Yeni tanıştığın insanı gece eve davet etme?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla o yapılan yemeklerin sonu hiç iyi bitmez bence İyi yapmışsın gitmemekle. Evine koşa koşa gitmedin diye yazmayan adamdan hayır gelmez zaten boşver arkadaşım.

İlk tanıştığın bi adam seni eve davet ediyorsa dünyanın her yerinde sebebi aynıdır.
Daha bismillah ilk tanışma ..abaza veya kro diyoruz işte böylelerine...

İlişki iki taraf istiyorsa yaşanabilir,bence gayet normal.
Ama bu insanı çok yeni tanıyorsun ve istemiyorsun,ısrar etmesi hoş olmamış..

Keşke sadece şeyine hizmet edecek kadın arayan erkekler baştan bunu belirtse de bizler de böyle ilk buluşmaydı, sevgili mi olucaz, ciddi mi ilerleyecek derdine düşmesek böyle.

Amacı belli...erkekler etçildir, kullanabileceğini anladığında kullanır sonra güle gülee, üstelik suçluluk duygusu hissettirmeye çalışmış yüzsüz.

aman hic uzulme bana da aynısını yapmmıstı serefsizin biri. arkasından aglamıstım bir de. hic degmiyor cidden. sapık iste. diyordu ki sana nescafe yaparım cok guzel gel eve. ben kahve sevmem dedim gitmedim. bitti

Gitmedin diye olay cikaran adamdan hayir gelmez bence.

Senin kararlarina saygi duymali. iyi niyetle de olsa teklifini daha ikinci bulusmaniz oldugu icin red ettigin icin, sana anlayis gostermeli.

Bence bu adami geciniz.

Sana trip yapti diye telaslanip pesine dusup kendini kucuk dusurme lutfen.. Hem neyin tribi ya? Bisey yapmissin, arkasinda dur..

Arkadaşlar saf olmayın neden yeni tanıdığın adamın evine gidecenki burasi Türkiye sapık çok 40 li bebeğe taciz yapılıyor alooo sen neyin güvenip gidecen elin herifin evine aklınızı başınıza alın yeni Münevver Karabulut hikayeleri görmek istemiyoruz

İyi yapmışsın canım gitmemekle hırlı mı hırsız mı nerden bileceksin ...

Ortalık sapık psikopat dolu.. ben görüşmem bile tanımadığım bi insanla evime gitmek ne kelime..

Neden kendini sorgulasin ki (kirmizili yerdeki ithaminiza istinaden) it her yerde ittir bu kadar net el kadar bebeler ne intiba birakiyorda tacize tecavuze ugruyor
Sokakta kendi halinde yuruyen kadin ne intiba bitakiyorda tecavuze ugrayip olduruluyor belliki yanlis zihniyette yetistirilmis bir serefsize denk gelmis
Adam olsa yapar mi?
Birakin su disi kopek kuyruk zihniyetini kiziniz olurda soyleminizle sinanirsiniz yapmayin insan itham etmek kolay ustelik fotodaki sizseniz benden de buyuksunuz sizin yasanmisliginizin gormuslugunuzun daha cok hosgorunuzun daha farkli olmasi lazim

Rengini en basından belli etmis sukret bulasmamızsın boyle bir insana aman uzak dur

Ikinci bulusmada seni evine davet ediyor reddedilince de muhatap olmayi kesiyor demek ki sadece sapik

o kendine coktan kendine kendi gibi birini bulmustur aman aman sapik arkdaslar dogru soyluyor uzak durun neler izliyoruz haberlerde..

Belli ki siz de epeyi kucuksunuz. ..evet kizim var ve burası Türkiye. .Erkeklere hicbirsey olmaz adı deneyim oluverir ama kadın için böyle değil sevisince sever kadın erkek sevisince uzaklasabilir zira büyütulme şekli budur kabul etsek de etmesek de...ayrıca sokakta el kadar bebekler tacizi davet mi ediyor diyorsunuz; sokakta gece erkek ve erkeğin evi el kadar bebelere yakışıyor mu?daha geçen ay uni de okuyan bir kizcagiz Bolu izzet Baysal da okuyan bir kız erkek arkadaşının evinde tecavüze uğradı ve yoğun kan kaybiyla hastane önüne atıldı ve maalesef öldü. ..ama sıkıntı şu ki reşit olduğundan kendi iradesi ile gittiğinden hafifletici sebepler oldu ...idealizm ile hayat birbirini tutmuyor maalesef. ...belli ki siz de epeyi kucuksunuz büyüdükçe anlarsınız. ...ilk buluşmada eve davet edilmede ben bir Masumiyet gormem yok da!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…