- 21 Aralık 2014
- 9.079
- 28.004
- 798
- Konu Sahibi resurrection93
-
Ben de öyle düşünüyorum. Sağlıklı bir insan olmadığına inanıyorum hani kafamda bir sürü soru işareti bıraktı bu nedenle fazla konuşma taraftarı değilim. Yok kadınlarda olan güvenimi kaybetmiştim senin sayende kazandım bilmem ne... Gerçekten düzgün bir kişiliğim olduğuna inanıyorum. Bunu da fırsatçılarla heba etmek istemem.Böyle her şeye bir anda paldır küldür girenler siz sevince de naza çekip gider genelde.Memlekette dengesiz mi yok.Ben olsam güvenmezdim.Daha tanımadan bana bunları söyleyen insan şuursuz ve evliliğin ciddiyetini anlamamış insan derim.
Konuyu ilerletmeyi düşünmüyorum zaten.“Başta evlilik meraklısı oydu, anlamıyorum bir anda neden değişti. Beni ikna etti, kendi soğudu şimdi evlilikten.” konusunu şimdiden ufukta görüyor gibiyim.
Teşekkür ederim. Ama konuşmayı kesmenin hayrıma olacağı kanaatindeyim.Belki taşlanırım ama... yine de düşüncelerimi fikirlerimi yazayım. Tecrübelerimden yola çıkarak söylemek isterim ki konuşmayı kesmeyin. Yani neden kesmeyin şu şekilde bağlanmayın, söylediklerine inanmayın sadece dinleyin, okuyun, sorular sorun. Yani konuşsun dursun farklı kimlik modelleri tanımak iyidir. Hatta söylediklerine, yazdıklarına gülün geçin.
Nedir necidir bilinmez.
Sosyal medya kullanmayan şahıs sizi de bulamazdı, bulmuş demek bir yerlerden.
Meslek mi? Belki yalandır. Olsun o da yalan olsun farklı bir kişilik bozukluğu tanımak tecrübelendirir.
İlk günden evlilik mi? Pek normal değil evet ama sizde bu evlilik sözlerine kanacak kadar aptal bir kadın değilsiniz.
Kurallarınız, disiplinleriniz, dişiliğiniz, sertliğiniz, ağırlığınız çok önemli... koyun önüne korksun sizden.
Hünerlerini sergiliyor olabilir size, belki övmeyi çok seviyor... belki de ne bilebiliriz hayatında ulaşamadığı meslek dalı, evlilik hayallerini yazarak, çizerek yaşıyor bu da değişik kişilik bozukluğu...
Sanal alem yalan alem. İleri de neler olacağını göremezsiniz. Bir bakmışsınız ki yazdıklarıyla alakası olmayan şahıs gidiyor bir başka birşey geliyor. Ya da bir bakıyorsunuz dedikleri gibiymiş diyorsunuz.
Hiç bilinmez, hiç bilemeyiz. O yüzden hemen kesmeyin konuşmayı. Zaten kesileceği varsa kesilir.
Gelişmeleri de haberdar edin, meraklanırım.
Ben de öyle düşünüyorum. Sağlıklı bir insan olmadığına inanıyorum hani kafamda bir sürü soru işareti bıraktı bu nedenle fazla konuşma taraftarı değilim. Yok kadınlarda olan güvenimi kaybetmiştim senin sayende kazandım bilmem ne... Gerçekten düzgün bir kişiliğim olduğuna inanıyorum. Bunu da fırsatçılarla heba etmek istemem.
Haklısınız ama genelde bu tarz insanlar görüştükten sonra insana musallat olabiliriyorlar. Memlekette çeşit çeşit manyak var malum... o yüzden pek görüşmeyi düşünmüyorum.Bence sizi çok beğenmiş o yüzden böyle acele ediyor gibi geldi bana.
Bi an önce yüz yüze görüşün derim orada zaten ölçüp tartarsiniz.
Kafaniza yatmazsa da görüşmezsiniz birdaha.
Bazı insanlar internet üzerinden kendilerini doğru ifade edemiyorlar ayrıca mühendisse bir de fazla kız arkadaşı falan olmadıysa o yüzden iletişim sıkıntısı yaşıyor olabilir.
