- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.620
- 598
- Konu Sahibi Mavisim112
-
Tamam anladim canm masallah :)) Allah bagislasin :)
Kiz bebislerin kafasi genelde sagda olurmus diyolar gercektende tesadüfmü bilmem genelde sagda oluyor.. Soldada olan var tabiki ama sag daha fazla.. Ama onunla cinsiyetin alakasi gercekten varmidir orasi muamma :)
oncelik dedigin gibi kesinliklr saglik ve hayirli olmasi. bende oglumda cok merak etmemistim. oyle ki benim doktorum 5. ayda once soylemiyor. o zamana kadar baska dr a gitmedim sabirla beklemisim ne kadar meraksizmisim yahu :)) ilk diye sanirim. senin fotoya gelince seninki 12+5 olmasina ragmen cok iri duruyor.Iste bak bu kadar ne kadar merak ettigin belli benim gibisin.. Bir oglumuz olunca birde ins kizimiz olur istiyoruz gaYet normal birsey bence.. Tabiki oglan olsada sevinirim üzülecegimden degil kesinlikle ama ikinci cocukda cinsiYet meraki daha fazla oluyor ya nedense..
Benim ultrason resmine yorumun ne peki seninkisine benziyomu? Nasil :)
Evet canm banada iri geldi ama benim doktorum cok asiri yakinlastitiYor ve cihazi cok kaliteli ve net yani ondandir diye tahmin ediOrum ama bakalim :) ve resimi cekerken kendini cok gerdi bebis iyice uzun gözükdü :)oncelik dedigin gibi kesinliklr saglik ve hayirli olmasi. bende oglumda cok merak etmemistim. oyle ki benim doktorum 5. ayda once soylemiyor. o zamana kadar baska dr a gitmedim sabirla beklemisim ne kadar meraksizmisim yahu :)) ilk diye sanirim. senin fotoya gelince seninki 12+5 olmasina ragmen cok iri duruyor. Eki Görüntüle 1917287 bak burda 12+1 im ben. yani onunla kiyasladim. yani erkek olabilir seniniri olusunda yola cikti. baska bisey gordugumden degil canim
Seninkiyle kiyas edince senin bebis yumulmus gibi duruyor ve baya uzakdan ultrasonun :) hayirlisi olsunnoncelik dedigin gibi kesinliklr saglik ve hayirli olmasi. bende oglumda cok merak etmemistim. oyle ki benim doktorum 5. ayda once soylemiyor. o zamana kadar baska dr a gitmedim sabirla beklemisim ne kadar meraksizmisim yahu :)) ilk diye sanirim. senin fotoya gelince seninki 12+5 olmasina ragmen cok iri duruyor. Eki Görüntüle 1917287 bak burda 12+1 im ben. yani onunla kiyasladim. yani erkek olabilir seniniri olusunda yola cikti. baska bisey gordugumden degil canim
Seninkiyle kiyas edince senin bebis yumulmus gibi duruyor ve baya uzakdan ultrasonun :) hayirlisi..oncelik dedigin gibi kesinliklr saglik ve hayirli olmasi. bende oglumda cok merak etmemistim. oyle ki benim doktorum 5. ayda once soylemiyor. o zamana kadar baska dr a gitmedim sabirla beklemisim ne kadar meraksizmisim yahu :)) ilk diye sanirim. senin fotoya gelince seninki 12+5 olmasina ragmen cok iri duruyor. Eki Görüntüle 1917287 bak burda 12+1 im ben. yani onunla kiyasladim. yani erkek olabilir seniniri olusunda yola cikti. baska bisey gordugumden degil canim
Burda erkek gibi duruyo.Eki Görüntüle 1916877
Öteki resmide bu o kordonmu çıkıntı gibi olan yer anlıyamadım.. Kızlardada oluyo çünkü çıkıntı..
Seninkiyle kiyas edince senin bebis yumulmus gibi duruyor ve baya uzakdan ultrasonun :) hayirlisi..
Evet orda erkek gibi ötekinde farkli.. Bilmiyorum bu haftalarda kizdada cikinti oldugu icin belli olmaz daha erken dedi degisebilir dediBurda erkek gibi duruyo.
Ama bu haftada bilinmesi lazim bacak arasindan baksa kesin belli olurdu.
Bilmiyorum ya benmkisi soylemedi iste.. Cunku kizdada cikinti oldugundan erkek zannedile bilir dedi.. 1 ay sonra geldigindede baska cinsiyet dersem senin icin iyi olmaz dedi o yuzden soylemedi.. Ama oglumda soylemisdi hemen..olabilir. ama erkek bebek kendini hemen belli eder derler. bana dr erkekse 12. haftada belli oluyor demisti.pipi acisindan. kizda o yuzden bekliyorlar. ama ben senin yerinde olsam mutlaka baska dra giderdim. asla sabredemem o kadar :)))
Erkeksede erkekdir :) iki oglan annesi olurum nasipden ötesi olmuyor :)olabilir. ama erkek bebek kendini hemen belli eder derler. bana dr erkekse 12. haftada belli oluyor demisti.pipi acisindan. kizda o yuzden bekliyorlar. ama ben senin yerinde olsam mutlaka baska dra giderdim. asla sabredemem o kadar :)))
Ben yurt disinda kaliyorum..olabilir. ama erkek bebek kendini hemen belli eder derler. bana dr erkekse 12. haftada belli oluyor demisti.pipi acisindan. kizda o yuzden bekliyorlar. ama ben senin yerinde olsam mutlaka baska dra giderdim. asla sabredemem o kadar :)))
cinsiyet icin degilde ne bileyim agzini arayabilirsin. nasil iyi mi oglum ya da kizim gibisindenBen yurt disinda kaliyorum..
Burda sirf cinsiyeti ögrenmek icin baska dr gidilmiyor yani hic duymadim öyle yapani.. Herkez sabit olarak kendi dr gidip geliyor.. O yüzden bilmiyorum nasil olacagni bende beklemek istemiyorum aslinda o kadar zaman..
Ayyy yokk canm benim yaaa.. 13 gün sonra kontrolum var yani safak 13Mavisim112 cinsiyeti belli oldu mu acaba
Ayyy yokk canm benim yaaa.. 13 gün sonra kontrolum var yani safak 13
Ama hala catliyorum meraktan..
Ayy cok sagol merak ettigin icin bizi :)) sen kiz yorumu yapmisdin ins dogru cikar.. hersey kiz yönünde ilerliyor rüyalarim, belirtilerim, hissiyatim yani hersey ama hiiic belli olmaz..Ahah az kalmış sayılır ya tam bi cevap alın da geç olsun bosver in. Burda sizde dahil 2,3 kişi vardı bebisinin cinsiyetini merak ettiğim. Şimdi geçmiş yazılara bakınca yazayım dedimhayırlısı olsun
Ayy cok sagol merak ettigin icin bizi :)) sen kiz yorumu yapmisdin ins dogru cikar.. hersey kiz yönünde ilerliyor rüyalarim, belirtilerim, hissiyatim yani hersey ama hiiic belli olmaz..
Evet erkek de coook güzel oluyor.. benim oglusum var dünyalara degismem :))Aynen ben kız demiştim hayırlısı neyse o olsun ya sağlıklı olsun minnoş erkek de cok guzel çok farklıdır eminim. Ben erkek diye düşünüp kız çıkınca soka ugramistm o yüzden iki ihtimali de gönlünüzde taşıyıp gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?