Yeni taşındığımız evimizin resimleri...

ilk önce yeni yuvanızda ömür boyu mutluluklar dilerim..
ne güzel tertemiz :)))
ama ben en çok o yerlerde dolanan meleği beğendim ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN:))

ilk önce yeni yuvanızda ömür boyu mutluluklar dilerim..
ne güzel tertemiz :)))
ama ben en çok o yerlerde dolanan meleği beğendim ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN:))

tesadüf mü acabalmaz:

öncelikle iyi günlerde otur cnm evini çok begendim benim bi sorum olcak salaondaki kravuze perdeden memnunmusun kullanışlımı bende düşünüyorumda cevap yazarsan sevinirim

evinizi çok güzel yapmışsınız,mutfağınıza bayıldım harika çok şık duruyor, güle güle oturun

merhaba
evini coook begendim hayirli olsun ama en cok da perdelerini begendim iyi bir secim................alkisalkisalkis

Oncelikle allah anali babali buyutsun ve allah yeni evinizde agiz tadi versin. Gercekten cok modern ve guzel. Ben Amerika'da yasiyorum. Ve sunu soylemek istiyorum.Buradaki evleri gorseniz Turkiyedeki evlere sukredersiniz. Ornegin 60 metrekare evlerin kiralari 1100 dolardan basliyor. Ustelik camasir makinasi koymak yasak cunku camasir makiansi alt katta ortak kullaniliyor:))

Çok güzel, şıkır şıkır, tertemiz, sade, gözü yoran hiçbirşey yok. Çok zarif. Ama bütün resimlerde gördüğümüz şeylerin en güzeli bebeğin. Mutlulukla oturun evinizde.

Mutfak,banyo ve diğer dolapların güzel olmuş.Salonunda çok güzel.Güle güle oturun yeni evinizde.

Mutfağa bayıldım

Diğer odalarında çok ama çok hoş..

Oğluşuna da maşallah diyorum varlığınla süslemiş fotolarını opuyorumnanaktan

Oturma odan çok uyumlu halıların ve koltukların ,yalnız tv nin üzerindeki dantel çok büyük kaçmış.Hiç sermesen eminim çok daha hoş duracaktır.

Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…