Yeni tanıştığın insanı gece eve davet etme?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
davet etmiş ve gitmemişsin. gitmediğin için de suçlanmışsın, iletişim kesilmiş. yanlış olan bir şey yok, ama dert etmen yanlış. yeniden iletişim kurmak için adım atarsa cevap vermen yanlış olur, iletişim kurmak için sen adım atarsan da katmerli yanlış olur.

Yeni tanıştığınız bir insan sizi eve davet edebilir tabi bunu yadırgamam ama art niyetlerle çağırır bu da çok bariz, düşünceli bir erkek olsa ilk görüşmeden böyle bir atak yapmazdı zaten iyi niyetle olsa bile yanlış anlaşılacağını düşündüğünden. Bir de siz reddedince suçlar minvalde konuşması zaten çok açık belli ediyor arkadaşın kişiliğinin rengini, saygı duyması lazımdı. Ancak cacığa hıyar olur bundan, pas vermeyin bence.

Resmen bir sapık def etmişsin başından. Geçmiş olsun. Gece vakti ne yemeği ?? Gitseydin şimdi burda pişmanım diye topic açmıştın

İlişki yıllanmadan güven oluşmadan evine çağıran erkeği sorgulamak anlamsız.
Zaten ona güveniyor olsan giderdin.
E zaten amacı farklı olmasa yazmamazlık yapmazdı ve "haklısın sanırım yanlış bir zamanlama, beni yanlış anlama lütfen" diyebilirdi.
Sonuç olarak gitmemişsin ve bundan sonrasını önemseme o adam fiyuvvvvv.

Ya sevgili olursunuz çağırır bu stil hani hoş olabilir. Ama daha ilk buluşmanın ertesi böyle bir teklif hem sapıkça hem de saygısızca, ne münasebet. Ben böyle bir adamla "Ne yapayım?" diye düşünmem bile direkt çat keserim iletişimimi.

Gitmemekle en iyisini yapmışsınız. Böyle bir konuşmadan sonra da size bir şey yazmaması da amacını göstermiyor mu? :):)

Yeni nesil erkeklere ne yedirip ne içiriyorlar yahu. Hepsinde bir cesaret. Ben mi yaşlandım yahu! Önceden bu kadar rahat değillerdi..

Bacım git bi sadaka ver bir yere. O iti de bir daha hayatının hiç bir noktasına dahil etme.

Daha yeni tanismissiniz huyunu suyunu ogrenmeden evine gidilmez. Hic bozulmasin beyefendi. Yarin bi gun bisi oldugunda ilk once bunu basiniza kalkar. Daha yeni tanistigin erkegin evine bile geldin der erkekler boyledir..

Nasıl bir yardım bekliyorsun kuzum ?
Allahın sevgili kuluymuşsun bak bu kesin

''Bir daha yazmadı ''dediğin an belli etti bence. İstediğini alamayan tipik erkek davranışı,bunun devamında biter bu ilişki.Aksi türlü konu kapanır,ama mesafe koymazdı sohbete.

Seni yokladı,nabzını ölçtü yavaşça kapıya yaklaşıyor.

Sana iyi günler demeden,Güle güle demelisin ona.

Dedim

Yuh deseydin ben bu kadar basitmiyim veya salakmiyim deseydin... benim esim dha ben 17 yasindayken numarami istemisti faceden ben demistim ben okadar basitmiyim falan saydirmistim bide komsuyduk suan evliyiz simdi diyor o laflarin ne hosuma gitmisti :)

ben böyle bi kız degilimi ona empoze et görüsüceksen ona göre görüs ki ben olsam bu saatten sonra konusmam bugun beni cagran kim bilir kimler geldi gecti o evden

Hiç bulaşma canım. Adam sadece cinsellik beklentisiyle yaptı bu daveti. E tabi sevişmeye giden yoldaki yemek yapma, yemek yeme, film izleme basamaklarını illa ki çıkacaksınız. Ama sonuç net... ona göre

Gözlerinizi bir açıyorsunuz ki içi buz dolu bir küvettesiniz
Ve yanlarınızda bir sızı, bir boşluk
Böbrekleriniz çoktan yola çıkmış bile

İşin şakası ben olsam gitmem. Hele bu devirde.

Psikolojik baskı yapıp sonunda istediğini alacak planı o. Bariz yatmak istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…