Yeni taşındığımız evimizin resimleri...

bu sitede en beğendiğim evler arasında ilk üçe girer cnm evin.çok zevkli döşenmiş bir ev. evinin dolaplarına bayıldım.allah inş banada kendi evimi dizmek nasip eder..buarada yemek odanı nerden aldın sorabilirmiyim onlarada bayıldım benimde almaya niyetim varda..cvp verirsen sevinirim..

Her şey çok güzel; ama mutfak daha da güzel. İyi günlerde otur canım.

maşallah canım çooook güzel
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

canım evin çok güzelmiş tertemiz allah sağlıkla mutlulukla oturmak nasip etsin inşallah :)))

tek kelimeyle harika canım rabbim huzurunuzu mutlulugunuzu daim etsin cok zevkli bi bayanmışşın güle güle otur

Yerde dolanan melek her şeyden güzel :)Sonra da mutfağın güzel.Aslında tüm evin güzel ama meleğin herrrr şeyden güzel.
Sevgiler...

Tatlım evine bayıldım cidden her şey süper ama özellikle ufaklığa bayılmış durumdayım 41 kere maşallah o ne sevimlilik Rabbim kendi gibi kaderini de güzel yapsın inşallah :Saruboceq: Ay keşke burda olsa da sevsem yakışıklı prensi :jeyyar:

canım eviniz çok güzel bütün odalar çok zevkli bir şekilde döşenmiş

Sevgili hemşehrim, evin ok güzel güle güle, sağlıkla oturun inşallah.

çok güzel aydınlık ferah şık bi evin var canım Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin yavrunla eşinle mutfağın harika canım cidden kahve ve beyaz müthiş yakışmış B]

Abonoz ve beyaz lake mükemmel her zaman sevmişimdir bu uyumu Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah....

çok beğendim canım evini.özellikle de oturma odan çok şeker.mutfağın ve banyonu da çok beğendim.dolaplarınız çok hoş.Allah güle güle oturmayı nasip etsin.

çok güzel ve ferah bi ev içim açıldı.birde sakıncası yoksa yemek odası mobilyanızı çok beğendim nerden aldığınızı sorabilirmiyim.

iyi günlerde otur canım.. çok güzel evin. Allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin..

çok şık güselimm.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…