- 12 Aralık 2016
- 103
- 58
- 13
- 30
aklimdan geceni yazan kadin buyuksun :)Nasıl bir yardım istersiniz?
Adamın evine illa gitmek istiyorsanız,korkuyorsanız,yanınızda mı gelelim?
evet evet coookkk temiz. yemek yapar sarilir film izlersiniz.Temiz duygularla gece çağırma ihtimali var mı
evet evet coookkk temiz. yemek yapar sarilir film izlersiniz.
saf misin rol mu yapiyorsun. temiz duygulari olsa trip yapmaz ya da yazismayi kesmezdi.
Ben burda bi konu acmıştım ilk buluşmamız olucak falan diye
Neyse buluştuk iyi geçti ama dün gece beni evine cagirdi, yemek yapariz falan dedi, bende reddettim kibarca tamam peki dedi sonrasinda beni suclar gibi konustu beni tanimiyorsun falan ondan boyle dusunuyorsun falan
Madem tanimiyorum neden gideyim tanimadigim erkegin evine
Bir daha da yazmadi hic bir sey
Off kizlar yardim edin
Ben burda bi konu acmıştım ilk buluşmamız olucak falan diye
Neyse buluştuk iyi geçti ama dün gece beni evine cagirdi, yemek yapariz falan dedi, bende reddettim kibarca tamam peki dedi sonrasinda beni suclar gibi konustu beni tanimiyorsun falan ondan boyle dusunuyorsun falan
Off kizlar yardim edin
İyi niyetli bir adam karşısındaki yanlış anlayıp huzursuz olmasın diye ilk allahtan eve çağırma derdine düşmez bile.Hiç polemiğe girmeye gerek yok bu tip durumlarda.
Eve mi çağırdı?
Canım dışarıda olmak istiyor diceksin, bitti.
Israr ediyorsa da "sen sapık olabilirsin. Ondan gelmiyorum" gibi bir imada bulunma. Belki gerçekten temiz duygularla evde daha samimi olmak istiyor, illa yataga atacak diye düşünup kalp kırma. Ama Düzgün adam zaten israrla gel demez. Uzatmaz.
Aman gitmeBen burda bi konu acmıştım ilk buluşmamız olucak falan diye
Off kizlar yardim edin
Görmemekle en iyisini yapmissin.Senelerdir tanıdığımız adamlar neler yapıyor..Sende ona deki sende beni tanımıyorsun,tanısan boyle bir teklif yapmazdin...Hem acelesi neymiş ilerlersek iliskiniz kendi yemek yapar çağırır seni:))Ben burda bi konu acmıştım ilk buluşmamız olucak falan diye
Off kizlar yardim edin
cok heycanlandim evet evet. hayatimda hep boyle bir heycanin eksikligini yasiyordum. oldu ve artik cok mutluyum. utopyada yasiyorum sanki. nirvanaya ulastim. harika bir heycan bu. birdaha anlatsana nasil davetetti seni???Tamam sakin ol heyecanlanma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?