- 14 Aralık 2015
- 343
- 148
- 53
- Konu Sahibi Baharibosimsek
-
Bende sizin gibiyim nedense Yok gibio bende de var wc yani. ama su da içiyorum oyuzden çok üzerinde durmadım. buara hep olumsz düşünüyorm sadece tutmadı gibi geliyo anneleerin içine doğması gerekmezmiydi. bişey hissetmeyince nbiliyim.
Al benden de okadar.. sanırım olumsuza da kendimi alıştırıyorum olursa da süpriz olur bilmiyorum. Çok garip hisler.. biraz korkuyorum galiba ondan. Hep olumsuzada alışmışız tabi. Ben daha öncede vajınusmustan çok çektim. Bide çocuk olmadı vs.. hep bi olumsuzluk anlıycağınız sevindirini bi haberde bile temkinliyim hevesiimiz kursakta kalır felan diye inanamam heraldeBende sizin gibiyim nedense Yok gibibazen düşünüyorum bende neden hissetmiyorum anne olacaksam içimde olduğunu bilmem lazımdı ama yok gibi ben öyle küçük bi operasyon geçirip gelmişim gibi
BebislerinizTup bebek degilmi arkadaşlar ücret nedir artık bende düşünmeye başladım ins genişleriniz tutunur amin
Hayat bize hep zor yanlarını gösteriyor çünkü nasipde varsa göreceğiz yoksa yolumuza devam edeceğiz ne yapalım kader arkadaşım yarın idrar testi yapıp yapmamakta çok kararsızımAl benden de okadar.. sanırım olumsuza da kendimi alıştırıyorum olursa da süpriz olur bilmiyorum. Çok garip hisler.. biraz korkuyorum galiba ondan. Hep olumsuzada alışmışız tabi. Ben daha öncede vajınusmustan çok çektim. Bide çocuk olmadı vs.. hep bi olumsuzluk anlıycağınız sevindirini bi haberde bile temkinliyim hevesiimiz kursakta kalır felan diye inanamam heralde
Amin inşallah 10 15 bin arası tutuyor bende raporluydum:) rapor olmazsa 20 bini geçerTup bebek degilmi arkadaşlar ücret nedir artık bende düşünmeye başladım ins genişleriniz tutunur amin
Daha erken değil mi ? Daha çıkmaz belki canın sıkılır erkenden. Ben yapamam heraldeHayat bize hep zor yanlarını gösteriyor çünkü nasipde varsa göreceğiz yoksa yolumuza devam edeceğiz ne yapalım kader arkadaşım yarın idrar testi yapıp yapmamakta çok kararsızım
Evet erken aslında ama duramıyorum ki sonucu pozitif göremezsem diye korkumdan bende yapamıyorum zaten:) adet gününüz ne zaman normal deDaha erken değil mi ? Daha çıkmaz belki canın sıkılır erkenden. Ben yapamam heralde
Çok garip ağrım oluyor neden var diyorum telaşa giriyorum ağrım geçiyor neden geçti diyorum telaşa giriyorum ne olacak böyle bilmem
Sagol canım bilgi icinAmin inşallah 10 15 bin arası tutuyor bende raporluydum:) rapor olmazsa 20 bini geçer
Benim adetlerim duzensizdi zaten sizin test ne zaman doktorunuz kimdi ?Aynen benim de arada bir oluyor ağrım ama adet günümüz de şaşırdı ki iyice hormon ilaçları kullanmaktan benimde bugün yarın normalde ama inşallah olmayız hiç birimiz
Sizin doktorunuz kimdi ?
[/QUOTEM.Ali Akman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?