Yeni taşındığımız evimizin resimleri...

sağol fatmacım teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin cnm ev eşya hepsi güzelde en büyük hazinen yavrunda çok güzel opuyorumnanaktan

Tek kelimeyle süper...özellikle mutfağına ve girişteki halına bayıldım...Yerde emekleyen tombişide unutmamak lazım...Rabbim ağzınızın tadını ve huzurunuzu bozmasın inşallah....

Hepinize teşekkür ederim kızlar çok sağolun ev eşya hepsi gelip geçici önemli olan huzur sağlık ve en önemlisi oğluumm Allah hepimizin evlatlarını korusun tekrar teşekkür ederim

sağol canım güzel ayrıntı kaydirigubbakcemile5

maşallah çok güzel ve zevkli döşenmiş bi ev
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin hayırlı olsun

çoook güzel canım ama o yakışıklı yokmu o girince fotoğrafa ev değil köşk olmuş Allahım nazarlardan korusun

canım muhteşem olmuşş ellerinize sağlık güle güle oturun
bebeişin de çok tatlı allah bağışlasın

canımmmm bayıldım tek kelimeyle beğendiğim nadir evlerden biri allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin bazı fikirler de çaldım senden bu arada resimlerini yarın nişanlımada göstereceğim bide bişi sorucam mutfağın alt dolapları banyo aynasının kenarları girişteki dolabın alt dolapları hepsi aynı dimi o malzemeye ve renge ne deniyo cnm

hee bu arada o halının üstündekini koklaya koklaya öp benim içinnn allah nazardan korusun onu yaa

canım sağol dileklerin için teşekkür ederiz teyzesi kokladım oğluşumu mışıl mışıl uyuyoor şimdi

pvc kapak canım zaten o renk tek standart adını bilmiyorum pvc kapak dedinmi renk kartelasında görürsün zaten evet bütün dolaplardaki renkler aynı 2 renk kullanıldı zaten beyaz ve kahve inş gönlüne göre yaptırırsın sende canım

evin muhteşem canım Rabbim huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
ama yerlerde dolanan yavru o herşeyden daha güzel....Allah nazarlardan saklasın ve size bağışlasın canım:Saruboceq:a.s.

çook gusel tatlımm..
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..
ben çok beğendim..

yeni evlere bayılırım,o yeni kokusu öyle hoşuma giderki:asigim:
öncelikle uğurlu gelmesini temenni ediyorum..allah ağız tadı versin güle güle oturun
yorumuma gelirsek:şutarafagitti
mutfağa bayıldımmm:lepi:
evin her yeri güzel,ama mutfak şahane olmuş,iyice yerleş,değişik objelerle öyle renk katarsınki,zevkle yemekler yapıcaksın ne güzel..iç açıcı bir mutfakkaydirigubbakcemile2
girişteki dolaplarda çok hoş olmuş..salonunda çok ferah,oğlunun odasına zaten laf yok en güzel oda onunki:icecream:ayrıca çok tatlı maşallah:1hug:
banyoda çok güzel,ben çok beğendim

ağız tadıyla oturman dileğimle canım evinizden mutluluk ve huzur eksik olmasın çok güzel yuvan var

canım evin çok cici olmuş inan..Allah güzel günlerde saglıkla huzurla oturmayı nasıp etsin..

canım ya allah huzur içinde sağlıkla oturmak nasip etsin
evin çok sık
özellikle mutfagına bayıldım
tam benım tarzıma benzıyo mutfak....

Arzucum Allah içine sindirsin çok güzel pırıl pırıl iyi günlerde oturun canım sağlıkla mutlulukla inşallah...

arzucum cok güzel olmuş evin canım
çok güzel dekore etmişsin
salon mutfak çok ferah
diğer odanda şeker gibi olmuş
iyi günlerde oturun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…