Nasıl bir yardım istersiniz?Ben burda bi konu acmıştım ilk buluşmamız olucak falan diye
Neyse buluştuk iyi geçti ama dün gece beni evine cagirdi, yemek yapariz falan dedi, bende reddettim kibarca tamam peki dedi sonrasinda beni suclar gibi konustu beni tanimiyorsun falan ondan boyle dusunuyorsun falan
Madem tanimiyorum neden gideyim tanimadigim erkegin evine
Bir daha da yazmadi hic bir sey
Off kizlar yardim edin
Nasıl bir yardım istersiniz?
Adamın evine illa gitmek istiyorsanız,korkuyorsanız,yanınızda mı gelelim?
İnsan yeni tanıştığı birini neden eve çağırır ki gitmemekle en iyisini yapmışsınız ortalık sapık kaynıyor öyle insandan hayır mı gelir.
evine gitmeyinBen burda bi konu acmıştım ilk buluşmamız olucak falan diye
Neyse buluştuk iyi geçti ama dün gece beni evine cagirdi, yemek yapariz falan dedi, bende reddettim kibarca tamam peki dedi sonrasinda beni suclar gibi konustu beni tanimiyorsun falan ondan boyle dusunuyorsun falan
Madem tanimiyorum neden gideyim tanimadigim erkegin evine
Bir daha da yazmadi hic bir sey
Off kizlar yardim edin
Ne bileyim ki yardım istemişsiniz de benim de aklıma o geldi?Derleşelim manasında dedim yuh nasıl anladın öyle ki
Tabiki gitmiycem evine falan, sence öyle gitmek isteyen bi profil mi çizmişim, gitsem mi diye mi soruyorum bak bi bakalim?
Hiç polemiğe girmeye gerek yok bu tip durumlarda.
Eve mi çağırdı?
Canım dışarıda olmak istiyor diceksin, bitti.
Israr ediyorsa da "sen sapık olabilirsin. Ondan gelmiyorum" gibi bir imada bulunma. Belki gerçekten temiz duygularla evde daha samimi olmak istiyor, illa yataga atacak diye düşünup kalp kırma. Ama Düzgün adam zaten israrla gel demez. Uzatmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?