Yeni transfer olanlar ya da olacaklar nasılsınız burda misiniz ?

o bende de var wc yani. ama su da içiyorum oyuzden çok üzerinde durmadım. buara hep olumsz düşünüyorm sadece tutmadı gibi geliyo anneleerin içine doğması gerekmezmiydi. bişey hissetmeyince nbiliyim.

o bende de var wc yani. ama su da içiyorum oyuzden çok üzerinde durmadım. buara hep olumsz düşünüyorm sadece tutmadı gibi geliyo anneleerin içine doğması gerekmezmiydi. bişey hissetmeyince nbiliyim.
Bende sizin gibiyim nedense Yok gibi bazen düşünüyorum bende neden hissetmiyorum anne olacaksam içimde olduğunu bilmem lazımdı ama yok gibi ben öyle küçük bi operasyon geçirip gelmişim gibi

Bende sizin gibiyim nedense Yok gibi bazen düşünüyorum bende neden hissetmiyorum anne olacaksam içimde olduğunu bilmem lazımdı ama yok gibi ben öyle küçük bi operasyon geçirip gelmişim gibi
Al benden de okadar.. sanırım olumsuza da kendimi alıştırıyorum olursa da süpriz olur bilmiyorum. Çok garip hisler.. biraz korkuyorum galiba ondan. Hep olumsuzada alışmışız tabi. Ben daha öncede vajınusmustan çok çektim. Bide çocuk olmadı vs.. hep bi olumsuzluk anlıycağınız sevindirini bi haberde bile temkinliyim hevesiimiz kursakta kalır felan diye inanamam heralde

Hayat bize hep zor yanlarını gösteriyor çünkü nasipde varsa göreceğiz yoksa yolumuza devam edeceğiz ne yapalım kader arkadaşım yarın idrar testi yapıp yapmamakta çok kararsızım

3 gün var benim adet günüme. İnş. Olmayız da bebişler gelir ya. Canım sıkılıyo adet ağrısı gibi karnım gerildikçe.. ya adet gelirse diye endişeleniyorum. Tedavi sürecinde böyle stres olmadım. Geriyo insanı

Benimde arada bir adet olcakmisim gibi bı agrim oluyo bazen belim bı agriyip geciyo .. tuvalete bende sık cikiyorum ama çok su içiyorum ondandır heralde goguslerimde hiç bı değişiklik yok ama .. insAllah güzel sonuçlar alırız hepimiz AMİN

Aynen benim de arada bir oluyor ağrım ama adet günümüz de şaşırdı ki iyice hormon ilaçları kullanmaktan benimde bugün yarın normalde ama inşallah olmayız hiç birimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…