Yeni trend: Koltuk altını traş etmemek

Ah Avrupa Avrupa
Modern Çağdaş Avrupa he
Evet Avrupa hayranları sizide bu modaya uymaya davet ediyorum

Avrupanin g. çok rahatta olduğu için batiyo, ne yapacaklarini iyice sasirdilar. Allah ıslah etsin , bildiği gibi yapsın sizi e mi ..!daha neler diyorum da içimden diyorum

Kasini gozunude almasalardi o zaman dogallik icin maymun gbi gezerdik cok komik geliyor bana biyle seyler birkeresinde tatilde bir kadin vardi yanimda her yeri killi ama iyqqqqw
Huylanip uzaklasmistim.Zaten madonnada girdiyse isin icine uzak dursun illuminati kolesi

Ah Avrupa Avrupa
Modern Çağdaş Avrupa he
Ama avrupa ne ederse iyi ederr
Hiccc estetik degil ya igrencc
Temizlik imandan gelirrne bilem

terler o, kokar o, ıyk hiç sevmem elimden gelse kocamın bacaklarına vurucam ağdayı

Ah Avrupa Avrupa
Modern Çağdaş Avrupa he

bizim millet bu modaya uyuyor zaten, ekstradan bir de banyo yapmama modası var.. örnek için sabah ve iş çıkışı saatlerinde toplu taşımaya binebilirsiniz, gaz maskesiyle..

bizim millet bu modaya uyuyor zaten, ekstradan bir de banyo yapmama modası var.. örnek için sabah ve iş çıkışı saatlerinde toplu taşımaya binebilirsiniz, gaz maskesiyle..
dogru soze ne denir
ama bizde gene cogunlukla erkeklerin modasi o.
biz kadinlar temiziz

dogru soze ne denir
ama bizde gene cogunlukla erkeklerin modasi o.
biz kadinlar temiziz

yok javi ya kadınlar da değil.. orman bacaklarla şort giyen mi ararsın, orman kollarla kolsuz giyip otobüste tepedeki demiri tutanlar mı arasın.. diyorum ya ülke hakkındaki en iyi gözlem yeri toplu taşımalar

Bir keresinde masama rezervasyon yaptırmak için ingiliz bir müşteri geldi, kadın 50 yaşlarındaydı. Not aldıktan sonra kafamı kaldırdığımda, ellerini beline koymuş, abartmıyorum bir karış kadar tüy sallanıyordu. Şoka girdim, konsantre olamadım, kadın birşeyler söylüyordu hiçbirşey anlamadım

iyi olur bence. bacakta tüy istemeyen erkekler,kadının çektiği acıyı anlarlar hiç olmazsa. .:)
bizde de acı çok doğum sancısı regl sancısı ağda acısı bunlardan tek mümkün olan ağda acısını çekebilirler anca onu çekseler belki birazcık anlarlar ama cem yılmazın dediği gibi bedenleri beyinle yönetilmediğinden ben anlamalarını beklemiyorum :))

Eee sen uzat canim uy modaya biz tutmayalim seni baskimizla killi killi k dolan
Ama arkadaslar uyan modaya tam uysun hic bir tuy almaca yok
Sonra foto paylasin sekil 1 yasasin baski altinda degil ve bolll killiyimmm heyyyy

Eee sen uzat canim uy modaya biz tutmayalim seni baskimizla killi killi k dolan
Ama arkadaslar uyan modaya tam uysun hic bir tuy almaca yok
Sonra foto paylasin sekil yasasin baski altinda degil ve bolll killiyimmm heyyyy

Ay çok güldüm.
Espri ve ironi yeteneğinizin takipçisiyim bundan sonra :))))))))))))))))))))))))

Ne kadar yanlış anladığınıza, daha doğrusu hiç anlamadığınıza, hayret ettim.
Baskıdan kastın birinin silah dayaması falan mı zannediyorsunuz?

Kol bacak vs temizlemeyen bir toplumda doğmuş olsanız kıllarınızı alma ihtiyacı hissetmeyecektiniz. Ama bu hassasiyeti olan bir toplumda büyüdüğümüz için, biz de çevremizdeki estetik şablonlara uyuyoruz. Bu kadar basit.

Sanki geldik "BUNDAN SONRA KİMSE AĞDA YAPMAYACAK" dedik. Hayret valla : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…