- 30 Ekim 2013
- 20.466
- 57.147
- 798
Ah Avrupa Avrupa
Modern Çağdaş Avrupa he
Evet Avrupa hayranları sizide bu modaya uymaya davet ediyorum
Hiccc estetik degil ya igrenccEki Görüntüle 1565527 Eki Görüntüle 1565528 Eki Görüntüle 1565529 Eki Görüntüle 1565530 Eki Görüntüle 1565531 Eki Görüntüle 1565532 Eki Görüntüle 1565533 Eki Görüntüle 1565534 Eki Görüntüle 1565536 Eki Görüntüle 1565537
Biz de henüz bu trende pek alışamadık. Estetik açıdan güzel görünmediği bir gerçek. Ancak bu şekilde doğal göründüğünü söyleyen kadınlara da bir diyeceğimiz yok elbet. Özetle; almayana biz mani olmayalım!
bağırttırırsın adamı canından can giderterler o, kokar o, ıyk hiç sevmem elimden gelse kocamın bacaklarına vurucam ağdayı
Ah Avrupa Avrupa
Modern Çağdaş Avrupa he
Evet Avrupa hayranları sizide bu modaya uymaya davet ediyorum
dogru soze ne denirbizim millet bu modaya uyuyor zaten, ekstradan bir de banyo yapmama modası var.. örnek için sabah ve iş çıkışı saatlerinde toplu taşımaya binebilirsiniz, gaz maskesiyle..
Kadınları diyorum zatendogru soze ne denir
ama bizde gene cogunlukla erkeklerin modasi o.
biz kadinlar temiziz
dogru soze ne denir
ama bizde gene cogunlukla erkeklerin modasi o.
biz kadinlar temiziz
iyi olur bence. bacakta tüy istemeyen erkekler,kadının çektiği acıyı anlarlar hiç olmazsa. .:)bağırttırırsın adamı canından can gider
bizde de acı çok doğum sancısı regl sancısı ağda acısı bunlardan tek mümkün olan ağda acısını çekebilirler anca onu çekseler belki birazcık anlarlar ama cem yılmazın dediği gibi bedenleri beyinle yönetilmediğinden ben anlamalarını beklemiyorum :))iyi olur bence. bacakta tüy istemeyen erkekler,kadının çektiği acıyı anlarlar hiç olmazsa. .:)
Eee sen uzat canim uy modaya biz tutmayalim seni baskimizla killi killi k dolan
Eee sen uzat canim uy modaya biz tutmayalim seni baskimizla killi killi k dolan
Ama arkadaslar uyan modaya tam uysun hic bir tuy almaca yok
Sonra foto paylasin sekil yasasin baski altinda degil ve bolll killiyimmm heyyyy
Ne kadar yanlış anladığınıza, daha doğrusu hiç anlamadığınıza, hayret ettim.Eee sen uzat canim uy modaya biz tutmayalim seni baskimizla killi killi k dolan
Ama arkadaslar uyan modaya tam uysun hic bir tuy almaca yok
Sonra foto paylasin sekil 1 Eki Görüntüle 1566172 yasasin baski altinda degil ve bolll killiyimmm heyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?