mrb ben gercı bekarım ama hep merak ettım bısı war ucuz we ıkız bebecikler tup bebekle fılan mı oluo ya da aılede hanı hep derız ya genetık dıe ole bısımı
kısaca tup bebekler cocuk oluyr ya 3uz fılan da olurmu ole bı yontemımı war :):):)
canım görmedim...cok teşekkürler...seninde gözün aydın öp onları benim için....ozicelcius canım tebrik etmiştim seni ama görmedin sanırım. hayırlı olsun çok sevindim senin adına..
bişey degil canım....gelişmeleri haber ver ama...ozicim ilgin için çok teşekkür ederim. tesadüfün böylesi olur dün istanbuldaki drumla konuştum o da öncelikle murat sönmezeri önerdi. bir diğer drda zekai t. b.tan ,sanırım ikisiylede görüşüp öyle karar vereceğim.
ya canlarım sızın adınıza çok sevındım bnde ruyalarımda hep üçzüm oluor dıye gordum ama malesef tedavım negatıfle sonuçlandı.allahım ınş sızlergıbı banada bu mutluşuğu yaşatır dua edın lutfen.allahım ınş sızınde kucağınıza sağlıklı bır sekılde almanızı nasıp etsın dua edıcem...
ya canlarım sızın adınıza çok sevındım bnde ruyalarımda hep üçzüm oluor dıye gordum ama malesef tedavım negatıfle sonuçlandı.allahım ınş sızlergıbı banada bu mutluşuğu yaşatır dua edın lutfen.allahım ınş sızınde kucağınıza sağlıklı bır sekılde almanızı nasıp etsın dua edıcem...
pamuk şeker merhaba
daha önce konuşmuştuk zekai tahirin olumsuz yönlerini yazacaktın fırsatın olursa sevinirim. bebişlerine maşallah diyorum.darısı bize inş.
diğer topikte olduğunu biliyorum hepsini okudum. ancak oradaki arkadaşların çoğu doğum yapmış bizim şimdi yaşadığımız sorunları çoktan yaşamışlar ve kanka olmuşlar günlük mevzularda konuşuluyo böyle bi muhabbete sonradan dahil olmak ve adapte olmak kolay değil. eş zamanlı yürüyebilecek bir topik olsun istedim. paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler
yehare canım yoksun kaç gündür umarım kötü bişey olmamıştır.....
Aslında haklısın canım ama doğum yapmış olanlarda artık eskisi gibi vakit bulamıyorlar bende dahil bir kaç topiği takip etmek zor geliiyorr ben ilk üçüz hamileler topiğine geldiğimde sayfa başından okumaya başladım hamile odugum için vaktim vardı okumaya oturmaya okudukça öğrendim sordum hemen cevaplar gelirdi topik kalabalıktı sizler yine bizim o tarafa yazın özel atın bazı yazıları kaçırabiliriz !!!!!
Herkesin hamileliği farklı oldugundan bizim üçüzlerde birbirimizden çok farklıydık mesela benim alerjilerim vardı sürekli kaşınırdım karaciğer enzimlerim yükselmişti 26 haftada şeker tahlili yaptırdım biraz yüksek çıktı doktorum önemsemedi çoğul gebeliklerde olur dedi bende diyet yapmadım sorun olmadı...
29, haftada ciğer geliştirici iğneleri yedim 2 doz sadece !!!
zaten 29. haftadan itibaren kasılmalarım varmış nst de çıktı ben anlamıyordum hastanaeye yattım takii doğurana kadar hep serum yedim en son tansiyonum çıktı doğuma alındım bizlerde dikkt edilecek hususlardan biride tansiyon ...
magnezyum ilacı doktorunuza sorun kullanın bizler çok faydasını gördük besinlerden yeteri kadar alamıyoruz...
ben vitamin kullanamadım karaciğer enzimlerimden dolayı amam çokta gerekli değilmiş düzgün beslenince ...
ilk üç ay folicasit çok önemliymiş ...
ayakta kalmıyacağız mümkünse iş yapmıycaz çalışıyorsak isimize son haftalar ara vericez sebze meyve süt ürünleri beslenme önemliii
çok zor bir süreç allah hepinizin yardımcısı olsun Ama herkesede nasip olmaz tadını çıkarın !!!!
canım evet atladım sanırım bebişlerle uğraşmaktan :)
olumsuz yönü bebişlerle odaya çıktıktan sonra çok iligilenen yoktu. bebeklerin sarılık kilo vs. kontrolleri düzgün yapılmadı. ortada doğru düzgün hemşire bile yoktu.aynı şekilde doğumdan sonra banada sadece bi hap verdiler okadar. bana ilgi yetersiz geldi açıkçası.
hayırlısıyla sende alırsın inşallah kucağına kuzularını canım stres yapma sakın emi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?