yehare canım sevindim iyi olduguna .....henüz rapor almadım kendimide iyi hissediyorum sadece bazen mide agrısı hissediyorum onada dr um normal dedi....hayatım ben yeni üç ayımı doldurdum yarın dr da randevum var ne diyecek bilmiyorum ultrason için.....ama galiba yine bilgide yaptırırım....
canım nerelerdesin kaç gündür dra gittinmi ne alemdesin keyifler nasıl?
canım benim giriyorum sen yoksun....dr a gittim ultrasonada girdim cok şükür bi sorun yok...yatmamı gerektirecek bi durumda yokmuş dolayısıyla rapor almadım.bebeklerim içinde dr büyük ihtimalle 2 erkek 1 kız dedi ama kesin cevabı 4.ay alıcakmışım...diyet listemi düzenledi,ferro sanol başladı kanım biraz düşük çıktı onun dışında başka bişey yok....midem agrım içinde normal dedi....sen neler yaptın...
canım ben yüce okullarındayım fakat şu anda yüksek lisans yapıyorum.genelde dinlenebiliyorum fazla yorulmuyorum.sen nerdesin ve ne ögretmenisin?
üçüz hamişleri öncelikle sizleri tebrik ediyorum allah sağlıklı bie şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bende bir üçüz annesiyim hamilelik dönemi çok zor geçiyor yani benim öyle olmuştu hep yatarak geçirmiştim 33 haftalık doğum yaptım ama bebeklerim 35 haftalık gibiydi hiç kuvezde kalmadılar çok şükür size söyleyebileceğim çok güzel beslenin meyve çok yiyin bol bol su için bunlar çok önemli tansiyonunuza dikkat edin çünkü ben yüksek tansiyondan doğurdum kendinizi yormayın bol bol yatın sonra bugünlerinizi çok ararsınız yani kısacası zor bir gebelik ama yinede keyfini çıkarın
bende tüp bebek yaptıracagım merkez arıyorum.bana yardımcı olabilirmisiniz siz nerde yaptırdınız
bende tüp bebek yaptıracagım merkez arıyorum.bana yardımcı olabilirmisiniz siz nerde yaptırdınız
Kendiliğinden 9 haftalık üçüzlerime hamileyim :)) Ama tabiki üçüzlerle ilgili bir sürü konu başlığı altına yazmama rağmen halen kimseden cevap alamadım dediğiniz gibi konuya sonradan dahil olunca zor oluyor. :) Nasıl geçecek hamileliğim kaygılarım çokkk.
Kendiliğinden 9 haftalık üçüzlerime hamileyim :)) Ama tabiki üçüzlerle ilgili bir sürü konu başlığı altına yazmama rağmen halen kimseden cevap alamadım dediğiniz gibi konuya sonradan dahil olunca zor oluyor. :) Nasıl geçecek hamileliğim kaygılarım çokkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?