- Konu Sahibi melodimehtap
-
sevgiler canım tanıtırmısın kendini ben 25 yaşındayım bekarım çalışıyorum istanbulda yaşıyorum canım:)
zamanla insan alışıyo buraya çok ısınıyo ben mesela artık kopamıyorum burdan sürekli girmek istiyorum tatlım bendede yavaş çalışıyo canım :)
o seviyeye gelmek için biraz zamana ihtiyacım var sanırım cnm
Günaydınnnnn kızlarr hepinize,evde olanlara ve dışarıda çalışanlara hepinizee kolayy gelsinnn:))
merhaba kızlar,
ben de yeni üye oldum; ankara'da oturuyorum, evliyim. sizlerle tanışmak,paylaşımda bulunmak isterim.
merhaba bende yeni sayılırım nasılsın?
teşekkür ederim, iyiym sen nasılsın
bende iyiyim cnm saol orucu açtık söylemesi ayıp beyaz çayımı aldım biraz bakınıyorum buralara sen napıyorsun evlimisin çocuk varmı vs. :)
afiyet olsun cnm ben de senn gibi çay içerek- ama siyah çay- hem forumda takılıyorum hem de tvyi takip ediyorum.evet evliyim.1 yıllık,henüz çocuğumuz yok cnm.sen evli misin nerede oturuyorsun
slm bende yeni üye sayılırım burda arkadaş olmadan pek zevki olmuo umarım ii kaynaşırız:)
benim adım elif annemin adı zehra :)))) seni şimdiden sevdim yani
bende evliyim cnm 9 yıllık çocugum yok ve istanbulda oturuyorum :) bende bi taraftan tv ye bakıyorum ama diyette oldugum için siyah çay yasak bana :)
yeşil çay da öneriliyor sanırım diyete
benim adımda elif 6 aylık kızım var onun adıda zehra :) ne güzel tesadüf olmuş böle burayada üye olalı 1 ay olmadı kızım izin verdiği sürece burdyım
ben de yeni üye sayılırım merhaba herkese
:) bencede güzel bir tesadüf :)) bende bi kızım olsun istiyorum adıda masal olsun istiyorum ama herşey kısmet tabi :) ben senden daha yeniyim daha 1 haftalığım burda müsait oldugunda yaz konuşuruz :) aa bida Allah bağışlasın cnm sağlıkla sıhhatle büyür inşallah eminim çok tatlıdır kızın :)
evet canım ama en çok beyaz çay doğal antioksidan olduğu için ve ayrıca daha lezzetli
ben de yeni üye sayılırım merhaba herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?