- 7 Şubat 2016
- 1.123
- 1.826
- 83
- 36
- Konu Sahibi Mavisim112
-
Canım benimki de zor belli oldu.gostermeyince kız oluyo dediler gerçekten de Allahın izniyle kızım olacak inşallahBugn dr gittim yine bişey söylemedi(
1 ay sonra diycekmiş.. Geçen resimde herkez nubuna kız dedi peki bu sefer ??
Evet erkek de coook güzel oluyor.. benim oglusum var dünyalara degismem :))
Senin icine erkekmi dogmusdu?? :))
Demekki güzellesdin cünkü o zmn hep kesin oglun olacak derler.. bendede oglumda öyleydi..Kocamaaaan bir MASALLAH ona ^-^ evet hatta ben küçüklüğümden beri hep derdim ki benim ilerde oğlum olcak tip olarak erkek annesi.gibiyim hatta ben satış danisman iyim musterilerim hep derdi ki oğlunuz olucak sanırımhayır kız deyince şok olurlardı
Bende hep derdim ins ilk oglum olur sonra kizim.. oglum kiz kardesine göz kulak olur filanKocamaaaan bir MASALLAH ona ^-^ evet hatta ben küçüklüğümden beri hep derdim ki benim ilerde oğlum olcak tip olarak erkek annesi.gibiyim hatta ben satış danisman iyim musterilerim hep derdi ki oğlunuz olucak sanırımhayır kız deyince şok olurlardı
Ay canim insallah ya.. ama benim doktorum prensip olarak 14.haftadan önce söylemem diyor.. yani kiz oldugundan degildir..Canım benimki de zor belli oldu.gostermeyince kız oluyo dediler gerçekten de Allahın izniyle kızım olacak inşallahseninki de belli nazlı kız olacak gibi cinsiyet belli olunca ozelden yazar mısın
Ve tabikide yazarim belli olunca insallah.. artik bir an önce ögrenip bende rahatlamak istiyorum :) kizsa kiz erkekse erkek..Canım benimki de zor belli oldu.gostermeyince kız oluyo dediler gerçekten de Allahın izniyle kızım olacak inşallahseninki de belli nazlı kız olacak gibi cinsiyet belli olunca ozelden yazar mısın
Sen kızım oluyoooooor yazsan ben de cok sevinicem amaVe tabikide yazarim belli olunca insallah.. artik bir an önce ögrenip bende rahatlamak istiyorum :) kizsa kiz erkekse erkek..
Ah canim benim sagolSen kızım oluyoooooor yazsan ben de cok sevinicem ama
heheheh :) Az kalmıs evet ha gayret :)) Yapısı seni pek kandırmasın, benim kızkardesim zor dogmus, tosuncuk gibiymis, erkek demisler devamlı, kız cıktı.Ah canim benim sagol
Bakalim nasipde ne varsa o.. az kaldi az 13 gün sunun surasinda hemen gecer insallah.. ama kendimi erkege hazirliyorum.. ultrason resimlerime bakdikca kiz olamaz diyorum cünkü masallah baya yapili iri duruyr ya erkek gibi.. bazisina bakiyorum cok minnak.. belli bile olmuyolar
Dogru cnm esim tarafi kadinlar hepsi boylu baya ondan da olabilir ve esimde cok uzun.. belki babasina cektigindendirheheheh :) Az kalmıs evet ha gayret :)) Yapısı seni pek kandırmasın, benim kızkardesim zor dogmus, tosuncuk gibiymis, erkek demisler devamlı, kız cıktı.
Hayırlısı olsun canım benim :))) Dilerim kızın olur gercekten. tütüler giydir ona :) ben sansımı diğerine saklıyorum artık, geleceğimi görüyorum sende :))))Dogru cnm esim tarafi kadinlar hepsi boylu baya ondan da olabilir ve esimde cok uzun.. belki babasina cektigindendir
Evet emin ol ikinci cocukda ikinci hamilelikde daha fazla heyecan ve merak sariyor insani..Hayırlısı olsun canım benim :))) Dilerim kızın olur gercekten. tütüler giydir ona :) ben sansımı diğerine saklıyorum artık, geleceğimi görüyorum sende :))))
ne demek burda her ne kadar yüzyüze tanısmasakta arkadas olduk ne güzel. Ben zaten bundada delirmistim biliyorsun, ikincide istemesemde daha beter olurum eminim :) Hep demistim kızım olursa tütülerle prensees kıyafetleriyle gezdiricem onu diye, simdi mecbur yapıcaz bir tane daha diyorum esim kahkaha atıyor :) Evet haberleri mutlaka bekliyorumEvet emin ol ikinci cocukda ikinci hamilelikde daha fazla heyecan ve merak sariyor insani..
Ben ilk hamileligmde böyle yaptigmi hiiiic hatirlamiyorum.. cinsiyet neyse ne ikiside süper diyordum.. tabi konusulunca bekarken hep ilk oglum olsun derdim ama illede olsun demezdim.. buda erkek kardesim olmadigindan kaynakliydi..
Ama ikinciye hamile oldugumu ögrendigm ögreneli cok fenaa yaaaa.. :))) sendede öyle olur eminim yani.. ama yapmazsin insallah cünkü insani yipratiyo düsünüp durmak.. nasipde ne varsa o diyip gecmek en iyisi ama insaniz iste yapamiyoruz :))
Ah su merak yok muuuuu :)))) ben ögrendgmde mutlaka yazicam haberdar edicem sizi sagol cnm yazdigin icinde :)
Evet canm öyle gercekten yüz yüze görüsülmesede insan bi bag kuruyor burdaki arkadasliklarda :)ne demek burda her ne kadar yüzyüze tanısmasakta arkadas olduk ne güzel. Ben zaten bundada delirmistim biliyorsun, ikincide istemesemde daha beter olurum eminim :) Hep demistim kızım olursa tütülerle prensees kıyafetleriyle gezdiricem onu diye, simdi mecbur yapıcaz bir tane daha diyorum esim kahkaha atıyor :) Evet haberleri mutlaka bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?