Yeni üye olan arkadaşlarım buraya tanışalımm...

hahahaaaa yerim ben onuuu :)) uykusuzluk zor valla tatlımm Allah yardımcın olsun :) bende severim muhabbet etmeyi veee amin inşallah benimde kızım olurr çok severim kız çocuklarını gerçi çocuk çocuktur tabide :)

şimdi baktım uyanmış beşiğin kenarına yapışmış gözü kapıda beni görünce hemen alkış yapıo elleri yumuk bi şekilde:) poşet verdim şimdi eline onla oynuo bi yandanda bağrıo :) bende kız çocuğunu daha çok seviorum ailede en küçük kız benim bide 2 tane 15 ay arayla erkek kardeşim var o yüzden erkekten bıktım çok dua ettim hamileyken çocuğum kız olsun die çocuğumu seviorum ama kız die daha çok seviyorum:) yalan diil

:) eyvah eyvah keşke o uyurken sende azcık kestirseydin o cin göz sabahlarsa naapıcaksın sanada yazık :)))

benide alıştırdı uykusuzluğa 1 saat fazla uyusam başım ağrıo:) benimle yatarsa uyuyo beşiğinde uyumak istemio babası işe gidince birlikte yatıoruz o zaman uyuyo hanımefendi:)

merhaba kızlar,
ben de yeni üye oldum; ankara'da oturuyorum, evliyim. sizlerle tanışmak,paylaşımda bulunmak isterim.

slm bende yeni üye sayılırım burda arkadaş olmadan pek zevki olmuo umarım ii kaynaşırız:)

ben de yeni üye sayılırım merhaba herkese

Mrb hoşgeldın bende yenıyım:)

merhabalar yeni üye olan arkadaşlar hoşgeldiniz nasılsınız

masal_gibi sen nasılsın canım kusura bakma geçen yazıdıgın konuya cvp veremedim girememiştim alışınca anlıcaksın canım gerçekten kopamıyosun =)

benide alıştırdı uykusuzluğa 1 saat fazla uyusam başım ağrıo:) benimle yatarsa uyuyo beşiğinde uyumak istemio babası işe gidince birlikte yatıoruz o zaman uyuyo hanımefendi:)

ne güzel bende hep evlenince bi kızım olsun istiyorum nedense kız bebişleri daha çok seviyorum ne olursa olsun çocuk çocuktur ama kız bebişler daha başka =)

Merhaba kizlar, forumda yeni sayilirim.. yeni uye oldugumda ziyaret etmem lazimdi bu konuyu ama o zaman bulamadim, simdi gordum :).. tanitayim azcik kendimi, yurtdisinda yasiyorum, yeni evliyim, calisiyorum... forumda cogu kadin gibi, bende bebis istiyorum.. allah hepimize nasip eder insallah

hoşgeldin cnm ben de senn gibi yeniyim ayrıca yeni evliyim ben de.yurt dışında nerede oturuyorsn cnm

selam kızlarr ben de yeni sayılırım yani üyelik tarihim yeni olmasa da anca aktif olabiliyorumm bu topiği biraz geç farkettim ama olsun önemli olan tanışabilmeek

Hosbuldukkk Balkanlardan geliyorum ben :) 1 yil evlisin sanirim, az cok alissmissin evlilik hayatina.. biz yeni alisiyoruz birbirimize

ilk aylar en güzel anlardır. tadını çıkarın! alışmaya başlarsın ve alışma süreci hala devam eder,sanırım evliliğin ilginçliği...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…