- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
3.günse evet 4 5e kadar sürebilir tutunma.hala daha gaz ve şişkinlik yaşıyorum idrar olunca sakın bekleme wc ye git oda çok ağrı yapıyor sonra. Hayırlı haberler bekliyorumbenim 3. gün canım sanırım transfer sonrası 5. gün tutunuyormuş biraz araştırdım evet bugün konuştum onlarla birazamin aminnn inşallah inanıyorum bende duşumu cumadan önce almamayı düşünüyorum onun dışında kasıklarda ağrı vajinada batma ve gaz var karnımda
bu arada doktor bana ovitralla vermedi lucrin diye ilaç verdikızlar bugün kontrolüm vardı, çatlatma iğnemi 20.30 da yapacam, perşembe günü sabah 9 da hastanede olmamı söylediler. yumurtalar toplanacak allahın izniyle?sizlerin kaç saat sonra toplandı yumurtalar
Ben 22.30 da pazar günü yaptım salı günü 9 da opu oldukızlar bugün kontrolüm vardı, çatlatma iğnemi 20.30 da yapacam, perşembe günü sabah 9 da hastanede olmamı söylediler. yumurtalar toplanacak allahın izniyle?sizlerin kaç saat sonra toplandı yumurtalar
Ağır is yapmasın ilaç verdiyse dr aksatmadan içsin kendini yormasın 3 gün güzel bi istirahat etsin kimsenin lafını sözünü dinlemesin çünkü bu süreçte etrafta bilen herkes tuttu mu tutacakmı nolcak olmazsa bida denermisin ne kadar para tuttu sorun kimde sende mi esinde mi bi sürü halden anlamayan konusan çok olurAblam için soruyorum 3. Denemesi 2 embriyo kondu bugün doktor 3 gün istirahat et demiş ve bol su içmesini söylemiş
baska dikkat edilmesi gereken neler var kizlar yardımcı olur musunuz ?
Kimsenin haberi yok bu yüzden ilk denemede yaşadık bu sorunları doktor da ağır kaldırma demiş ilaç da vermiş inşallah olur bu seferAğır is yapmasın ilaç verdiyse dr aksatmadan içsin kendini yormasın 3 gün güzel bi istirahat etsin kimsenin lafını sözünü dinlemesin çünkü bu süreçte etrafta bilen herkes tuttu mu tutacakmı nolcak olmazsa bida denermisin ne kadar para tuttu sorun kimde sende mi esinde mi bi sürü halden anlamayan konusan çok olur
Allaha emanet etsin kendini dua etsin bol bol iyi şeyler düşünsün
Bunaltmayın ablanızı bide ağrın varmı söyle mi böyle mi diye ilk tedavisiyle kıyaslama yapmayın onun keyfini yerine getircek muhabbetler edin destek olunKimsenin haberi yok bu yüzden ilk denemede yaşadık bu sorunları doktor da ağır kaldırma demiş ilaç da vermiş inşallah olur bu sefer
Ben özellikle sorular sormuyorum çok umutlu bu sefer inşallah hayalleri yıkılmaz çok teşekkür ederim defalarca söyledim kk ya gel tipiklere diye gelmedi sizinle paylasirdi ne güzelBunaltmayın ablanızı bide ağrın varmı söyle mi böyle mi diye ilk tedavisiyle kıyaslama yapmayın onun keyfini yerine getircek muhabbetler edin destek olun
pazar transferim oldu, uzanma süpürge yapma ilk 5 gün dediler toz alabilirsin kalkıp bir çorba yapabilirsin dendi, kabız olmasın dikkat ediyorum ilaçları saatli alsın kabak çekirdeği ananas tüketiyorum hafif besleniyorum kahvaltılık çorba gibi.Ve bol dua Allah nasip etsin inşallahAblam için soruyorum 3. Denemesi 2 embriyo kondu bugün doktor 3 gün istirahat et demiş ve bol su içmesini söylemiş
baska dikkat edilmesi gereken neler var kizlar yardımcı olur musunuz ?
Amin canım inşallah, çok heyecanlıyım günler geçmiyor belirti de aramak istemiyorum benim opu çok zor geçti yeni yeni kendime geldim. Evet başka topikte arkadaşlar dayanabilirsen 1 hafta yıkanma dediler bende dayandıminşallah hepimizin yüzü güler, Rabbim emanetlerini bizlere bağışlasın inşallah
Kızlar mart 29 da transfer oldum 7 haftalık ikiz gebesiyim her konuda yardımcı olabilirim fakat verebileceğim en büyük tavsiye bol sıvı tüketin ve sizi üzen sitres yaptıran moral bozan şeylerden uzak durun bebeğinizin sizinle olunduğu düşünerek beyninizle rahimibize güzel mesajlar verin ben hep hamileyim diye diye gezdim eşim kızıyordum tribe girdin bak uzulcen diye ama çok şükür şu anda çok sağlıklı giden bir gebeligim vardarısı sizlerin basina
Sağolun çok şükür geçti o günler, anestezili mi yapıldı sizin opu? Ben yurt dışında yaptırdım opuyu güya bana uyuşturucu bişey verdiler ama hiç etki etmedi, vermediler gibi bişe oldu yani bi de çikolata kistlerim oldupu için böyle ağrılı olduğunu söylediler. çok acı çektimGecmis olsun opu neden zor gecti ben cok korkuyordum ama aci bile hissetmedim agrim dahi olmadi
14 yumurta toplandı ama kalitesizdi 4 tanesi döllendi trasf3r günü 3 kaldı 3unude koydular 2si tuttu çok şükürTebrikler:) kac yumurtaniz cikti kac embiryo olustu ve kaci trabsfer oldu acaba
Sağolun çok şükür geçti o günler, anestezili mi yapıldı sizin opu? Ben yurt dışında yaptırdım opuyu güya bana uyuşturucu bişey verdiler ama hiç etki etmedi, vermediler gibi bişe oldu yani bi de çikolata kistlerim oldupu için böyle ağrılı olduğunu söylediler. çok acı çektim
14 yumurta toplandı ama kalitesizdi 4 tanesi döllendi trasf3r günü 3 kaldı 3unude koydular 2si tuttu çok şükür9cu haftadayim
O yüzden anlamamışsınız hiç, ben bağıra ağlaya resmen travma gibi bişe yaşadım, ama çok şükür çektiğim acılara değdiEvet anestezi yaptilar nasil uyudum nasil uyandim anlamadim
Sizin transfer ne zaman yapılacak?Harika , benimde 3 toplanti 2 si dollendi umarim transfer gunune kadar ikiside kalacak ve ikiz olacak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?