- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Mavisim112
-
Sağlıkla gelsin yavrunuz .Anladım canım :) benimkisinde 9 haftalıkken filan hiç bir çıkıntı yoktu.. Resimdeki çıkıntıda daha çok kordona benziyor ama bilemiyorum emin olamıyorum tabi.. Bakalım bizde ne çıkacak sonuç.. Ama bugn doktorumn demesine göre bu haftalarda kızdada erkekdede çıkıntı oluyormuş zaten..
Evet tabiki öyle.. Evladın kızı erkeği yok gercekten..Sağlıkla gelsin yavrunuz .
14. Haftada genelde net bir görüntü oluyor. Bizim doktorumuz da gayet kendinden emin erkek demiştik değil mi diye sordu eşim de ben demiştim ama siz erken demiştiniz dedi gülüştük. İlk yavrunuzsa kızı erkeği bir oluyor.
O zaman Allah gönlünüze göre versin inşallah bir de prenses gelsinEvet tabiki öyle.. Evladın kızı erkeği yok gercekten..
Benim ikinci çocuğum olucak inşallah..
Bi oğluşum var buda kız olsa güzel olur tabi.. Ama fark etmez hayırlısı olsun..
İnşallah :) sağolun..O zaman Allah gönlünüze göre versin inşallah bir de prenses gelsin
Amin inşallah :)Bence erkek , hayırlı sağlıklı doğsun inşallah :)Mavisim112
Merak ettm neden erkek dediniz? :)Bence erkek , hayırlı sağlıklı doğsun inşallah :)Mavisim112
Merak ettm neden erkek dediniz? :)
Merak ettm neden erkek dediniz? :)
Tam olarak 12+3 haftaligiz yani 13.hafta sayiliyor :)kac haftaliksiniz tam olarak? 15 haftalikken dr %80 kiz dedi bana ama %99 demeden kaptirmicam kendimi tam olarak :)) ben olsam baska bi dra mutlaka gitmistim. 12.3 ken baska bir dr %60 kiz demisti ama cok erken sevinmeyin yinede demisti. baska bir dr %80 deyince acaba kiz mi dedim. 3 hafta ard arda cinsiyet icin baska dra gittim ben
Anladim :) imkan varsa seninkinide yüklermisin benmkine benzeyeni :)Baktığım zaman kendi ultrason resmime çok benzettim , hayırlısı olsun canım :)
bekliyorum her ne kadar pembis tulum alsamdaTam olarak 12+3 haftaligiz yani 13.hafta sayiliyor :)
Aslinda azda degil yani bi tahminde buluna bilirdi ama hic birsey soylemedi.. Hayal kirikligi olmasin sonradan degisirse diye..
Baska dr gitmek hic aklimin ucundan gecmedi aslinda.. Ama onlarinda pek diyecegni sanmiyorum ama belkide giderim yoksa daha 4 haftam var birdahaki kontrolüme..
Senin baya yüksek yüzde vermis.. 80% az degil yani bence :) baya büyük bir ihtimal ama yinede kesinlesinceye kadar bencede bekle..
Anladim :) imkan varsa seninkinide yüklermisin benmkine benzeyeni :)
Tamam anladim canm masallah :)) Allah bagislasin :)Canım benim ultrason tesmim neredeyse 11 sene öncesinden , benim danam 10 yaşında şu anda :)))
Iste bak bu kadar ne kadar merak ettigin belli benim gibisin.. Bir oglumuz olunca birde ins kizimiz olur istiyoruz gaYet normal birsey bence.. Tabiki oglan olsada sevinirim üzülecegimden degil kesinlikle ama ikinci cocukda cinsiYet meraki daha fazla oluyor ya nedense..bekliyorum her ne kadar pembis tulum alsamdabu arada benimde 3 yasinda bi oglum var ben haftaya baska bi dr a gitmeyi dusunuyorum tekrar diger haftada dortlu testim var o zamanda sorarim hahaha
Yerim ben onu ya masallah kuzucuga :)
Iste bak bu kadar ne kadar merak ettigin belli benim gibisin.. Bir oglumuz olunca birde ins kizimiz olur istiyoruz gaYet normal birsey bence.. Tabiki oglan olsada sevinirim üzülecegimden degil kesinlikle ama ikinci cocukda cinsiYet meraki daha fazla oluyor ya nedense..
Benim ultrason resmine yorumun ne peki seninkisine benziyomu? Nasil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?