Belki taşlanırım ama... yine de düşüncelerimi fikirlerimi yazayım. Tecrübelerimden yola çıkarak söylemek isterim ki konuşmayı kesmeyin. Yani neden kesmeyin şu şekilde bağlanmayın, söylediklerine inanmayın sadece dinleyin, okuyun, sorular sorun. Yani konuşsun dursun farklı kimlik modelleri tanımak iyidir. Hatta söylediklerine, yazdıklarına gülün geçin.
Nedir necidir bilinmez.
Sosyal medya kullanmayan şahıs sizi de bulamazdı, bulmuş demek bir yerlerden.
Meslek mi? Belki yalandır. Olsun o da yalan olsun farklı bir kişilik bozukluğu tanımak tecrübelendirir.
İlk günden evlilik mi? Pek normal değil evet ama sizde bu evlilik sözlerine kanacak kadar aptal bir kadın değilsiniz.
Kurallarınız, disiplinleriniz, dişiliğiniz, sertliğiniz, ağırlığınız çok önemli... koyun önüne korksun sizden.
Hünerlerini sergiliyor olabilir size, belki övmeyi çok seviyor... belki de ne bilebiliriz hayatında ulaşamadığı meslek dalı, evlilik hayallerini yazarak, çizerek yaşıyor bu da değişik kişilik bozukluğu...
Sanal alem yalan alem. İleri de neler olacağını göremezsiniz. Bir bakmışsınız ki yazdıklarıyla alakası olmayan şahıs gidiyor bir başka birşey geliyor. Ya da bir bakıyorsunuz dedikleri gibiymiş diyorsunuz.
Hiç bilinmez, hiç bilemeyiz. O yüzden hemen kesmeyin konuşmayı. Zaten kesileceği varsa kesilir.
Gelişmeleri de haberdar edin, meraklanırım.
Ya vallahi o kadar tiplemeler, kişilikler tanıdım ki psikolog oldum çıktım. Neler gördüm, tanıdım eksileri, artıları bir yandan iyi oldu bir yandan kötü. Hem öğrendim hemde kendi kafamı yedim. Ama en kötüsü de ne biliyor musunuz? Alışmak. İnsan öyle bir duruma geliyor ki yalan da olsa alışıyor.Dediklerinizin bazılarına katılıyorum da ya kişiliği bozuklara bu kadar vakit,emek harcadıkça bizim kişiliğimiz bozulursa.Kendimizi de korumamız lazım.
Anlattigin erkek bana samimi gelmedi kimbilir kimlerin ahini almiştir .seninle netten yazisinca mi güvenmis hemencecik ne guzell..Ben de öyle düşünüyorum. Sağlıklı bir insan olmadığına inanıyorum hani kafamda bir sürü soru işareti bıraktı bu nedenle fazla konuşma taraftarı değilim. Yok kadınlarda olan güvenimi kaybetmiştim senin sayende kazandım bilmem ne... Gerçekten düzgün bir kişiliğim olduğuna inanıyorum. Bunu da fırsatçılarla heba etmek istemem.
Ya vallahi o kadar tiplemeler, kişilikler tanıdım ki psikolog oldum çıktım. Neler gördüm, tanıdım eksileri, artıları bir yandan iyi oldu bir yandan kötü. Hem öğrendim hemde kendi kafamı yedim. Ama en kötüsü de ne biliyor musunuz? Alışmak. İnsan öyle bir duruma geliyor ki yalan da olsa alışıyor.
Ay gittim ben çıldırıcam
Nitekim ben de uğraşmayacağım zaten. Yeterince zor bir ilişkiyi bitirdim 4 ay önce. Tekrar değişik insan modelleriyle uğraşacak halim kalmadı pek. Böyle dinginliğe ihtiyacım var.Dediklerinizin bazılarına katılıyorum da ya kişiliği bozuklara bu kadar vakit,emek harcadıkça bizim kişiliğimiz bozulursa.Kendimizi de korumamız lazım.
