahatsız etti. Bir de evlenmek üzereyken bir ilişkiden dönmüş, düzgün aile kızı bulma peşinde gibi. Hani evlenememekten mi korkuyor, kendine özgüveni mi yok, manyak mı yoksa gerçekten iyi biri mi çözemedim. Evlenememe korkusu var gibi geldi bana biraz özgüveni eksik gibi geldi. Haliyle evlenmek için evlenenle de evlenmek istemem. İşte içkim sigaram yok şöyleyim böyleyim şu belgeselleri izlerim falan diye anlatıyor hani ideal eş gibi gözükmek mi istiyor amacı ne anlamadım. Ama benimki sadece varsayım tabi evlenmek dışındada amaçları olabilir bilmiyorum. Ben sadece varsayım yapıyorum. Neyse, sizce ben mi çok abartıyorum yoksa çocuğun davranışlarında bir anormallik olduğunu siz de düşünür müydünüz? Ben baya ürktüm çünkü. Daha 48 saat bile olmadı tanışalı.
aslında klasik erkek, biz kadınlar gibi karmaşık değil düşünce yapısı dümdüz. Niyetim ciddi demeye çalışıyor bunu belli etmeye çalışıyor kendince.
Ya şu erkeklere bu kadar anlam yüklemeyin ne olur.
Onlar bizler gibi değil düz onlar,
Neden bahsettiyse aynen ondan bahsediyordur. (içinde-dışında-sağında-solunda) bir şey aramayın O zeka yok onlarda...
Niyetinin ciddi olduğunu söylemeye çalışıyor ve düz bir insan olabilir ama bu şekilde konuşması normal mi? Niyeti ciddi olan kadın olsun erkek olsun bu şekilde bir konuşma anormal bana göre...
Aynen öyle yaptım, iletişimi kestim zaten. Uzak durulmalı böyle insanlardan...Bence Onun var bir defosu uzak dur 48 saat de tanıyınca evlilik mi düşünülür
Defosu görünmeyen bi yerinde ama işin içine girince görürsün.
Kaçarak uzaklaş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?