- Konu Sahibi melodimehtap
-
valla çok ii olur konuşmayı çok severim:) kızım çok tatlı bi okadarda yaramaz uykusuz bütün gün durabilio nasıl duruo anlamış diilim:) şimdi pes etti uyududa bende kafamı dağıtıorum çok güzel bi konu açılmış bu vesileyle tanışmış olduk inş. seninde hayırlısıyla bi kızın olur
eh hadi bakalım sana kolay gelsin cnm
Ben yeni üye oldum arkadaşlar ama tanıştığım kimse olmayınca sohbette olmuyor,tanışalım.
saol cnm azimliyim olacak bu iş :)
hahahaaaa yerim ben onuuu :)) uykusuzluk zor valla tatlımm Allah yardımcın olsun :) bende severim muhabbet etmeyi veee amin inşallah benimde kızım olurr çok severim kız çocuklarını gerçi çocuk çocuktur tabide :)
azim varsa gerisi teferruattır:) bu arada ismim ezgi tanıştığıma memnun oldm
şimdi baktım uyanmış beşiğin kenarına yapışmış gözü kapıda beni görünce hemen alkış yapıo elleri yumuk bi şekilde:) poşet verdim şimdi eline onla oynuo bi yandanda bağrıo :) bende kız çocuğunu daha çok seviorum ailede en küçük kız benim bide 2 tane 15 ay arayla erkek kardeşim var o yüzden erkekten bıktım çok dua ettim hamileyken çocuğum kız olsun die çocuğumu seviorum ama kız die daha çok seviyorum:) yalan diil
merhaba kızlar,
ben de yeni üye oldum; ankara'da oturuyorum, evliyim. sizlerle tanışmak,paylaşımda bulunmak isterim.
slm bende yeni üye sayılırım burda arkadaş olmadan pek zevki olmuo umarım ii kaynaşırız:)
ben de yeni üye sayılırım merhaba herkese
Mrb hoşgeldın bende yenıyım:)
benide alıştırdı uykusuzluğa 1 saat fazla uyusam başım ağrıo:) benimle yatarsa uyuyo beşiğinde uyumak istemio babası işe gidince birlikte yatıoruz o zaman uyuyo hanımefendi:)
Merhaba kizlar, forumda yeni sayilirim.. yeni uye oldugumda ziyaret etmem lazimdi bu konuyu ama o zaman bulamadim, simdi gordum :).. tanitayim azcik kendimi, yurtdisinda yasiyorum, yeni evliyim, calisiyorum... forumda cogu kadin gibi, bende bebis istiyorum.. allah hepimize nasip eder insallah
hoşgeldin cnm ben de senn gibi yeniyim ayrıca yeni evliyim ben de.yurt dışında nerede oturuyorsn cnm
Ben yeni üye oldum arkadaşlar ama tanıştığım kimse olmayınca sohbette olmuyor,tanışalım.
HosbuldukkkBalkanlardan geliyorum ben :) 1 yil evlisin sanirim, az cok alissmissin evlilik hayatina.. biz yeni alisiyoruz birbirimize
slm arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?