- Konu Sahibi Baharibosimsek
-
Merhaba cnm. Ara ara kasılmalar oluyor göğüsler dolgun kav vericem bugün artık 8 gün oldu varsa biseyelr çıkar artıkMerhaba benimde tam 6. Günüm bende hiçbir belirti yok sizde bir belirti varmı
Aynilarinin tipkisini kullanıyorum bendeŞuan 3 günde 1 progestan iğne -corasprin -estrofem- jel birde previt vitamin. Siz?
Merhaba verdiniz mi kanMerhaba cnm. Ara ara kasılmalar oluyor göğüsler dolgun kav vericem bugün artık 8 gün oldu varsa biseyelr çıkar artık
İnşallah herkesten çok hakediyoruz güzel şeyler yaşamayı
Evet verdim.cnmMerhaba verdiniz mi kan
Hiç belirti var mı peki ? Ben de tık yok yaa. Nebiliyim bi.kramp bi değişik bişey. Dinlemekten kafayı yicem heralde. Takmıyım unutıyım diyorum ama olmuyo vallaAynilarinin tipkisini kullanıyorum bende
Sonuç çıktı mıEvet verdim.cnm
Sağlık ocağına verdim yarın sabah çıkacakSonuç çıktı mı
Benim dün vardı rahimde çok hafif ağrı gibi bugünde yine çok hafif adet ağrısı gibi bişey var .. insAllah iyiye işarettir.herkesin bir olmaz heralde ya bakalım sonucumuz ne olcak .Bu mübarek ayda insAllah pozitif sonuç alırız ya .bende hem korkuyorum hem merak ediyorum çok zor Allah yardımcımız olsun insAllah .Hiç belirti var mı peki ? Ben de tık yok yaa. Nebiliyim bi.kramp bi değişik bişey. Dinlemekten kafayı yicem heralde. Takmıyım unutıyım diyorum ama olmuyo vallazaman geçse bitürlü geçmese bitürlü yaklaştıkçada ya olumsuzsa diye düşünüyo insan.Allah yardım etsin hepimizeee
Ay çok heycanli insAllah pozitif sonuç alırsın insAllah .Sağlık ocağına verdim yarın sabah çıkacak
İnşallah inşallahAy çok heycanli insAllah pozitif sonuç alırsın insAllah .❤
bende hemüz bi belirti yok kafayı yicam kuzum yaaaMerhaba cnm. Ara ara kasılmalar oluyor göğüsler dolgun kav vericem bugün artık 8 gün oldu varsa biseyelr çıkar artık
Bende ilk günler vardı ne ararsan hepsi vardı bir iki gündür sırtıma giren agrivar saplanıyor resmn bugün de göğüsler ağrıyor sanki adet olacakmisim gibibende hemüz bi belirti yok kafayı yicam kuzum yaaa
Cumartesi test yapıcam bakalım ne olucaBende ilk günler vardı ne ararsan hepsi vardı bir iki gündür sırtıma giren agrivar saplanıyor resmn bugün de göğüsler ağrıyor sanki adet olacakmisim gibi
İnşallah gönlünden geçenler olurCumartesi test yapıcam bakalım ne oluca
Sizin kaçıncı gün embriyosu ?bugün kaç gün oldubende hemüz bi belirti yok kafayı yicam kuzum yaaa
3. Embriyosu 6 gün oldu hiçbir belirtim yokSizin kaçıncı gün embriyosu ?bugün kaç gün oldu
Canım çok üzüldüm, vardır bunda da bir hayır.. nasip diyecegiz yapacak bir şey yok.Negatif 0 benimde ilk günler belirtim vardı oldu diye tahmin ettim ama anlamk zor gerçekten zor normal.yoldan hamile kalsan anlarsın bir nitelik ama ilacalra hamile kalmaya çalışıyorsun oyüzden dengeler sasiryor ilk başta evet oldu dedim ama yaznlis düşünce hep ilaçların etkisi bugün negatifi gördük sebepsiz infertilite olması beni sinir ediyor sadece
İnsanı sebepsiz olması üzüyor yaCanım çok üzüldüm, vardır bunda da bir hayır.. nasip diyecegiz yapacak bir şey yok.
Bizimki de sebepsiz infertilite.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?