Yeni tanıştığın insanı gece eve davet etme?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tecavüze uğraması kızın suçu yani bu zihniyet yüzünden kızın resit olmasını falan "hafifletici sebep" olarak görenler çoğaldı

Tecavüze uğraması kızın suçu yani bu zihniyet yüzünden kızın resit olmasını falan "hafifletici sebep" olarak görenler çoğaldı
Asla bu düşüncede değilim kızım var ve ben de bayanim. ..uni de de okudum çok arkadaşım da oldu maalesef uni zamanında yurt arkadaşım intihar da etti başına gelenlerden. ..diyorum ki istediğin kadar bu ideal de olma ama hayat bu!

Allah korumus seni

Ac biraz muge anlı izle.. kimin ne olduğu belli değil. Sapığı katili ruh hastası açısından bol olan bir ülkeyiz. Risk alma doğru bildiğini yap..

Evet kucugum ama o kadarda kucuk degilim sizden kucukturum sonucta bunlarin hepsini bu ulkede hep birlikte yasiyoruz okuyoruz vs Konudada kimsenin bir masumiyet gordugude yok zaten
siz yazinizda demissiniz ki siz nasil bir davranis tavirdaydinizda oda bu kadar rahat davet edebildi ben olsam bunu irdelerdim benim yanlis bulup belirttigim bu
bu ulkede otobuste hic tanimadiginiz adam size abanmayi ellemeyi kendine hak goruyor degilmi yasanan gercekler bunlar adamin eve cagirmasi icin kizin bir davranista bulunmasi mi lazim sinyal mi vermis olmasi lazim yanlis birine denk gelmis olmus bunun icin birini itham etmeyi yanlis buluyorum kaldiki sizin beni gayet iyi anladiginizi dusunuyorum
Bu ulkede kadin tacize ugruyor kisa giyinmeseymis oluyor,o saatte sokakta ne isi varmis oluyor her kapiyi disi sallanmasa erkek yanasmaza getiren bir ulkede kadin kadina yapmasin diyorum

Dusunun ki otobuse bindiniz adam geldi elledi sizi ne baktiniz ne cesaretlendirecek tavriniz oldu tepki gosterdiniz yan tarafinizdaki kadin dondu size dediki sen ne yaptinda cesaret buldu da elledi seni taciz etti sen bise yapmasan yapmaz oysa sadece bir sapikla karsi karsiya kalmistiniz sagliksiz her firsati degerlendiren kendi lehine cevirmeye calisan adi bir sapik
Anlatmaya calistigim bu

Bakın temkinli olmakla mağdurları suçlamak arasında fark var siz konu sahibine adama ne malzeme verdin diye sormuşsunuz kadın adamın yatağına da girse hayır dediği anda durmaz ise tecavüz olur sonuçta burda mağdura "neden gittin ortalık kötü!" demek onu daha çok mağdur eder konu sahibi de temkinli davranıp gitmek istememiş zaten ki bu türkiye şartlarında yaşayan kadınların öğrendiği isteseler de istemeseler de yapmak zorunda oldukları şey

Bence de bu tip insanla iletişim kesilmeli. Eve çağırdığından dolayı değil, size gösterdiği tepkiden dolayı. Nasıl bir insan olduğu anlaşıldı bence.

Saf olmayın uzak durun uzak uzak uzak sakın da gitmeyin gecen bir kızın basina böyle bir olay gelmis arkadaşım anlatti hic iyi şeyler olmamış

İnsanları geçtim hayvanlara hatta damacanaya bile tecavüz edilen bir ülkede hala "Kadın kısmı cesaret vermese olmaz" mantığıyla bakan hemcinslerimin varlığı beni inanılmaz üzüyor.

Kesinlikle gitme karşiim . Evine davet ediyorsa vardır kötü bir niyeti yoksa dışarda takılın yani evine çağırmak da noluyor. Bide adamı suçlu duruma düşürür bunlar yok gelmedin etmedin bilmem ne güvenmiyor musun bana güvenseydin gelirdin gibisinden sakın aldanma ! Ağırdan sat kendini gönlü varsa koşar peşinden yoksa da salla adamı gitsin sana adam mı yok niyeti ciddi olan baştan belli eder zaten

eee tanışmışsınınz evine çağırmış hemen gitmeyince de yazmamış bir daha hala niyetini anlamadınız mı? yaşınız mı küçük çok mu safsınız? neyine yardım edelim anlamadım ben adam bitirmiş zaten yani ne yardımı? bir kere görüşmüşsünüz lat tarafı yaa. Neyine üzülüyorsunuz bunu diyen adamdan zaten sizin ayrılmanız gerekirdi niyeti başkaymış şimdi biz napalım. Unutup kendi yoluna bakacaksın ne olacak başka?

Bu konuyu unut gitsin. Adami aklina bile getirme. Dikkatli olmak lazim. Hele ki bu zamanda. Niyetide belli zaten adamin.

Gitme tabi niyet belliymiş zaten bak ciddi olsa arardi

bunda anlaşılmıcak bişey yok ki, seni yatağa atamayınca çok ta uğraşmak istememiş

Ağzının payını vermişsin bitmiş gitmiş...

Bizden ne gibi bir yardım istiyorsun??

Bu erkekler de nasıl bir yaratıklar ya gece evine çağır ilk kez tanıdığın kızı yok denincede trip at...oooo paşam a kahvede soyleyelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…