Yeni tanıştığın insanı gece eve davet etme?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niyeti belli iyi etkişsiniz gitmemekle. Kendine güvenilmesini isteyen erkek ilk günden kızı evine çağırmaz ! Aceleye getirip işini görmek istiyor haspam. Ciddi olsa ilerde bol bol gider gelirsiniz acele etmezdi. Uzak dur o adamdan o yazsa da cevap verme bence

Canim cemkirdigine gore zaten rengini belli etmis, huysuzlugu o yuzden.. insan sevdigi insana boyle davranmaz.. gonder gitsin bir cacik olmaz bu heriften

Ilk bulusmada eve davet eden erkeğin yatmaktan baskal ne amacı olabilir ki...Gerekeni demissin zaten

Teklifi reddedilince otomatikman 'zaman kaybı' konumuna düşmüşsün deyyusun bilinçaltında..

Keşke salaklığıyla dalga geçip 'gece gece ne yemeği dürüm söyle sen kendine en iyisi' yazsaydın :)

Temiz duygularla gece çağırma ihtimali var mı
Var tabii.
Yahu adam sarılıp Öpüşmek ve romantizm yapmak istiyor olabilir.
Seks istiyor da olabilir.
Bunlar normal.
Iki kişi de ilk geceden sevişmek istiyorsa sevisilir.

Burda mesele adamın ısrarcı olması.
Kadin istemiyorsa konu kapanmali.
Israr edilince, adam manyak mmi sapık mi diye düşünüyor insan

şu anda halen devam eden ilişkimde sevgilim bana daha doğru dürüst buluşmuşluğumuz yokken ve henüz sevgili aşamasına bile geçmiş değilken eve sinema sistemi projeksiyon kurduğunu ve evde beraber film izlemeyi teklif etmişti red ettim tabii. ama adam sapık falan çıkmadı tanıdığım en düzgün insanlardan birtanesi kendisi. ve ilişkimiz 5 yılı doldurdu. bazen böyle durumlar da çıkabiliyor. ama aramadıysa siz bir daha aramayın, yoksa kabul etmiş gibi olursunuz.

"Gel bizde yemek yapariz film izleriz" = Gel sevisiriz demektir. Ve bu düsüncede bir adam, ciddi düsünmez seninle. Bir kerede olsa kar'dir diye düsünür. Öyle düsünmese, kalkip laf yapmaz. Onun simdi sana yaptigi "Istedigimi yapmadin, bende seninle iletisimi keserek seni cezalandiriyorum" ki bi nevi de ise yaramis, sonucta seni düsündürüyor. Tekrar yazma, o kazanir, cevapta verme ona, kesin 2-3 hafta sonra tekrar yoklar.

Ben şahsen evine davet edecek cesareti hangi hareketimle verdim diye kendimi bi sorgularim ardından da o kişinin telefonunu asla acmam zira azmeder bir de sapık manyak birşeydir haberlerde neler var niye guvenecekmissin ki zaten...nikahı kocasına bile saf güven duymaz insan belli mi olur ya ...bence siz nasil bir intibaa biraktiniz da eve davet edebildi buna odaklanın. ..tipik erkek yoklaması çekmiş. ...olursa ne ala olmazsa bakarız. .yoklukta bir daha deneriz. ...Erkek kafası. ...

Bu tür durumlarda erkeklere asla guvenilmez sırf guven kazandirmak icin her yolu deniyolar

Bir arkadaşım normal bir erkek arkadaşla disariya çıkıyorlar gezip eğleniyorlar sonra eve donuste cocuk dio gel benim evde bir film izleriz arkadaşım da gidio bu noktaya kadar hersey normal.

hatta eve geldiklerinde elektrik kesiliyo mum falan yakiyolar arkadasim biraz tedirgin olmus ama bozuntuya vermemis neyse cocuk given vermek icin sodalari arkadasimin yaninda aciyo hani mutfakta acsa acaba icine biseymi koydu düşüncesi yaratmamak icin.
Herneyse cocuk birkac birsey daha icio biraz kafa bulaniklasiyo arkadasim gitmek istiyor cocuk israr edio kiz gidecem demis bu sefer cocuk ben birakim die israr etmis ama arkadasim kabul etmemis neyse kiz evine gidio cocuk gecenin bi vakti mesaj atiyo o an seni opmemek icin kendimi zor tuttum niye hemen gittin die mesaj atiyo

Hani arkadasim biraz yuz verse cocuk neler yapacakta kiz biraz asi ve sinirli olunca cüret edememis.
Guvenmeyin asla.!

Neyine güldün bebeğim?
Orda gitsem gitmesem mi yazmıyor gereksiz bir cevap?
İnternette daha komik şeyler vardır büyük ihtimal git onlara gül
Oda git veye gitme demiyor ne yardımı istiyorsun diye komik bir öneride bulunmuş ayrıca neye istersem ona gülerim canım

Belli ki yatmak istemiş. Daha doğru bir ifadeyle sizinle sevişmek, birlikte olmak istemiş, net yani bu. Siz de onunla yatmak istiyorsanız gidin, istemiyorsanız gitmeyin.

Hatta siz de istiyorsanız gidin lafımı geri alıyorum, isteseniz de gitmeyin. Kimin nasıl bir manyaklık yapacağı belli olmaz. Bu devirde erkeklere güven hepten yıkıldı. Adam seni öldürüp kalbini yerinden çıkarsa suçlu sen olursun, ne işi varmış derler.

Hic iyi niyetli degil. Besbelli kotu amaclari icin cagirmis, siz de basin her yerden engeli olsun bitsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…