Yeni üye olan arkadaşlarım buraya tanışalımm...

amin canımm aminnn :) evet bu konuda çok şanslıyızz mehtapla aman nazar değmesin çok inanırım nazaraa ii anlaşıyoruzz yediğimiz içtiğimiz bir burdaa ... bekliyoruzz ya yaptığımız başka hiç bişi yok hayat hep beklemece ama tadını çıkarmak lazımmm dediğim gibi hep dolu tarfndan arada bi tabi kötü olck hep dört dörtlük olamayız hiç birimizzz dşünsene öyle bi hayat çekilirmiydiii...

tabikide çekilmez canım evettt ne kadar güzel özendim size nazar degmesin maşalllah :)

umutsuzum454545 hoşgeldin canım :)

evet kısa dönem olur inş çok beklemeden halleder askerliğidi,evet ya iş yerinde anlaşabildiğin kişilerin olması güzel biz o dostluğu yakalayabildik o yüzden şanslıyız nazar değesin maşallah,sorunlarımızı en azından birlikte çözmeye çalışırız hep...

evetttt canım kesinlikle katılıyorum sana işyerinde anlaşabilecegin birisi olması gerek mutlaka ama benim yok maalesef ama ben üzülmüyorum hiç ne kadar güzel konuşarak sorun çözmek varken neden bagırıp cagıralımki ?

Bağırıp çağırmakla bir yer varılmazkii insanlar konuşa konuşa anlaşabilirler,boşver o zaman herşeyin hayırlısı

Bağırıp çağırmakla bir yer varılmazkii insanlar konuşa konuşa anlaşabilirler,boşver o zaman herşeyin hayırlısı

evettt canım kesinlikle dogru boşverdim zaten senedir aynı yerdeyim artık kimse umrumda bile degil neyse canım ben artık kaçıyorum kendine iyi bak grs :) hayırlı iftarlar :)

slm canım hoşgeldin neden umutsuzum yaptın adını kusura bakma hemen sordum ama?

gunaydın ıkı gundur gıremedıgım ıcın yazamadımm hos buldum ılk once sonrada ben aslında buraya uye olmamamın sebebı cocuk ıstıyorum ve olmuyor ve care aramak fıkır edınmek ıcın uye oldum ve oyle bır psıkolojıyle yapım ama sımdı pısman oldum ama degıstıremedıgım ıcın oyle kaldı

merhaba canım öncelikle bebeğinin olmamasına üzüldüm ama verende alanda allah biliyosun ki inşallah olucaktır zamanı geldiğinde...

merhaba mehtapcım nasılsın işler nasıl gidiyo y3lda nerde nasıl neler yapıyosunz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…