- Konu Sahibi Baharibosimsek
-
Doktorunla konustun mu sonuc hakkında? İlaçları bırakıyor musun şimdi?İnsanı sebepsiz olması üzüyor ya
İlaçlar bitti artık gebelik yok yani olması için çok büyük bir mucize olması gerekiyor doktorum üzüldü sadece biraz dinlenemm gerekiyor hem maddi hem manevi yöndenDoktorunla konustun mu sonuc hakkında? İlaçları bırakıyor musun şimdi?
Çok üzüldüm ya İnanki moralim bozuldu seni çok iyi anlıyorum Rabbim yardımcıniz olsun zor gerçekten ..İlaçlar bitti artık gebelik yok yani olması için çok büyük bir mucize olması gerekiyor doktorum üzüldü sadece biraz dinlenemm gerekiyor hem maddi hem manevi yönden
Merhaba canım bende yarın kontrole gidicem sonra 5 gün sonra transfer dedi çok heyecanliyimMerhaba arkadaşlar ben pazartesi transfer olucam var mı aranizda yakınlarda transfer olcak olan ya da olan ? Olanlar nasıl oluyo acılı bir işlem mi ?
Canım çok üzücü bi durum geçmiş olsun. Ama şöyle düşün bide tedaviyle neredeyse bebeği karnimiza koyuyorlar ama genede olmuyorsa gerçekten de vakti zamanı gelmemiş. Ama biz gene elimizden geleni yapmalıyız sonunuda allaha bırakmalıyız. Nasıp kısmet gerçekten de. Bizi biz anlarız gene yaşadığımız duygular hep ayni..İlaçlar bitti artık gebelik yok yani olması için çok büyük bir mucize olması gerekiyor doktorum üzüldü sadece biraz dinlenemm gerekiyor hem maddi hem manevi yönden
Merhaba hayrlı olsun insAllah tutunur bebeğin bebeklerimiz .. tutmayanlarinda Rabbim 2.ciye nasip etsin insAllahMerhaba canım bende yarın kontrole gidicem sonra 5 gün sonra transfer dedi çok heyecanliyim
Senin doktorun kimdi acaba ?İlaçlar bitti artık gebelik yok yani olması için çok büyük bir mucize olması gerekiyor doktorum üzüldü sadece biraz dinlenemm gerekiyor hem maddi hem manevi yönden
Yaa bebeğin derken bile bi tuhaf oldum rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin insallahMerhaba hayrlı olsun insAllah tutunur bebeğin bebeklerimiz .. tutmayanlarinda Rabbim 2.ciye nasip etsin insAllah
Aminnn insAllahYaa bebeğin derken bile bi tuhaf oldum rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin insallah
Sizin doktorunuz kimdi ?Yaa bebeğin derken bile bi tuhaf oldum rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin insallah
Bugün kaçıncı günü canım.Dünden beri adet olcakmış gibi ağrı var hani böyle adete 5-6 gün kala bi belli eder kendini ben geliyorum diye ondan.İnş. Adet felan değildir. Canım sıkıldı.. testte yapamam ben heralde bu gidişle. Sonuç negatif olursa diye bakamam valla.
Pazartesi transfwe oldum. 5 galiba. Ogün sayılılıyomu bilmiyorum ama.Bugün kaçıncı günü canım.
Sayılmıyormuş canım.benimde cumartesi oldu transferimPazartesi transfwe oldum. 5 galiba. Ogün sayılılıyomu bilmiyorum ama.
Evet benim de belim de ağrım var tedirgin etti beni ama inşallah iyilerdir tutunuyorlardır annelerineDünden beri adet olcakmış gibi ağrı var hani böyle adete 5-6 gün kala bi belli eder kendini ben geliyorum diye ondan.İnş. Adet felan değildir. Canım sıkıldı.. testte yapamam ben heralde bu gidişle. Sonuç negatif olursa diye bakamam valla.
inşaaalllaaah. ben de dün aksam çıktım yürüdüm ilkkez. olucağı varsa hertürlü olur zaten de bel ağrısı belirtiler arasındaydı bende hiiç yok. göğüsler fenaa ilaçlardan bide.Evet benim de belim de ağrım var tedirgin etti beni ama inşallah iyilerdir tutunuyorlardır annelerinebende idrarla test yapacaktım sonucu görmeye cesaretim Yok yapmadım bu akşam yarım saat yürüyüş yapayım diyorum siz hiç çıktınız mı dışarı ben daha hiç çıkmadım
Aynen öyle bugüne kadar zaten tutmuştur bende 3 sokak aşağıda kayınvalidem var ona gidip geleyim bir saat kadar diyorum hareketsiz kalmakta iyi değil çünkü göğüsler bnimde fena dokunsan ağlayacak gibiyim :)inşaaalllaaah. ben de dün aksam çıktım yürüdüm ilkkez. olucağı varsa hertürlü olur zaten de bel ağrısı belirtiler arasındaydı bende hiiç yok. göğüsler fenaa ilaçlardan bide.
belirti olursa yazınAynen öyle bugüne kadar zaten tutmuştur bende 3 sokak aşağıda kayınvalidem var ona gidip geleyim bir saat kadar diyorum hareketsiz kalmakta iyi değil çünkü göğüsler bnimde fena dokunsan ağlayacak gibiyim :)
Çok garip ağrım oluyor neden var diyorum telaşa giriyorum ağrım geçiyor neden geçti diyorum telaşa giriyorum ne olacak böyle bilmembelirti olursa yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?