- Konu Sahibi Mavisim112
-
Şimdi ciktim bende doktordan 13 haftaligim çıkıntı gördüğünü söyledi bakalim hayırlısı benim eşim biraz erkek istiyo Allah herkesin gönlüne göre versin ama seninki kız gibi sanki öyle doğdu icime çok narin duruyo kafa yapisiEvet haklısınn gerçekten çok net bi görüntü değil :) daha minnak çıkmış.. Ama benm doktorumun cihazı çok kaliteli belli oluyor belki onunla alakası vardır ? Yoksa seninkiside net çıkardı 12/13 haftalıkken :))
Evet haklisin banada biraz kordonu gibi geldi ama bakalim :)) cok meraklandim yani zaten merakliydim daha fena oldu bugun.. 1 ay sonra kesinlesir dedi bakalim 1 ay sabir mecbur.. :)O cıkıntı, o cıkıntı olamaz, kordonu o bence. O cıkıntı biraz büyük kendine göre cünkü bide cok yukarda :))))))
Hayirlisi olsun canm :) ilk cocukmu? Benimde 1 oglum var ve hep ilk oglum olsun istemisimdir Rabbim gonlume gore verdi simdi farketmez ama tabi birde kiz olsa ohh ne guzel olur hayal gibi:) ama önce saglik.. Senin buyuk ihtimal erkekdir o zmn.. Banada oglumda 13+1 oglan demisdi degismedi.. Bu sefer yorum yapmam 16.haftaya kadar dedi.. Kizdada oglandada cikinti olabiliyormus bu haftalarda.. Ama onlar iyi kotu anliyodur bence :)Şimdi ciktim bende doktordan 13 haftaligim çıkıntı gördüğünü söyledi bakalim hayırlısı benim eşim biraz erkek istiyo Allah herkesin gönlüne göre versin ama seninki kız gibi sanki öyle doğdu icime çok narin duruyo kafa yapisi
Insallah cnm ya :)benimde randevum 3 aralıkta inşallah gösterir bebişler cinsiyetlerini
Ay o nasil olmus oyle.. Olmayan pipiyi nasil gostermis hayret :))benim 22. haftada ayrıntılı ultrasona kadar erkekti :) 22 ye kadar pipiyi gösterdi %100 erkek dedi:)Meğerse kızmış:)
insan merak ediyo tabi ama çok acele etmeyn bence .
Valla Psikolojim bozuldu, su anda kendi resmiyle diğer pipi resimlerini karsılastırıyorum o kadar yani :)))))))))Ay o nasil olmus oyle.. Olmayan pipiyi nasil gostermis hayret :))
inşallah gösterir canım biz anneler biraz tez canlıyız valla bugün deseler ki olmuş bu çıkartalım ordan diye hiç düşünmem tamam derimbenimde randevum 3 aralıkta inşallah gösterir bebişler cinsiyetlerini
Hahahahah! Olmus bu evet, pişmiş der gibi, masallah onlara!inşallah gösterir canım biz anneler biraz tez canlıyız valla bugün deseler ki olmuş bu çıkartalım ordan diye hiç düşünmem tamam derim
ay canım valla bu mutluluk anlatılmaz yaşanır Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah kucağımıza aldığımız günlerede kavuşuruz :)Ay seydosum benim son iki günüm 5.aya girmek için de son iki günüm çok heyecanlıyım kalbim yerinden çıkacak
inşallah gösterir canım biz anneler biraz tez canlıyız valla bugün deseler ki olmuş bu çıkartalım ordan diye hiç düşünmem tamam derim
Allah seni kediler gibiaynen canım gözümde büyüyor haftalar şöyle 40 hafta değilde 40 gün falan olsa
Maşallah hem de kocaman bir maşallahHahahahah! Olmus bu evet, pişmiş der gibi, masallah onlara!
Pipiyi nasıl gösterdi :) Simdi kendi bebeğimden süphe ettim hahahahah. Ne olucak bu halimiz bizim ::)
Ay hic bilemedim simdi :)) Eskiden nasıl dayanıyorlarmıs 9 ay :)Bazen çıkıntı geç kaybolurmuş o da karışırmış erkek zannederlermiş:) hatasının açıklaması buydu yanii:))
Evett canım ilk çocuk daha cinsiyet farketmez tabi çıkıntı baya bi belli gösterdi banada:)Hayirlisi olsun canm :) ilk cocukmu? Benimde 1 oglum var ve hep ilk oglum olsun istemisimdir Rabbim gonlume gore verdi simdi farketmez ama tabi birde kiz olsa ohh ne guzel olur hayal gibi:) ama önce saglik.. Senin buyuk ihtimal erkekdir o zmn.. Banada oglumda 13+1 oglan demisdi degismedi.. Bu sefer yorum yapmam 16.haftaya kadar dedi.. Kizdada oglandada cikinti olabiliyormus bu haftalarda.. Ama onlar iyi kotu anliyodur bence :)
Bencede insanın kafası karışıyo demiValla Psikolojim bozuldu, su anda kendi resmiyle diğer pipi resimlerini karsılastırıyorum o kadar yani :)))))))))
Ee bizde 12 haftalığız normalde anlamışdır dr ama söylemedi tahminde bile bulunmadı..Evett canım ilk çocuk daha cinsiyet farketmez tabi çıkıntı baya bi belli gösterdi banada:)
aynen :) Dr'u valla mahvederim artık :) Bayilcam yani :))))Bencede insanın kafası karışıyo demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?