- 10 Haziran 2013
- 182
- 5
- 118
- Konu Sahibi melodimehtap
-
sevdiğin biri olması ne kadar güzel,biz evleneli 9 ay oldu şimdilik bebek yok ileride inşallah, daha çok varmı zamanına?
Sevdiğin biri olması ne kadar güzel,biz evleneli 9 ay oldu şimdilik bebek yok ileride inşallah, daha çok varmı zamanına?
hiç arkadaşım yokki benim topigine gel canım hoşgeldin :)
Bende yeni üye oldum arkadaşlar
aynen burdada tanışalım burasıda bi topik:)[/Q
EVETT BURDA KONUŞALIMM KONUŞUCAK ÇOKK ŞEYLAR VARR:))
Olsun zaman çabuk geçiyor ii en azından ablası nişanlanıp evlenince hem sırada size gelir okuluda biter tamda ii zamanda evlenirsiniz inşallah,cnm var tabiki ama kurumda msn,face gibi şeyler yasaklı bizde o yüzden burdan konuşabiliriz malesef
aslında zaman sormak çok sinir bozucu bişeydir bilirim herkes ne zaman diye sorar elde olmadığı için bazı şeyler net bir cvp olmaz sıkılıyor insan ben çok kızardım...
yaklaşık 1 senedir beraberiz sevdicegimle ama inanın her konuştugum kişi oldugunu bilen kişiler eeeee ne zaman evleniyosunuz diye soruluyo ve o kadar sinirlerim bozuluyo ki anlamatamam yani sevdicegimin elinde olsa zaten adam beni hemen alıcak ta şartlar el vermiyo işte malasef[/QUOT
aynenn çokk sinirr bozucuuu....aslında bende pek sorma taraftarı değilim kimseyede konuşuluyoo işdee...
evet beklemek sabır işi düşününcede insana bayağı çokmuş gibi geliyor yavaş yavaş oturur herşey zamanda geçer anlamazsın bile ,biz herşeyin hemen olmasını istiyoruz kesinleşmesini istiyoruz ama işdeee olmuyorr sabrett cnm güzel günler inşallah önündee ablası nişanlandıktan sonra sizinde nişan için illa ablasının evlenmesini yada sevgilinin okulunu bitmesini beklemenize gerek varmı?düşünmüyomusunuz en azından düğün olur bayram olur birlikte ailelerle geçirirsiniz bu zzamanı.
:))) Bu arada canım y3lda sana kızmadı konuşalım demek istedi biz ye3lda yla aynı yerde çalışıyoruz ve ii arkadaşız.:))
y3lda ndn bu kadar kızdıgınız anlamadım tmm burdan da yazşıp tanışablirz sıkıntı yok canım
herşeyin hayırlısı canım siz iyi anlaşıyomusnuz,birbirinizi seviyomusunuz ona bakın zaten öylede böylede bu zamanı geçiriceksiniz bide nişan olduktan sonra ailelerde araya giriryor çok fazla nişanlı durmamak lazım ...onuda düşünmek lazım...
evettt sabır işi geriye bakınca vay be ne kadar zaman gecmiş diyebiliyo insan bazen canım ablası nişanlandıktan sonra kurban bayramındn sonra öyle bi düşüncemz var ama bakalım hayırlısı bilemıyorum açıkcası sevgılımle arada konuşuyoruz bu konuları ama fazla d sıkmak istemiyorumm okulu bitirmesini beklemem ben ama ailesi söz konusu benim ailemde diyo ileride ne olucagını bilmiyoruz diye bakalım
bu arada y3lda kusura bakmasın kızdı gibi anladım selamlar :)
yokk be canım kızarmıyım hiiiçç yanlışş anladınn beniiii
bekle canım sabrın sonu selamet genede nolucağını Allahtan başkası bilemez gelin ata binmiş ya nasip demiş herşeyin dolu tarafından bakk yaşın kaç buarada?
kusura bakmadımm cannıımm selamm sanada
evettt kesinlikle sözlediginiz söze katılıyorum ailemde her zaman öyle söylüyo öyle yapmaya çalışıyorum hayırlısı diyorum nasip diyorum yaşım 25 canım :)
mehtapla aynı iş yerindeyim 22 yaşımdaasker bekliyorumm ara ara bunalımlara giriyorum mehtap sakinleştiriyo benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?