Yeni taşındığımız evimizin resimleri...

hayırlı olsun cnm
evinde kocanla oğlunla huzur için de oturmak yaşlanıp ölmek nasip etsin

iyi günlerde huzurla otur evinde canım............
her şey çok güzel bebişin daha güzel maşallah..........

of of off süper valla.çok beğendim salon perden mutfağın her yerin harika canım.güle güle oturun.

Yeni evin hayırlı olsun canım, güle güle oturun... a.s.
Hem mobilyalar hem renk uymunu çok beğendim...
Oğluşunu da koklaya koklaya öp benim için... Şeniz

arzucum evin çok güzel ortalıkta dolanan minik meleğin de öyle maşallah

güle güle otur evinde canım

Teşekkür ederim kızlar beğenmenize çok sevindim gerçekten çok samimi ve içtensiniz teşekkkür ederimopuyorumnanaktan

canım çok güzel evin çok beğendim yalnız en çok oortalarda dolanan bebişe bayıldım evinizde bebişinizle güle güle oturun

Ne kadar güzel bir ev ferah ve pırıl pırıl yerdeki minik daha bi ferahlık katmış eve Allahım ailenle sağlıkla oturmayı nasip etsin opuyorumnanaktan

evin çok güzel cnmm. her taraf çok şık be uyumlu.ağız tadıyla oturmanız dileğiyle

girişteki dolaba, mutfağına, banyo dolabına bittimmmmmmm

herşey çok ama çokkkk güzell

bence yatağına krem ya da ekru renklerde bir yatal örtüsü almalısın tüllü falan.... eminim çok güzel uyar mobilyalarınla

ayyyyyyy nasıl özendim yaaa. inşallah bana da nasip olur...

yağızın da bacaklarının en tombiş kısmından bir ısırık rica ediyorum bu arada

hepinize teşekkür ederim kızlar mulberrycim önerini dikkte alacağım canım sağolasın oğlum uyansın ısırayım:))))))))))))))))

Çok beğendim evini. Güle güle oturun inşallah.

Ayrıca o tosunpaşayı ya gıdığından öperim. Popodanda olabilir aslında, pofuduk, pofuduk, ohhh mis gibi

canım ben o yerlede gezinen bebekten başka bişey göremedim ki çok tatlı yirim onu yir ama evinde güzel canım güle güle otur şu bebişe bida bi bakim

Güle güle iyi günlerde oturun yeni evinizde canım.
Mutfak dolaplarına bayıldım. Çok çok güzel olmuş.
maşallah yağızda pek tatlıymış annesi.

:asigim::asigim::asigim:
bayıldım canım evine..
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin,oğlunada maşallah hani yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…