Yeni ultrason resmi nubu ne gösteriyo??

Sağlıkla gelsin yavrunuz .
14. Haftada genelde net bir görüntü oluyor. Bizim doktorumuz da gayet kendinden emin erkek demiştik değil mi diye sordu eşim de ben demiştim ama siz erken demiştiniz dedi gülüştük. İlk yavrunuzsa kızı erkeği bir oluyor.

Evet tabiki öyle.. Evladın kızı erkeği yok gercekten..
Benim ikinci çocuğum olucak inşallah..
Bi oğluşum var buda kız olsa güzel olur tabi.. Ama fark etmez hayırlısı olsun..

Evet tabiki öyle.. Evladın kızı erkeği yok gercekten..
Benim ikinci çocuğum olucak inşallah..
Bi oğluşum var buda kız olsa güzel olur tabi.. Ama fark etmez hayırlısı olsun..
O zaman Allah gönlünüze göre versin inşallah bir de prenses gelsin

kac haftaliksiniz tam olarak? 15 haftalikken dr %80 kiz dedi bana ama %99 demeden kaptirmicam kendimi tam olarak :)) ben olsam baska bi dra mutlaka gitmistim. 12.3 ken baska bir dr %60 kiz demisti ama cok erken sevinmeyin yinede demisti. baska bir dr %80 deyince acaba kiz mi dedim. 3 hafta ard arda cinsiyet icin baska dra gittim ben

Tam olarak 12+3 haftaligiz yani 13.hafta sayiliyor :)
Aslinda azda degil yani bi tahminde buluna bilirdi ama hic birsey soylemedi.. Hayal kirikligi olmasin sonradan degisirse diye..
Baska dr gitmek hic aklimin ucundan gecmedi aslinda.. Ama onlarinda pek diyecegni sanmiyorum ama belkide giderim yoksa daha 4 haftam var birdahaki kontrolüme..
Senin baya yüksek yüzde vermis.. 80% az degil yani bence :) baya büyük bir ihtimal ama yinede kesinlesinceye kadar bencede bekle..

bekliyorum her ne kadar pembis tulum alsamda bu arada benimde 3 yasinda bi oglum var ben haftaya baska bi dr a gitmeyi dusunuyorum tekrar diger haftada dortlu testim var o zamanda sorarim hahaha

Ben pek anlamiyorum ama burdan anlayan bi arkadas cizmis bak seninkisin paralel gidiyor cikinti, dik degil yukari dogru degil ve erkekde ucu nokta gibi olurmus..
Yani kiz dedi ama haYirlisi tabiki bekliycem mecbur..

bekliyorum her ne kadar pembis tulum alsamda bu arada benimde 3 yasinda bi oglum var ben haftaya baska bi dr a gitmeyi dusunuyorum tekrar diger haftada dortlu testim var o zamanda sorarim hahaha
Iste bak bu kadar ne kadar merak ettigin belli benim gibisin.. Bir oglumuz olunca birde ins kizimiz olur istiyoruz gaYet normal birsey bence.. Tabiki oglan olsada sevinirim üzülecegimden degil kesinlikle ama ikinci cocukda cinsiYet meraki daha fazla oluyor ya nedense..
Benim ultrason resmine yorumun ne peki seninkisine benziyomu? Nasil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…