- 12 Aralık 2016
- 103
- 58
- 13
- 30
Tecavüze uğraması kızın suçu yani bu zihniyet yüzünden kızın resit olmasını falan "hafifletici sebep" olarak görenler çoğaldıBelli ki siz de epeyi kucuksunuz. ..evet kizim var ve burası Türkiye. .Erkeklere hicbirsey olmaz adı deneyim oluverir ama kadın için böyle değil sevisince sever kadın erkek sevisince uzaklasabilir zira büyütulme şekli budur kabul etsek de etmesek de...ayrıca sokakta el kadar bebekler tacizi davet mi ediyor diyorsunuz; sokakta gece erkek ve erkeğin evi el kadar bebelere yakışıyor mu?daha geçen ay uni de okuyan bir kizcagiz Bolu izzet Baysal da okuyan bir kız erkek arkadaşının evinde tecavüze uğradı ve yoğun kan kaybiyla hastane önüne atıldı ve maalesef öldü. ..ama sıkıntı şu ki reşit olduğundan kendi iradesi ile gittiğinden hafifletici sebepler oldu ...idealizm ile hayat birbirini tutmuyor maalesef. ...belli ki siz de epeyi kucuksunuz büyüdükçe anlarsınız. ...ilk buluşmada eve davet edilmede ben bir Masumiyet gormem yok da!
Asla bu düşüncede değilim kızım var ve ben de bayanim. ..uni de de okudum çok arkadaşım da oldu maalesef uni zamanında yurt arkadaşım intihar da etti başına gelenlerden. ..diyorum ki istediğin kadar bu ideal de olma ama hayat bu!Tecavüze uğraması kızın suçu yani bu zihniyet yüzünden kızın resit olmasını falan "hafifletici sebep" olarak görenler çoğaldı
Allah korumus seniBen burda bi konu acmıştım ilk buluşmamız olucak falan diye
Neyse buluştuk iyi geçti ama dün gece beni evine cagirdi, yemek yapariz falan dedi, bende reddettim kibarca tamam peki dedi sonrasinda beni suclar gibi konustu beni tanimiyorsun falan ondan boyle dusunuyorsun falan
Madem tanimiyorum neden gideyim tanimadigim erkegin evine
Bir daha da yazmadi hic bir sey
Off kizlar yardim edin
Belli ki siz de epeyi kucuksunuz. ..evet kizim var ve burası Türkiye. .Erkeklere hicbirsey olmaz adı deneyim oluverir ama kadın için böyle değil sevisince sever kadın erkek sevisince uzaklasabilir zira büyütulme şekli budur kabul etsek de etmesek de...ayrıca sokakta el kadar bebekler tacizi davet mi ediyor diyorsunuz; sokakta gece erkek ve erkeğin evi el kadar bebelere yakışıyor mu?daha geçen ay uni de okuyan bir kizcagiz Bolu izzet Baysal da okuyan bir kız erkek arkadaşının evinde tecavüze uğradı ve yoğun kan kaybiyla hastane önüne atıldı ve maalesef öldü. ..ama sıkıntı şu ki reşit olduğundan kendi iradesi ile gittiğinden hafifletici sebepler oldu ...idealizm ile hayat birbirini tutmuyor maalesef. ...belli ki siz de epeyi kucuksunuz büyüdükçe anlarsınız. ...ilk buluşmada eve davet edilmede ben bir Masumiyet gormem yok da!
Bakın temkinli olmakla mağdurları suçlamak arasında fark var siz konu sahibine adama ne malzeme verdin diye sormuşsunuz kadın adamın yatağına da girse hayır dediği anda durmaz ise tecavüz olur sonuçta burda mağdura "neden gittin ortalık kötü!" demek onu daha çok mağdur eder konu sahibi de temkinli davranıp gitmek istememiş zaten ki bu türkiye şartlarında yaşayan kadınların öğrendiği isteseler de istemeseler de yapmak zorunda oldukları şeyAsla bu düşüncede değilim kızım var ve ben de bayanim. ..uni de de okudum çok arkadaşım da oldu maalesef uni zamanında yurt arkadaşım intihar da etti başına gelenlerden. ..diyorum ki istediğin kadar bu ideal de olma ama hayat bu!
ah canim bunu ilk senden duymuyorum. var bikac eksik tahta ne yaparsin iste...hastasın sen
Ben şahsen evine davet edecek cesareti hangi hareketimle verdim diye kendimi bi sorgularim ardından da o kişinin telefonunu asla acmam zira azmeder bir de sapık manyak birşeydir haberlerde neler var niye guvenecekmissin ki zaten...nikahı kocasına bile saf güven duymaz insan belli mi olur ya ...bence siz nasil bir intibaa biraktiniz da eve davet edebildi buna odaklanın. ..tipik erkek yoklaması çekmiş. ...olursa ne ala olmazsa bakarız. .yoklukta bir daha deneriz. ...Erkek kafası. ...
Gitme tabi niyet belliymiş zaten bak ciddi olsa arardiBen burda bi konu acmıştım ilk buluşmamız olucak falan diye
Neyse buluştuk iyi geçti ama dün gece beni evine cagirdi, yemek yapariz falan dedi, bende reddettim kibarca tamam peki dedi sonrasinda beni suclar gibi konustu beni tanimiyorsun falan ondan boyle dusunuyorsun falan
Madem tanimiyorum neden gideyim tanimadigim erkegin evine
Bir daha da yazmadi hic bir sey
Off kizlar yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?