Yeni ultrason resmi nubu ne gösteriyo??

Sende benim yaptıgımı yap, baska bir dr'a görün bence, gerci bizimki yine kendi dr'una gösterdi ama belki sende ise yarar :)))

Bende tahminde bile bulunmamasına sinir oldum bugn ya
Bende valla sırf bu yüzden 8.haftamdan beri Dr. Gitmiyorum çünkü kafam karışsın istemiyorum kesin söylesin 13.haftamda istiyorum Dr. Çok güveniyorum 2 oğlum uda hemen söylemişti 13 de....cuma günü gidicem bakalım ikili teste ne diycek....

Benimde oglumda 13haftalik soyledi ama bunu 16.dan önce söylemem diyo ya
Mecbur bekliycem artik..
Insallah sen ögrenirsin cnm

Bende her belirti erkeğe çıkıyordu hislerimde öyle bitek ekşiye aserince duraksadim bi de bu nub teorisinde benim minnosun cikiklik dik değil de yana doğru olunca düşündürdü ve kız cikti. Sizinki dik değil benim gördüğüm, bence kız. Ne.zaman çağırdı bidaha bakmak içini

Bugn dr gittim yine bişey söylemedi (
1 ay sonra diycekmiş.. Geçen resimde herkez nubuna kız dedi peki bu sefer ??
Benim 9 haftalıkken buna benzer bir ultrason görüntüm var eşim erkek demişti doktor da çok erken demişti ve sonuç erkek :)

Benimde canım hep ekşi istiyor.. Tatlı kesinlikle yiyemiyorum canm istemiyo.. Benim bidahaki kontrolüm 16 haftalıkken yani 1 ay sonra :) daha çoook var yaa ....

Benim 9 haftalıkken buna benzer bir ultrason görüntüm var eşim erkek demişti doktor da çok erken demişti ve sonuç erkek :)
Anladım canım :) benimkisinde 9 haftalıkken filan hiç bir çıkıntı yoktu.. Resimdeki çıkıntıda daha çok kordona benziyor ama bilemiyorum emin olamıyorum tabi.. Bakalım bizde ne çıkacak sonuç.. Ama bugn doktorumn demesine göre bu haftalarda kızdada erkekdede çıkıntı oluyormuş zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…