Yeni ultrason resmi nubu ne gösteriyo??

Bugn dr gittim yine bişey söylemedi (
1 ay sonra diycekmiş.. Geçen resimde herkez nubuna kız dedi peki bu sefer ??
Canım benimki de zor belli oldu.gostermeyince kız oluyo dediler gerçekten de Allahın izniyle kızım olacak inşallah seninki de belli nazlı kız olacak gibi cinsiyet belli olunca ozelden yazar mısın

Evet erkek de coook güzel oluyor.. benim oglusum var dünyalara degismem :))
Senin icine erkekmi dogmusdu?? :))

Kocamaaaan bir MASALLAH ona ^-^ evet hatta ben küçüklüğümden beri hep derdim ki benim ilerde oğlum olcak tip olarak erkek annesi.gibiyim hatta ben satış danisman iyim musterilerim hep derdi ki oğlunuz olucak sanırım hayır kız deyince şok olurlardı

Demekki güzellesdin cünkü o zmn hep kesin oglun olacak derler.. bendede oglumda öyleydi..
Ama simdi öyle degil biraz sivilcelendim, arkam büyümüs diyolar.. kesin kizin olcak diyolar.. aslinda cok kilo almadim.. enn fazla 2 kilo aldim ve 59 kiloyum cok sisman degilim ama nedene durmadan arkan büyümüs lafini duyuyorum son günlerde.. :)

Bende hep derdim ins ilk oglum olur sonra kizim.. oglum kiz kardesine göz kulak olur filan
Ama ilk kizim olsaydi ikinci illa oglum olsun istermiydim illaki gönül isterdi ama birdaha kiz olmasinida coook isterdimm.. simdi daha kesin olmadigindan carsida kiz kiyafetlerinin yanindan gecerken ic geciriyorum acaba bunlardan almak nasip olacakmi diye
Ama ikinci oglum olursada tabiki cok sevinirim en cokda oglum icin, onun acisindan bakinca erkek olmasi daha iyi hatta :)

Canım benimki de zor belli oldu.gostermeyince kız oluyo dediler gerçekten de Allahın izniyle kızım olacak inşallah seninki de belli nazlı kız olacak gibi cinsiyet belli olunca ozelden yazar mısın
Ay canim insallah ya.. ama benim doktorum prensip olarak 14.haftadan önce söylemem diyor.. yani kiz oldugundan degildir..
Ama iyice bakdim ultrasona sonucta cokda kücük degildi 12+2 de bacak arasinda pipi yoktu.. halbuki oglumda 12+5 de erkege benziyr demisti ayni doktor 3 sene öncesi..
Öyle diyince artik söylemiyorum yanilma payi cok oluyor bu haftalarda dedi..

Ve tabikide yazarim belli olunca insallah.. artik bir an önce ögrenip bende rahatlamak istiyorum :) kizsa kiz erkekse erkek..

Sen kızım oluyoooooor yazsan ben de cok sevinicem ama
Ah canim benim sagol
Bakalim nasipde ne varsa o.. az kaldi az 13 gün sunun surasinda hemen gecer insallah.. ama kendimi erkege hazirliyorum.. ultrason resimlerime bakdikca kiz olamaz diyorum cünkü masallah baya yapili iri duruyr ya erkek gibi.. bazisina bakiyorum cok minnak.. belli bile olmuyolar

heheheh :) Az kalmıs evet ha gayret :)) Yapısı seni pek kandırmasın, benim kızkardesim zor dogmus, tosuncuk gibiymis, erkek demisler devamlı, kız cıktı.

heheheh :) Az kalmıs evet ha gayret :)) Yapısı seni pek kandırmasın, benim kızkardesim zor dogmus, tosuncuk gibiymis, erkek demisler devamlı, kız cıktı.
Dogru cnm esim tarafi kadinlar hepsi boylu baya ondan da olabilir ve esimde cok uzun.. belki babasina cektigindendir

Dogru cnm esim tarafi kadinlar hepsi boylu baya ondan da olabilir ve esimde cok uzun.. belki babasina cektigindendir
Hayırlısı olsun canım benim :))) Dilerim kızın olur gercekten. tütüler giydir ona :) ben sansımı diğerine saklıyorum artık, geleceğimi görüyorum sende :))))

Hayırlısı olsun canım benim :))) Dilerim kızın olur gercekten. tütüler giydir ona :) ben sansımı diğerine saklıyorum artık, geleceğimi görüyorum sende :))))
Evet emin ol ikinci cocukda ikinci hamilelikde daha fazla heyecan ve merak sariyor insani..
Ben ilk hamileligmde böyle yaptigmi hiiiic hatirlamiyorum.. cinsiyet neyse ne ikiside süper diyordum.. tabi konusulunca bekarken hep ilk oglum olsun derdim ama illede olsun demezdim.. buda erkek kardesim olmadigindan kaynakliydi..
Ama ikinciye hamile oldugumu ögrendigm ögreneli cok fenaa yaaaa.. :))) sendede öyle olur eminim yani.. ama yapmazsin insallah cünkü insani yipratiyo düsünüp durmak.. nasipde ne varsa o diyip gecmek en iyisi ama insaniz iste yapamiyoruz :))
Ah su merak yok muuuuu :)))) ben ögrendgmde mutlaka yazicam haberdar edicem sizi sagol cnm yazdigin icinde :)

ne demek burda her ne kadar yüzyüze tanısmasakta arkadas olduk ne güzel. Ben zaten bundada delirmistim biliyorsun, ikincide istemesemde daha beter olurum eminim :) Hep demistim kızım olursa tütülerle prensees kıyafetleriyle gezdiricem onu diye, simdi mecbur yapıcaz bir tane daha diyorum esim kahkaha atıyor :) Evet haberleri mutlaka bekliyorum

Evet canm öyle gercekten yüz yüze görüsülmesede insan bi bag kuruyor burdaki arkadasliklarda :)
Rabbim insallah hepimizin gönlüne göre verir insallah.. bende simdi diyorum belli olmaz ikincide erkektir illa kiz olcak diye bisey yok tabi olsa güzel olcak ama..... esimde ücüncü de olur diyo.. cok istedigm icin.. ama bilmiyorm aslinda cok güzel cok cocuk olmasi ama kolay degil yaaa.. hamilelknden tut büyütmesi egitimi, yetistirmesi filan her yönden.. o yüzden 1 kiz 1 erkek yeter diyorum ama tabi öyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…