- Konu Sahibi melodimehtap
-
anladım hayırlısıyla dönsün askerin canım ne kadar güzel aynı işyerindesiniz ben bizim işyeridekilerle pek anlaşamıyorum allahın izniyle bitirip gelir askerligini benimki okuldan sonra yapıcak askerligini canım benim daha çok uzun zamanım var anlayacagın canım :)
amin canımm aminnn :) evet bu konuda çok şanslıyızz mehtapla aman nazar değmesin çok inanırım nazaraa ii anlaşıyoruzz yediğimiz içtiğimiz bir burdaa ... bekliyoruzz ya yaptığımız başka hiç bişi yok hayat hep beklemece ama tadını çıkarmak lazımmm dediğim gibi hep dolu tarfndan arada bi tabi kötü olck hep dört dörtlük olamayız hiç birimizzz dşünsene öyle bi hayat çekilirmiydiii...
selam arkadaslar nasilsiniz
aynen öylee canmmmtabikide çekilmez canım evettt ne kadar güzel özendim size nazar degmesin maşalllah :)
anladım hayırlısıyla dönsün askerin canım ne kadar güzel aynı işyerindesiniz ben bizim işyeridekilerle pek anlaşamıyorum allahın izniyle bitirip gelir askerligini benimki okuldan sonra yapıcak askerligini canım benim daha çok uzun zamanım var anlayacagın canım :)
selam arkadaslar nasilsiniz
evet kısa dönem olur inş çok beklemeden halleder askerliğidi,evet ya iş yerinde anlaşabildiğin kişilerin olması güzel biz o dostluğu yakalayabildik o yüzden şanslıyız nazar değesin maşallah,sorunlarımızı en azından birlikte çözmeye çalışırız hep...
Bağırıp çağırmakla bir yer varılmazkii insanlar konuşa konuşa anlaşabilirler,boşver o zaman herşeyin hayırlısı
slm canım hoşgeldin neden umutsuzum yaptın adını kusura bakma hemen sordum ama?
merhaba kızlar nasılsınız :)
merhaba. Bende yeni üyeyim 5 gün falan oluyor benimde :) nasılsınız :)
slm cnm hogeldin biz iyiyiz sağol sen nasılsınn?
gunaydın ıkı gundur gıremedıgım ıcın yazamadımm hos buldum ılk once sonrada ben aslında buraya uye olmamamın sebebı cocuk ıstıyorum ve olmuyor ve care aramak fıkır edınmek ıcın uye oldum ve oyle bır psıkolojıyle yapım ama sımdı pısman oldum ama degıstıremedıgım ıcın oyle kaldı
teşekkür ederim canım bende iyiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?