Yeni taşındığımız evimizin resimleri...

ilk önce yeni yuvanızda ömür boyu mutluluklar dilerim..
ne güzel tertemiz :)))
ama ben en çok o yerlerde dolanan meleği beğendim ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN:))

evin cok ferah insanın içi açılıyor
mutfağını özellikle cok beğendim cok tarz ve modern
hele birde halının üzerindeki o yumak gibi tombik varki tam yemelik maşallah

CANIM AGIZ TADIYLA OTUR EVİNDE COK GUZEL OLMUS.. HATTA SON ZAMANLARDA GORDUGUM EN GUZEL EV DIYEBILIRIM...MUTFAK VE BANYONA BITTIM VALLA:lepi:

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar Allah daha güzellerini evi olmayana isteyene 1000 katını versin inşallah oğluşum içinde teşekkür ederim ben yerinize ısırıyorumkaydirigubbakcemile5

arzucum bayıldım evine ya çok zevklisin çok güzel olmuş özellikle salon perdelerin salondaki aksesuarlar, giriş dolapları ve mutfağı çok beğendim canım güle güle mutlulukla oturun yağızı da öpüyorum maşallah tontişe

Özellikle dolaplarına rengi ve tarzına bayıldım.Mutluluğunuz,huzurunuz daim olsun cnm.O minik,tatlı oğlunuda kocaman öperim,Allah uzun ömürler versin ismi gibi yağız bir delikanlı olsun.Sevgilerimle

ayy mutfaga bıttım yaa cok gusell canım gusel gusel yemekler yaparsın inşş evin cok gusel Allah bır ömür mutlu etsın bebişte cok tatlı mşalh benım yerım öppp nolurrrr

canım bırde ıyıkı holdekı dolabın üstünü acık renk secmıssın ınsanın ustune ustune gelmemıs

begendım evını ozellikle orda burda bırcok sus pus bıblo ne bılıyım ıvır zıvır yok sadelıgını begendım tertemız olmasını ))

evin çok hoşuma gitti çok güzel temiz ve ferah yalnız girişteki halı baya uzun neredeyse dışarı taşacak onu kısaltsan iyi olacak çünkü ayakkabıyı içeri alırken kum taş dökülür kirlenebilir hayırlı olsun güle güle oturun canıma.s.Şeniz

ilk önce yeni yuvanızda ömür boyu mutluluklar dilerim..
ne güzel tertemiz :)))
ama ben en çok o yerlerde dolanan meleği beğendim ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN:))

cok güzel bir eviniz var tertemiz görünüyor çok begendim hayırlı olsun...Allah huzurlu mutlu ve sağlıklı oturmayı nasip etsin...oğlunuzda dünyalar tatlısıymış mahsallah diyorum nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…