Yeni üye olan arkadaşlarım buraya tanışalımm...

merhaba kızlar,
ben de yeni üye oldum; ankara'da oturuyorum, evliyim. sizlerle tanışmak,paylaşımda bulunmak isterim.

bende iyiyim cnm saol orucu açtık söylemesi ayıp beyaz çayımı aldım biraz bakınıyorum buralara sen napıyorsun evlimisin çocuk varmı vs. :)

afiyet olsun cnm ben de senn gibi çay içerek- ama siyah çay- hem forumda takılıyorum hem de tvyi takip ediyorum.evet evliyim.1 yıllık,henüz çocuğumuz yok cnm.sen evli misin nerede oturuyorsun

afiyet olsun cnm ben de senn gibi çay içerek- ama siyah çay- hem forumda takılıyorum hem de tvyi takip ediyorum.evet evliyim.1 yıllık,henüz çocuğumuz yok cnm.sen evli misin nerede oturuyorsun

bende evliyim cnm 9 yıllık çocugum yok ve istanbulda oturuyorum :) bende bi taraftan tv ye bakıyorum ama diyette oldugum için siyah çay yasak bana :)

benim adımda elif 6 aylık kızım var onun adıda zehra :) ne güzel tesadüf olmuş böle burayada üye olalı 1 ay olmadı kızım izin verdiği sürece burdyım

:) bencede güzel bir tesadüf :)) bende bi kızım olsun istiyorum adıda masal olsun istiyorum ama herşey kısmet tabi :) ben senden daha yeniyim daha 1 haftalığım burda müsait oldugunda yaz konuşuruz :) aa bida Allah bağışlasın cnm sağlıkla sıhhatle büyür inşallah eminim çok tatlıdır kızın :)

valla çok ii olur konuşmayı çok severim:) kızım çok tatlı bi okadarda yaramaz uykusuz bütün gün durabilio nasıl duruo anlamış diilim:) şimdi pes etti uyududa bende kafamı dağıtıorum çok güzel bi konu açılmış bu vesileyle tanışmış olduk inş. seninde hayırlısıyla bi kızın olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…