- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
- Konu Sahibi Mavisim112
-
Ay canm bilmiyorum doktorum merak içinde bıraktı beni gerçekten..benimkine çok benziyor valla canım bana da hep kız demişlerdi. 3 aralıkta öğreneceğim inşallah
Canım kaç haftalik bu ultrasondaBugn dr gittim yine bişey söylemedi(
1 ay sonra diycekmiş.. Geçen resimde herkez nubuna kız dedi peki bu sefer ??
Canım 12+1 olduk bugün.. Ve resimde bugünden..Canım kaç haftalik bu ultrasonda
Ay maşallah ne kadar net çıkmış ay benim hastanedenmi cocuktanmi bilmiyorum böyle cikmiyo baksana 12+4 tu burda :) sanki daha küçük gibiCanım 12+1 olduk bugün.. Ve resimde bugünden..
Evet haklısınn gerçekten çok net bi görüntü değil :) daha minnak çıkmış.. Ama benm doktorumun cihazı çok kaliteli belli oluyor belki onunla alakası vardır ? Yoksa seninkiside net çıkardı 12/13 haftalıkken :))Ay maşallah ne kadar net çıkmış ay benim hastanedenmi cocuktanmi bilmiyorum böyle cikmiyo baksana 12+4 tu burda :) sanki daha küçük gibi
Evet canm malesef net değilKızlar buda benim 12 haftalık ultrasonum cok net degil ama tahmin edebilir misiniz :) pazartesi kontrolüm var belki soyler bu defa Dr. m :)
Pazartesiyi bekleyecegiz artık mecbur :)Sağlıkla gelsinler insallah canım tatlı heyecanlar bunlarEvet canm malesef net değilama anlıyan varsa yorum yapar :)
benimde randevum 3 aralıkta inşallah gösterir bebişler cinsiyetlerinigeçiyor canım bir şekilde benim son bir haftam saatleri sayıyorum resmen ama 16 da bile göstermeyen bebişlerde varmış. ben kendimi 20. haftaya kadar alıştırmaya çalışıyorum :)
Aynen canm sagol ama bugunku o cikintiYi gordukden sonra nedense oglan gibi geliyor bana simdi..Ben anlamıyorum ama bence Kız :)))) Rabbim gönlüne göre versin insallah, kız istediğini biliyorumCoook sevimli bir cimcimeyle karsılasman dileğiyle
Pipiyi nasıl gösterdi :) Simdi kendi bebeğimden süphe ettim hahahahah. Ne olucak bu halimiz bizim ::)benim 22. haftada ayrıntılı ultrasona kadar erkekti :) 22 ye kadar pipiyi gösterdi %100 erkek dedi:)Meğerse kızmış:)
insan merak ediyo tabi ama çok acele etmeyn bence .
Ay seydosum benim son iki günüm 5.aya girmek için de son iki günüm çok heyecanlıyım kalbim yerinden çıkacakgeçiyor canım bir şekilde benim son bir haftam saatleri sayıyorum resmen ama 16 da bile göstermeyen bebişlerde varmış. ben kendimi 20. haftaya kadar alıştırmaya çalışıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?