Yeni transfer olanlar ya da olacaklar nasılsınız burda misiniz ?

Doktorunla konustun mu sonuc hakkında? İlaçları bırakıyor musun şimdi?
İlaçlar bitti artık gebelik yok yani olması için çok büyük bir mucize olması gerekiyor doktorum üzüldü sadece biraz dinlenemm gerekiyor hem maddi hem manevi yönden

İlaçlar bitti artık gebelik yok yani olması için çok büyük bir mucize olması gerekiyor doktorum üzüldü sadece biraz dinlenemm gerekiyor hem maddi hem manevi yönden
Çok üzüldüm ya İnanki moralim bozuldu seni çok iyi anlıyorum Rabbim yardımcıniz olsun zor gerçekten ..

Canım çok üzücü bi durum geçmiş olsun. Ama şöyle düşün bide tedaviyle neredeyse bebeği karnimiza koyuyorlar ama genede olmuyorsa gerçekten de vakti zamanı gelmemiş. Ama biz gene elimizden geleni yapmalıyız sonunuda allaha bırakmalıyız. Nasıp kısmet gerçekten de. Bizi biz anlarız gene yaşadığımız duygular hep ayni..

Dünden beri adet olcakmış gibi ağrı var hani böyle adete 5-6 gün kala bi belli eder kendini ben geliyorum diye ondan.İnş. Adet felan değildir. Canım sıkıldı.. testte yapamam ben heralde bu gidişle. Sonuç negatif olursa diye bakamam valla.

Bugün kaçıncı günü canım.

Evet benim de belim de ağrım var tedirgin etti beni ama inşallah iyilerdir tutunuyorlardır annelerine bende idrarla test yapacaktım sonucu görmeye cesaretim Yok yapmadım bu akşam yarım saat yürüyüş yapayım diyorum siz hiç çıktınız mı dışarı ben daha hiç çıkmadım

inşaaalllaaah. ben de dün aksam çıktım yürüdüm ilkkez. olucağı varsa hertürlü olur zaten de bel ağrısı belirtiler arasındaydı bende hiiç yok. göğüsler fenaa ilaçlardan bide.

inşaaalllaaah. ben de dün aksam çıktım yürüdüm ilkkez. olucağı varsa hertürlü olur zaten de bel ağrısı belirtiler arasındaydı bende hiiç yok. göğüsler fenaa ilaçlardan bide.
Aynen öyle bugüne kadar zaten tutmuştur bende 3 sokak aşağıda kayınvalidem var ona gidip geleyim bir saat kadar diyorum hareketsiz kalmakta iyi değil çünkü göğüsler bnimde fena dokunsan ağlayacak gibiyim :)

Bir de lavaboya çok sık çıkıyorum hani psikolojik falan dicem ama psikolojiden de bu kadar sık ve uzun yapılmaz :) acaba diyorum transferde çok sıkıştım ondan mıdır sizde durum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…