- Konu Sahibi serapguner
-
evettt canım ben işyerinden giriyorum nete henüz evde net yok önceden vardı ama kapattırmıştık şimdi tekrardan açıyoruz neti inş
Bende daha çok yeniyim 3 - 4 saatliğim merhabalar herkese ben ankaralıyım çok dertliyim çooookkkkk :)
serapguner;inşallah açarsınız ya evde net olunca iyi oluyo :) ne işinde calısıyosun kolay gelsin bu arada
teşekkür ederim canım evett net olunca çok iyi oluyo ben asistanım özel bi şirkette sen çalışıyomusun:)
Evet ben hayatı biraz hızlı yaşayanlardanımAllahıma şükürler olsun pişman değilim.Eşim sağolsun hiç keşke dedirtmedi hep iyiki dedirtti. Şimdilik çok mutluyum inşallah hep böyle oluruz. Allah sanada nasip etsin canım
bir şirkette insan kaynaklarında calısıyordum ama ara verdim cok yoruldum dinlenmeye ihtiyacım var :)
ne kadar güzel canım yanlış anlama seni takdir ettim aslında bende sevdicegim var onla ugraşıyorum canım oda hep bu zamana kadar hep iyiki dedirtti saolsun amin canım saol güzel dileklerin için ogluşunu çok meraak ettim çokk hoşuma gidiyo böyle genç çiftleri evli gördükçe bi bakıma özeniyorum ama rabbim banada nasip eder diyorum hep nasip kısmet :)
oğluşum beyaz tenli,sarışın(aynı ben) iri kahverengi badem gözlü(babası), düğme burun(şimdilik) küçük birde çenesi var. Tek kişilik çete çok meraklı geçenlerde sandalyeyi çektim beraber bulaşık yıkadık gerçi ben yıkadım o dağıttı ama olsun. ben spor yaparken öğrenmiş eğiliyor kalkıyor. Dünya tatlısı birşey ya inşallah bu mutluluğu sende yaşarsın. İlk zamanlar hem ev hem çocuk zordu(yaşım küçük olduğundan) yemek yapmayı bilmiyordum. Şimdi elim alıştı kolay geliyor
ne kadar güzel canım güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum ama benim en az 2 senem daha var malesef o duyguyu o sevgiyi tatmam için canım sen yine erken ögrenmişsn yemek yapmayı ben 25 yaşımdayım ama bişey yapmayı bilmiyorum canım çalıştıgım için işten git eve bişeyler yap annem yapıyo diyorum geçiyorum bekarlık böyle bişey maşalllah ne kadar da güzel anlatmışşsın ogluşunu ısırasım geldi bebekleri çok severimde canım:)
annemde erken evlenmiş bana hep "kızım değilde oyuncağım gibiydin" derdi. Oğlumda benim için öyle, resmini koymak isterdim ama eşim kızıyor.Bu arada 61 yeni fark ettim bende trabzon sürmeneliyim
neyse fıstıklar ben çıkıcam birazdan işten yarın görüşmek ümidiyle canlar yine burda topikte olucam beklicem sizi öptüm hepinizi grş canlaar kendinize iyi bakın:) isteyenlere face aadresmi verebilirim :)
görüşürüz canım kendine iyi bak :)
günaydın canım ben geldim ama kimsecikler yok :) yoksa uyanamadınız mı bakim :)
sanada günaydın canım :) yeni kalktım ya baya erkencisin sen :)
eee canım işe geliyoruz sonuçta mecbur erken kalkıyoruz 6 buçukta kalkıyorum ben işte 7 buçukta servis alıyo beni duraktan 7.45 te işyerindeyim tatlım :)
dogru diyosun şimdi haftasonunu da iple çekiyosundur haftasonu gelsin de bi rahatlasak diyosundur :) aa ne güzel ya servisle gidiyosun kışın falan rahat olur birde otobüsün kalabalıklıgını cekmiyosun :)
günaydınlaarrrr meleklerrr
bende sizin gibi erkenden ofise gelip çalışmaya çalışanlardanımm
evetttt canım diyorum bian önce haftasonu olsun şöyle bi rahat uyusam diye 6 buçuk senedir çalışıyorum canım hep servisle gidip geldim işe geç kaldgım zamanlarda hopp taksiye canım evettt otobüs falan hiç çekilmiyor hele bu yaz sıcagında amannnnn:) sen nerde oturuyodun canım söylemişmiydin benmi hatırlamadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?