Yeni transfer olanlar ya da olacaklar nasılsınız burda misiniz ?

Aynilarinin tipkisini kullanıyorum bende
Hiç belirti var mı peki ? Ben de tık yok yaa. Nebiliyim bi.kramp bi değişik bişey. Dinlemekten kafayı yicem heralde. Takmıyım unutıyım diyorum ama olmuyo valla zaman geçse bitürlü geçmese bitürlü yaklaştıkçada ya olumsuzsa diye düşünüyo insan.Allah yardım etsin hepimizeee

Benim dün vardı rahimde çok hafif ağrı gibi bugünde yine çok hafif adet ağrısı gibi bişey var .. insAllah iyiye işarettir.herkesin bir olmaz heralde ya bakalım sonucumuz ne olcak .Bu mübarek ayda insAllah pozitif sonuç alırız ya .bende hem korkuyorum hem merak ediyorum çok zor Allah yardımcımız olsun insAllah .

Negatif 0 benimde ilk günler belirtim vardı oldu diye tahmin ettim ama anlamk zor gerçekten zor normal.yoldan hamile kalsan anlarsın bir nitelik ama ilacalra hamile kalmaya çalışıyorsun oyüzden dengeler sasiryor ilk başta evet oldu dedim ama yaznlis düşünce hep ilaçların etkisi bugün negatifi gördük sebepsiz infertilite olması beni sinir ediyor sadece

Canım çok üzüldüm, vardır bunda da bir hayır.. nasip diyecegiz yapacak bir şey yok.
Bizimki de sebepsiz infertilite.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…