Yeni transfer olan varmı

aminnn evet tüp bebek, dün transferim oldu 2 embriyo istedim doktordan lütfen doktor hanım dedim tamam bakıcaz dedi 2 tane transfer etti 17 mayıs test günüm hayırlısı Allahtan olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Eğer nasip olursa transferde anestezi almayı istiyorum. Sizin bir fikriniz var mı ? Açıkçası muaynede dahi çok kasılıyorum. Elimi ısırıyorum filan. Böyle olsun istemiyorum transfer.

transferim çok rahat geçti vajinal muayeneden daha rahat diyebilirim hiç bir şey hissetmedim şuan muayenede zorlanman büyüyen yumurtalardan olabilir bende öyleydim aleti bastırınca acıyordu

Canım Emin ol ben de çok korkuyordum ama anestezilik olcak bi durum yok

transferim çok rahat geçti vajinal muayeneden daha rahat diyebilirim hiç bir şey hissetmedim şuan muayenede zorlanman büyüyen yumurtalardan olabilir bende öyleydim aleti bastırınca acıyordu
Henüz yumurta kontrolü de yapılmadı bende teşhis adına oldum birkaç kere. Çok canım yandı diyemem. Tamamen psikolojik. Huzursuz oluyorum acayip sanki bıçakla içimi deşiyorlar ama acı değil bende yarattığı his. Transfer de ters bir şey yapmaktan korkuyorum o yüzden. Riske atmamak için kasılıpta. Yine de bir tarafım kararsız. Alma boşuna diyor

kızlar bende başağrısı mide bulantısı var normal mi 24 saati geçti migren gibi aynı parol içtim gece daha da şiddetlenmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…