yeni üçüz anneleri bizde burda paylaşalım gebelik sürecimizi

canım benim ailemde yaşlıların bile hatırladıgı bir ikiz yada üçüz vakası yok...eşimin ailesindede öyle....ben normal yollarla üçüz hamile kaldım....ama kime üçüz desem tüp bebek mi diye soruyor,fakat degil....

ozicelcius canım tebrik etmiştim seni ama görmedin sanırım. hayırlı olsun çok sevindim senin adına..

ozicim ilgin için çok teşekkür ederim. tesadüfün böylesi olur dün istanbuldaki drumla konuştum o da öncelikle murat sönmezeri önerdi. bir diğer drda zekai t. b.tan ,sanırım ikisiylede görüşüp öyle karar vereceğim.

pamuk şeker merhaba
daha önce konuşmuştuk zekai tahirin olumsuz yönlerini yazacaktın fırsatın olursa sevinirim. bebişlerine maşallah diyorum.darısı bize inş.

ya canlarım sızın adınıza çok sevındım bnde ruyalarımda hep üçzüm oluor dıye gordum ama malesef tedavım negatıfle sonuçlandı.allahım ınş sızlergıbı banada bu mutluşuğu yaşatır dua edın lutfen.allahım ınş sızınde kucağınıza sağlıklı bır sekılde almanızı nasıp etsın dua edıcem...

ozicelcius canım tebrik etmiştim seni ama görmedin sanırım. hayırlı olsun çok sevindim senin adına..
canım görmedim...cok teşekkürler...seninde gözün aydın öp onları benim için....
bişey degil canım....gelişmeleri haber ver ama...

canım inşallah....allah gönlüne göre versin....moralini yüksek tut...bende ilk bebegimi kaybettim çok üzülmüştüm ama bak bugün allah üzüntülerimin karşılıgını fazlasıyla verdi....

canım üzülme demek kolay ama stres çok olumsuz etkiliyo umutsuzluğa kapılma ben de 4. tedavide 3üzlere gebe kalabildim.tedavin için tam teşekküllü merkez seçmeni öneririm dualarım tüm bebiş isteyenlerle...

pamuk şeker merhaba
daha önce konuşmuştuk zekai tahirin olumsuz yönlerini yazacaktın fırsatın olursa sevinirim. bebişlerine maşallah diyorum.darısı bize inş.

canım evet atladım sanırım bebişlerle uğraşmaktan :)

olumsuz yönü bebişlerle odaya çıktıktan sonra çok iligilenen yoktu. bebeklerin sarılık kilo vs. kontrolleri düzgün yapılmadı. ortada doğru düzgün hemşire bile yoktu.aynı şekilde doğumdan sonra banada sadece bi hap verdiler okadar. bana ilgi yetersiz geldi açıkçası.

hayırlısıyla sende alırsın inşallah kucağına kuzularını canım stres yapma sakın emi..

Aslında haklısın canım ama doğum yapmış olanlarda artık eskisi gibi vakit bulamıyorlar bende dahil bir kaç topiği takip etmek zor geliiyorr ben ilk üçüz hamileler topiğine geldiğimde sayfa başından okumaya başladım hamile odugum için vaktim vardı okumaya oturmaya okudukça öğrendim sordum hemen cevaplar gelirdi topik kalabalıktı sizler yine bizim o tarafa yazın özel atın bazı yazıları kaçırabiliriz !!!!!

Herkesin hamileliği farklı oldugundan bizim üçüzlerde birbirimizden çok farklıydık mesela benim alerjilerim vardı sürekli kaşınırdım karaciğer enzimlerim yükselmişti 26 haftada şeker tahlili yaptırdım biraz yüksek çıktı doktorum önemsemedi çoğul gebeliklerde olur dedi bende diyet yapmadım sorun olmadı...

29, haftada ciğer geliştirici iğneleri yedim 2 doz sadece !!!

zaten 29. haftadan itibaren kasılmalarım varmış nst de çıktı ben anlamıyordum hastanaeye yattım takii doğurana kadar hep serum yedim en son tansiyonum çıktı doğuma alındım bizlerde dikkt edilecek hususlardan biride tansiyon ...

magnezyum ilacı doktorunuza sorun kullanın bizler çok faydasını gördük besinlerden yeteri kadar alamıyoruz...

ben vitamin kullanamadım karaciğer enzimlerimden dolayı amam çokta gerekli değilmiş düzgün beslenince ...

ilk üç ay folicasit çok önemliymiş ...

ayakta kalmıyacağız mümkünse iş yapmıycaz çalışıyorsak isimize son haftalar ara vericez sebze meyve süt ürünleri beslenme önemliii

çok zor bir süreç allah hepinizin yardımcısı olsun Ama herkesede nasip olmaz tadını çıkarın !!!!

işte her halukarda yine de ununu eleyip eleğini asmışlara ihtiyaç oluyor zemuszemus

yeharecim canım ben gündüzleri okulda oluyorum pek girmeye fırsatım olmuyor ancak aksamları falan girebiliyorum bu aydan sonra dr um gerekli görürse evde olucam o zaman sık sık konuşuruz...

nilcim çoook teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın senin diğer forumda gebelik sürecini okuyorum benzer sıkıntılar yaşadığımızı fark ettim. mihmandarım oldun çok çok sağol

pamuk şekerim tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.

ozicim ayrıntılı ultrasona nereye gideceksin karar verdinmi.? 18. haftanın ideal olduğunu söylüyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…