- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
- Konu Sahibi Mavisim112
-
Bende tahminde bile bulunmamasına sinir oldum bugn yaaynen :) Dr'u valla mahvederim artık :) Bayilcam yani :))))
Yok sanmıyorum öteki drlar ondanda berbatSende benim yaptıgımı yap, baska bir dr'a görün bence, gerci bizimki yine kendi dr'una gösterdi ama belki sende ise yarar :)))
Însallah :)) seninde kizin olacakdi degilmi? Benziyormu seninkinin ultrasonlarina?
Bende valla sırf bu yüzden 8.haftamdan beri Dr. Gitmiyorum çünkü kafam karışsın istemiyorum kesin söylesin 13.haftamda istiyorum Dr. Çok güveniyorum 2 oğlum uda hemen söylemişti 13 de....cuma günü gidicem bakalım ikili teste ne diycek....Bende tahminde bile bulunmamasına sinir oldum bugn ya
Benimde oglumda 13haftalik soyledi ama bunu 16.dan önce söylemem diyo yaBende valla sırf bu yüzden 8.haftamdan beri Dr. Gitmiyorum çünkü kafam karışsın istemiyorum kesin söylesin 13.haftamda istiyorum Dr. Çok güveniyorum 2 oğlum uda hemen söylemişti 13 de....cuma günü gidicem bakalım ikili teste ne diycek....
Ilk çocuk olunca tahminimi söylüyorum dedi özellikle ilkti dimi diye sordu belki seninkide öyledirEe bizde 12 haftalığız normalde anlamışdır dr ama söylemedi tahminde bile bulunmadı..
Sizin ne gzl söylemiş :)
Olabilir cünkü ilkde hemen sôyledi , ama simdikinde artik kimsede 16.haftadan önce söylemiyorum dediIlk çocuk olunca tahminimi söylüyorum dedi özellikle ilkti dimi diye sordu belki seninkide öyledir
Însallah :)) seninde kizin olacakdi degilmi? Benziyormu seninkinin ultrasonlarina?
Ne kadar heyecanlandim bilemezsin :)Çok aşırı benziyo hemde :))
Ben onu yerm masallah kuzuyaaa :) ama sendekine cikinti yok... Benimkinde var sankiBu da benim bebegim
Ben onu yerm masallah kuzuyaaa :) ama sendekine cikinti yok... Benimkinde var sanki
Benmikiside dik degil degilmi? :) ay inanamiyorum kiz olmaz gibi geliyor nedense :)Yok yok bu 22. Haftada çekilmiş olması lazım eski fotoğraflarında benimkinde de var ve dik değil senin bebisinki gibi
Benim 9 haftalıkken buna benzer bir ultrason görüntüm var eşim erkek demişti doktor da çok erken demişti ve sonuç erkek :)Bugn dr gittim yine bişey söylemedi(
1 ay sonra diycekmiş.. Geçen resimde herkez nubuna kız dedi peki bu sefer ??
Benimde canım hep ekşi istiyor.. Tatlı kesinlikle yiyemiyorum canm istemiyo.. Benim bidahaki kontrolüm 16 haftalıkken yani 1 ay sonra :) daha çoook var yaa ....Bende her belirti erkeğe çıkıyordu hislerimde öyle bitek ekşiye aserince duraksadim bi de bu nub teorisinde benim minnosun cikiklik dik değil de yana doğru olunca düşündürdü ve kız cikti. Sizinki dik değil benim gördüğüm, bence kız. Ne.zaman çağırdı bidaha bakmak içini
Anladım canım :) benimkisinde 9 haftalıkken filan hiç bir çıkıntı yoktu.. Resimdeki çıkıntıda daha çok kordona benziyor ama bilemiyorum emin olamıyorum tabi.. Bakalım bizde ne çıkacak sonuç.. Ama bugn doktorumn demesine göre bu haftalarda kızdada erkekdede çıkıntı oluyormuş zaten..Benim 9 haftalıkken buna benzer bir ultrason görüntüm var eşim erkek demişti doktor da çok erken demişti ve sonuç erkek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?