o diziyi izlemistim:) e kendi agzinla diyorsun. kendini begendirmeye calisiyor sorunun cevapini kendin veriyon sadece bunu gormeden canli konusmadan anlayamazsinMerhabalar. Yeni biriyle tanıştım netten. Mühendislik mezunuymuş kendisi. Çocuk genel olarak akıllı ve düzgün birine benziyor ama bir takım beni ürküten detaylar var. Direk evlilik lafına girip, evlilikten beklentilerini falan anlattı. Sürekli beni övme ve bana kendini beğendirme peşinde. Örneğin “sen de mühendissin, Prison Break’de Michael de inşaat mühendisiydi zekasına hayran kalmıştım”, diyorum “umarım benim zekamı da beğenirsin” yazıyor.Ne var bunda diyeceksiniz belki ama sürekli kendini beğendirme ve bana yaranma çabası biraz irite etti beni. Ailenle çok foton var işte aileni çok sevdiğinden mi yoksa aile kavramına mı sıcak bakıyorsun gibi garip sorular soruyor. Ailene çok kanım kaynadı gibi şeyler söylüyor. Biz bu kişiyle daha yüzyüze bile görüşmedik ve bu kadar balıklama dalması beni biraz rahatsız etti. Bir de evlenmek üzereyken bir ilişkiden dönmüş, düzgün aile kızı bulma peşinde gibi. Hani evlenememekten mi korkuyor, kendine özgüveni mi yok, manyak mı yoksa gerçekten iyi biri mi çözemedim. Evlenememe korkusu var gibi geldi bana biraz özgüveni eksik gibi geldi. Haliyle evlenmek için evlenenle de evlenmek istemem. İşte içkim sigaram yok şöyleyim böyleyim şu belgeselleri izlerim falan diye anlatıyor hani ideal eş gibi gözükmek mi istiyor amacı ne anlamadım. Ama benimki sadece varsayım tabi evlenmek dışındada amaçları olabilir bilmiyorum. Ben sadece varsayım yapıyorum. Neyse, sizce ben mi çok abartıyorum yoksa çocuğun davranışlarında bir anormallik olduğunu siz de düşünür müydünüz? Ben baya ürktüm çünkü. Daha 48 saat bile olmadı tanışalı.
Bu yorumdakileri yaşadım ve bende ciddi bir yıkım yarattı. Keşke bende daha tanışma aşamasında buraya yazıp fikir alsaymisim... hoş belki yine goremeyebilirdim bazı şeyleri. Seninkinden tek fark ben gerçek hayatta yüzyüze tanıştım. Ne iş yaptığını ailesini vs biliyodum. İlk andan itibaren hep evlilik odaklı konustu evlenmeye takmış vaziyetteydi. Bana aşık olduğuna inandırdı beni. Asla yarı yolda bırakmaz sandım ama benimleyken başkalarıyla da görüşmüş başka seçenekleri de olmuş hep ve aileler tanışmışken biz ciddi adımlar atmaya başlamışken hiç bir açıklama yapmadan beni terketti ve başkasıyla evlendi. Benim gerçek hayatta tanıştığım adam bunlari yaptı internettekini var sen düşün konu sahibiBöyle her şeye bir anda paldır küldür girenler siz sevince de naza çekip gider genelde.Memlekette dengesiz mi yok.Ben olsam güvenmezdim.Daha tanımadan bana bunları söyleyen insan şuursuz ve evliliğin ciddiyetini anlamamış insan derim.
Geçmiş olsun size de. Allah daha iyi insanlarla karşılaştırsın. İletişimi kestim, en iyisi oldu sanırım.Bu yorumdakileri yaşadım ve bende ciddi bir yıkım yarattı. Keşke bende daha tanışma aşamasında buraya yazıp fikir alsaymisim... hoş belki yine goremeyebilirdim bazı şeyleri. Seninkinden tek fark ben gerçek hayatta yüzyüze tanıştım. Ne iş yaptığını ailesini vs biliyodum. İlk andan itibaren hep evlilik odaklı konustu evlenmeye takmış vaziyetteydi. Bana aşık olduğuna inandırdı beni. Asla yarı yolda bırakmaz sandım ama benimleyken başkalarıyla da görüşmüş başka seçenekleri de olmuş hep ve aileler tanışmışken biz ciddi adımlar atmaya başlamışken hiç bir açıklama yapmadan beni terketti ve başkasıyla evlendi. Benim gerçek hayatta tanıştığım adam bunlari yaptı internettekini var sen düşün konu sahibi
İletişimi kestim zaten güven vermediği için.Adamın söyledikleri hiç gerçekçi değil... Taman uydurmasyon kendi kafasında yaşıyor, ayakları yere basmıyor, gerçekçi biri değil bu insanlar sorumluluk sahibi değildir genelde saman gibi yanıp sönerler duyguları da gerçek değildir geçicidir okyanusun ortasında kayığınla öylece kalakalmak istemiyorsan adamdan uzak dur
Bana da öyle geldi. Konuşmayı kestim.Bence ava çıkmış, avlanıyor
Kim denk gelirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?