yeni üçüz anneleri bizde burda paylaşalım gebelik sürecimizi

yehare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
119
0
96
48
Ankara
merhaba arkadaşlar
ben 15 haftalık üçüz gebeyim. nadir görülen bi durum olduğundan yeterli deneyim ve bilgi bulamıyoruz.bizi en iyi biz anlarız diye düşündüm .katılımlarınız için şimdiden teşekkürler

Hayırlı olsun bizde eski üçüz anneleri olarak her türlü sorularınıza içtenlikle cevaplamaya hazırız kaydirigubbakcemile5

sizi bulmuşken gebelik sürecinizi özetlermisiniz. karındaki gerilmeler bebişlerin gelişimler sizdeki değişiklikler vs.çok oldum sanırım:) şimdiden teşekkürler

diğer topikte zaten üçüz anne adayları var canım..... katıl sende onlara..... elitu va tarcınım doğurmadı çokta yeni anneler var.

diğer topikte olduğunu biliyorum hepsini okudum. ancak oradaki arkadaşların çoğu doğum yapmış bizim şimdi yaşadığımız sorunları çoktan yaşamışlar ve kanka olmuşlar günlük mevzularda konuşuluyo böyle bi muhabbete sonradan dahil olmak ve adapte olmak kolay değil. eş zamanlı yürüyebilecek bir topik olsun istedim. paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler

benimde üçüzlerim olcak inşallah kocaman oldum şimdiden benimde 15. hafta da seninki nasıl gidiyo yehare ?

canım hoşgeldin
demek aynı haftayız benim sat 21 agustos
12. haftada bi kanama atlattık plasentalardan biri asağı yerlermiş şimdi ev hapsindeyim istirahat verdi dr.
ilk 3 ay kilo almadım hatta verdim 2-3 haftadır 1,5 kilo kadar almışım. sen ne alemdesin ?

merhaba kızlar diger topige yazdım bi kaç kez ama cevap alamadım....bende 3. ayıma yaklasıyorum kilo kaybı bendede oldu 2 kilo verdim ama şimdilik başka bi sorunum yok....bazen mide agrısı yasıyorum gittigimde dr a sorucam...

kızlar ben 5 kilo verdim 12.haftaya kadar sonra hızla geri aldım şu anda hamile kaldığım kilodan 1.5 kilo fazlayım 62.5 oldum benim sat 25 ağustos bebişlerinizin cinsiyeti bellimi bide boyları ne kızlar benimkiler kısa gibi geliyolar bana

yehare bana dr henüz bişey söylemedi...sanırım erken...ama benim hislerime göre 2 kız 1 erkek...tabi eşim 3 erkek olsun diye dua ediyor.:)

gunaydin herkese saglikla gelsinlerde cinsiyet sonraki konular.ozicim sendra nereye gidiyosun ben bayindira gidiyordum kemal gole dun aradilar dr artik sadece ozelde bakacakmis ben ogretmen oldugum icinsgk anlasmasi sart.dr ve hastane tavsiyelerinizi acilen bekligorum

valla canım benimde hocam mesadaydı anlaşmasını yenilemedigini söylediler,hoca şimdi bilgi hastanesinde fakat anlaşmalı kurumlara bakıyor yani özel saglık sigortalı hastalara benimde eşim bankacı o yaptırmıştı ben o sigortayla gidiyorum....sgk işe yaramıyor ama istersen senin için araştırabilirim...özeldende görüşürüz....

mrb ben gercı bekarım ama hep merak ettım bısı war ucuz we ıkız bebecikler tup bebekle fılan mı oluo ya da aılede hanı hep derız ya genetık dıe ole bısımı
kısaca tup bebekler cocuk oluyr ya 3uz fılan da olurmu ole bı yontemımı war :):):)

bebişim bende sana medcanayı tawsıe edıorm cok cok cok temız doktorlar da bı o kadar ılgılı gecen hafta ablam orada dogum yaptıı .... bı bak derım mesa hastanesının 100 mt ılersınde ... danısmandan tuut hemsıre doktoruna kadar nası ılgılenıyorlar nasıl...a.s.

arkadaşlar sanırım bu konuyla alakalı bariz bir topik var,neden benzer başlık altında ikinci bir topikk?

valla çok sevinirim canım bugün baya bi araştırdım üçüz olduğumuzdan genelde son zamanlarda hastanede yatmak gerekiyor gecelik 250-300 arası bide küvez vs. o da değişken fiyatlı ortalama 20-30000 arası hesap çıkıyo. bende devlet bağlantılı zekai tahir ankara tıp gibi faydalanıp oranın dru yada özel drla takiplerimi yaptırayım diyorum.
yorumlarınıza ihtiyacım var

arkadaşlar sanırım bu konuyla alakalı bariz bir topik var,neden benzer başlık altında ikinci bir topikk?

evet farkındayım o topikte herkes ununu eleyip duvara asmış çok şükür bebişlerini kucaklarına almışlar (maşallah) ama biz yolun basındayız hemhal olalım diye yeni topik açtım
diğerinide okudum

çünkü rutin aktivitelerinizi paylaşıyorsunuz,günlük sohbetlerinizi yapıyorsunuz...biz daha cok yeniyiz ve yaklaşık olarak aynı sürelerdeyiz ,doguma hazırlık sürecimizi birlikte paylaşmayı hedefleyerek bu topikte yazışıyoruz....

canım ankara üniversitesi cebeci kampüsünde kadın dogum binasında görevli prof.murat sönmezeri tavsiye ediyorlar,üstelikte sgk ile gidebilirsin zaten hocanın özel muayenehanesi yokmuş galiba,arkadasım cok memnun o da ikiz bebek bekliyor,yalnız ilk gidişte özelden dosya actıracakmışsın bir tek orada 150 lira alıyomuş ama herşeyini takip ediyomuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…