cok heycanlandim evet evet. hayatimda hep boyle bir heycanin eksikligini yasiyordum. oldu ve artik cok mutluyum. utopyada yasiyorum sanki. nirvanaya ulastim. harika bir heycan bu. birdaha anlatsana nasil davetetti seni???
Resmen bir sapık def etmişsin başından. Geçmiş olsun. Gece vakti ne yemeği ?? Gitseydin şimdi burda pişmanım diye topic açmıştın
Daha yeni tanismissiniz huyunu suyunu ogrenmeden evine gidilmez. Hic bozulmasin beyefendi. Yarin bi gun bisi oldugunda ilk once bunu basiniza kalkar. Daha yeni tanistigin erkegin evine bile geldin der erkekler boyledir..Ben burda bi konu acmıştım ilk buluşmamız olucak falan diye
Neyse buluştuk iyi geçti ama dün gece beni evine cagirdi, yemek yapariz falan dedi, bende reddettim kibarca tamam peki dedi sonrasinda beni suclar gibi konustu beni tanimiyorsun falan ondan boyle dusunuyorsun falan
Madem tanimiyorum neden gideyim tanimadigim erkegin evine
Bir daha da yazmadi hic bir sey
Off kizlar yardim edin
Nasıl bir yardım bekliyorsun kuzum ?Ben burda bi konu acmıştım ilk buluşmamız olucak falan diye
Neyse buluştuk iyi geçti ama dün gece beni evine cagirdi, yemek yapariz falan dedi, bende reddettim kibarca tamam peki dedi sonrasinda beni suclar gibi konustu beni tanimiyorsun falan ondan boyle dusunuyorsun falan
Off kizlar yardim edin
Ben burda bi konu acmıştım ilk buluşmamız olucak falan diye
Off kizlar yardim edin
''Bir daha yazmadı ''dediğin an belli etti bence. İstediğini alamayan tipik erkek davranışı,bunun devamında biter bu ilişki.Aksi türlü konu kapanır,ama mesafe koymazdı sohbete.
Seni yokladı,nabzını ölçtü yavaşça kapıya yaklaşıyor.
Sana iyi günler demeden,Güle güle demelisin ona.
Psikolojik baskı yapıp sonunda istediğini alacak planı o. Bariz yatmak istiyorBen burda bi konu acmıştım ilk buluşmamız olucak falan diye
Off kizlar yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?