- Konu Sahibi melodimehtap
-
amin canım sağol inş.evet tatlım eylülde evlendim
ben münevver ankaralıyım canım işteyim çalışıyorum iş güç koşuşturuyoruz . =)
tabii canım bekarlık sultanlık diye boşa dememişler. Dertsiz başına dert alıyosun evlenince :)
Hakkında hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versin. face var. elif ezgi yücel tatlım açık şuan...
mrblar canım günaydın 3müzde aynı yaştayız ama farklarla tabi sen evlisin hamilesin, ben evliyim kübra da bekar =)
allah sağlıklı evlat nasip etsin tezeldn kavuşmayı hayır eylesin canım sevindim senin adına
tmm eklicem seni tatlım ben tlfdan giriyorum istersen sen ekle beni farketmez yani canım kubra akın gs amblemi var resim olarak
evettt 3 müzde aynı yaştayız ama siz evlisiniz bi ben bekar kaldım yaaa sinirlerim bozuldu benim yaşıtımda herkes evli
tmm eklicem seni tatlım ben tlfdan giriyorum istersen sen ekle beni farketmez yani canım kubra akın gs amblemi var resim olarak
canım GS resimli Kubra akın bulamadım ben...
evettt 3 müzde aynı yaştayız ama siz evlisiniz bi ben bekar kaldım yaaa sinirlerim bozuldu benim yaşıtımda herkes evli[/Q
günaydın şekerler napıyosunuz nasılsınız bakalım :) iyi çalışmalar herkese :)
yapma canım ya allahım sana da hayırlı kapı açacaktır =)
allahım hayırlı yazılar yazsın alnımıza hayırlı kısmetler versin inş. tatlım üzülme sen
canım GS resimli Kubra akın bulamadım ben...
varrr tatlım adresimi sana özel msjdan yazdım :)
günaydınn kübracımm iyiyiz şükür sen nasılsın sanada kolay gelsinnn cnm...
mehtaperdogan mrb günaydınnn
günaydın tatlım sanada ancak görebildim msjınııı....
Önemli değil canımm
napıyosun nasılsın ? isim neydi nerelisin bu arada ?
günaydınn canım ben mehtap çanakkale deyim 28 yaşındayım çalışıyorum evliyim,sen neler yapıyosun?:))
Gününüz güzel geçsin inş.
Sevgileeerrr....
tşk ederim canım bebişimize iyi bakıyosun dimi annesi cinsiyeti ne ben bebişleri çok seviyorum da =)
sevgiler tatlım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?