Yeni tanıştığın insanı gece eve davet etme?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz saçma olmuş görüşmek istemiyosun gibi durmuş ama adamın tavrı da garipmiş sonuçta evine gitmek istemeyebilirsin

Seni dusunen deger veren biri olsa evine cagirmazdi
Bence senin dusuncen cok normal
Onun tepkilerine bakma
Psikolojik baski yazmasina izin verme
Sakin evde gorusme

İyi de hem beni tanımıyorsun bildiğin erkeklerden değilim tribi atmış. Hem de bildiğimiz erkekler gibi " yatamadığım kızı ne arayıp sorucam " moduna geçmiş.
Siz tam olarak hangi kısmı anlamamışsınız, ya da dert ettiğiniz nedir ben de onu anlamadım.

Böylelerini iyi tanırım reddedince ben öyle adam değilim bilmem ne Türk kızları neden böyle ki sebebi neydi ki tarzı çok soru sorarlar reddeden kızlara çok belli ediyorlar kendilerini :)

istediği kadar trip atsın asıl onun yaptıgı hata.

Kesinlikle sizinle yatmak istiyor. Sakın gitmeyin. Özür vs dilerse Dışarıda buluşalım teklifi yapın en iyisi bu olur.

İyi niyetli bir adam karşısındaki yanlış anlayıp huzursuz olmasın diye ilk allahtan eve çağırma derdine düşmez bile.

Gitmemekle çok iyi yapmissiniz konusmazsa konusmasin eve gidince illaki sarilacak elini tutacak opecek ileri gitmesede bunları en azindan ister boşver kendi kaybeder

İnsanlar artık akıl sağlıklarını kaybetti.
Hırlısı hırsızı, tacizcisi, psikopatı falan derken en masumu niyetinin cinsellik yaşamak olduğuna inanalım bence.
Bir daha görüşmeyeceksiniz değil mi?

Adam açıkça seni eve atmayı teklif etmiş, sen de açıkça reddetmişsin. Adam istiyor duj sen istiyor koca. Adamdan olmaz koca, senden olmaz duj almalık sevgili.
Niyetler de amaçlar da net, üzülmemelisin.
Adam seninle birlikte olmak istemiş. Yanlış anlaşılma ve kırılma gibi bir süreç Yok, yol yordam bilen insan karşı cinsi zart diye Eve çağırmaz. Üzülme yoluna bak.

Gitmemeniz iyi olmuş sizinle bu sebepten suçlayıcı konustuysa boşver zaten

Aman gitme
Güvenmeden tanımadan ilk tanışmışsın
Belki tecavüzcü .belki katil
Aman sakın

Seni suçlayıcı konuşmuşsa kesin bi bit yeniği var bu işte

Görmemekle en iyisini yapmissin.Senelerdir tanıdığımız adamlar neler yapıyor..Sende ona deki sende beni tanımıyorsun,tanısan boyle bir teklif yapmazdin...Hem acelesi neymiş ilerlersek iliskiniz kendi yemek yapar çağırır seni:))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…