yeni üçüz anneleri bizde burda paylaşalım gebelik sürecimizi

Merhaba güzel anneler ve anne adayları

Bir yakınımın üçüz bebekleri dünya geldi dün

Dünyalar tatlısı üçüzlerimiz için bebek alt değiştirme minderi diktirmek istiyoruz Ankara'da bildiğiniz bir yer varsa eğer yardımcı olurmusunuz lütfen

şimdiden teşekkürler

burayada konuyu açtım;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10535919#post10535919

üçüzler erken davranınca böyle iki elimiz bir pabuca girdi resmen

öncelikle gözünüz aydın....diken bir yer bilmiyorum fakat hazır ürünler var üstelik cok şirin ve uygun fiyata onlara bi bakın derim.

yehare canım sevindim iyi olduguna .....henüz rapor almadım kendimide iyi hissediyorum sadece bazen mide agrısı hissediyorum onada dr um normal dedi....hayatım ben yeni üç ayımı doldurdum yarın dr da randevum var ne diyecek bilmiyorum ultrason için.....ama galiba yine bilgide yaptırırım....

canım nerelerdesin kaç gündür dra gittinmi ne alemdesin keyifler nasıl?

canım nerelerdesin kaç gündür dra gittinmi ne alemdesin keyifler nasıl?

canım benim giriyorum sen yoksun....dr a gittim ultrasonada girdim cok şükür bi sorun yok...yatmamı gerektirecek bi durumda yokmuş dolayısıyla rapor almadım.bebeklerim içinde dr büyük ihtimalle 2 erkek 1 kız dedi ama kesin cevabı 4.ay alıcakmışım...diyet listemi düzenledi,ferro sanol başladı kanım biraz düşük çıktı onun dışında başka bişey yok....midem agrım içinde normal dedi....sen neler yaptın...

canım bende Mesa ya gittim. ayrıntılı ultrason için aynı zamanda gazide Prof. olan tuncay nas ile mesa da devam ediyoruz. pts. ayrıntılı ultrasona girecez. bide troid değerlerime bakılacak. senin adına sevindim. farklı cinsiyetler olması güzel. doktor rapor vermesede sen kendine dikkat et fazla ayakta kalma. bu arada devlette mi öğretmensin?

canım ben yüce okullarındayım fakat şu anda yüksek lisans yapıyorum.genelde dinlenebiliyorum fazla yorulmuyorum.sen nerdesin ve ne ögretmenisin?

üçüz hamişleri öncelikle sizleri tebrik ediyorum allah sağlıklı bie şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bende bir üçüz annesiyim hamilelik dönemi çok zor geçiyor yani benim öyle olmuştu hep yatarak geçirmiştim 33 haftalık doğum yaptım ama bebeklerim 35 haftalık gibiydi hiç kuvezde kalmadılar çok şükür size söyleyebileceğim çok güzel beslenin meyve çok yiyin bol bol su için bunlar çok önemli tansiyonunuza dikkat edin çünkü ben yüksek tansiyondan doğurdum kendinizi yormayın bol bol yatın sonra bugünlerinizi çok ararsınız yani kısacası zor bir gebelik ama yinede keyfini çıkarın

2 saat önce ücüz hamile oldugumu ögrendim tüp bebek yaptırmıstım 20 güm önce ama sımdi kötüyüm bana biraz destek olacak varmı

canım ben yüce okullarındayım fakat şu anda yüksek lisans yapıyorum.genelde dinlenebiliyorum fazla yorulmuyorum.sen nerdesin ve ne ögretmenisin?

canım ben devletteyim meslek lisesinde. üçüz olduğum için kolay rapor veriyolar ,okulda ders yükümlülüğümü aldı çocuklar magdur olmuyo.y.lisansta ben yaparken 2 yarım gün izin veriyolardı. bugün ilk defa hastane dışında dışarı çıktım cepaya gittik (evime 2 km mesafe)sabah olmasına ragmen çok kalabalıktı meger bebe magazalarında indirim baslamış mothercare de badyler çok uygunduüstelik 2.4 kgdan başlıyo ben ilk defa bikaç bişi aldım çok mutlu oldum.

ebrucum senin gibi basarıyla sonuçlanmış üçüzleri duymak umut oluyo çok sağol. ben de ev istirahatindeyim sürekli yatış değil ama yinede insan tedirgin oluyor. çok yatmakta sırt ağrısı yapıyor allah tamamına erdirsinde sağlıkla inş.ağrılara razıyız. arada tavsiyelerine devam edersen seviniriz

bende tüp bebek yaptıracagım merkez arıyorum.bana yardımcı olabilirmisiniz siz nerde yaptırdınız

arkadaşım ben istanbul memorialda tedavi oldum. merkez seçerken sorunun kimden kaynaklandığına göre değişiyor. erkek sperm morf. sorunsa mutlaka ımcı cihazı yai ni 7000 kat büyütücüsü olan merkez seç. aslında sen bana tam sorununu geçmiş tedavini yazarsan ayrıntılı yardımcı olmaya çalışayım

yehare canım ben şimdiden bişeyler almak istemiyorum eşim çok meraklı ama ben karşı cıkıyorum...bu arada ben okul öncesi ögretmeniyim,ümitköyde oturuyorum ilerde belki görüşme fırsatımız olur....

Kendiliğinden 9 haftalık üçüzlerime hamileyim :)) Ama tabiki üçüzlerle ilgili bir sürü konu başlığı altına yazmama rağmen halen kimseden cevap alamadım dediğiniz gibi konuya sonradan dahil olunca zor oluyor. :) Nasıl geçecek hamileliğim kaygılarım çokkk.

merhaba bende üçüz annesiyim bebişlerim 4 aylık oldular hamileliğim çok güzel geçti hiç korkma bol bol dua et merak ettiğin bişey olursa yardımcı olurum sende inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın...

Bence de kaygılanma. Yaşayabileceğin durumları ve riskleri bil ama acaba başıma ne gelir diye üzme kendini.
Benim doktorum beni her şeye karşı uyardı ama hiç dert etmedim kendime. Çok da rahat bir hamilelik geçirdim.
Şimdi 8 günlük üç bebeğim var çok şükür Allah'a. İnşallah sen de çok güzel günler geçirirsin.
Soruların olursa yardımcı oluruz muzari'nin dediği gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…