- 29 Mayıs 2013
- 2.382
- 48
- 163
- Konu Sahibi serapguner
-
günaydın kıslar napıyosunuz bakalım ben işteyim ve uykusuzum yine buralardayım her zamanki gibi :)
kolay gelsin canım bende yeni kalktım :)
günaydın kıslar napıyosunuz bakalım ben işteyim ve uykusuzum yine buralardayım her zamanki gibi :)
Kübracımmmmm nasılsınnnn ??? Göremiyorum seniii şimdi farkettim yazıyımmm dedim
iyiyim canım sen nasılsın günaydın tatlım giriyorum ama sizin topige gelmiyorum biliyosun canım ilk hetapta karşı geldi kızlar bende buralarda takılıyorum ama istedigin zaman yazabilirsin bana tatlım istersen sana özelden mailimi yazayım ordan msj da atabilirsiniz sizlere çok ısınmıştım ben canım ama saglık olsun iyiki yazdın canım:)
Bu arada herkeslere günaydınlarrrrMerhabalarrrrrr
günaydın merhaba nasılsın :)
sağol bende iyiyim forumda dolanıyorum öyle :)Teşekkür ederimmmmm
Sen nasılsınnnnnn neler yapmaktasınnnnn
Tabiii tabiii yaz tatlımmmm... Bennn konuyuu bilmiyorummm inan o yüzden bakınıyorum göremiyorummm seni merakkk ettim aa bu kızzz nerelerdeee dieeee
boşver tatlım seninde canın sıkılmasın napıyosun nerelerdesin tmm yazarım canım bende sizleri merak ediyodum ama hani istemezsiniz diye yazmaya çekiniyodum tatlım
Olurmu öyle şeyyy tatlımmm benimmmm istediğin zaman yazzz... Bende sana yazıcammm görmedim daha önce şimdi gördümde yazdımmm yaniiii
tamam tatlım böyle yazdın yaa o kadar rahatladım ki çünkü ben öyle terslendin mi çekinirim bidaha bişey yazamam yapamam canım çokk tşk ederimm sende bana yaz ama tmm mı?
Anlaştıkkkkk şekerimmmmmmmmmmm
​Nasılsın iş güç ne durumdaa???
ayyyy nası olayım kuzum yaaa iş güç fena yogunum tatlım her bi taraftan iş çıkıyo sen nasılsın neler yapıyosun bakalım:)
Aslında benimde işler var amaa bugün canım hiç bişeyy yapmak istemiooo nedenseee...
Anlaştıkkkkk şekerimmmmmmmmmmm
​Nasılsın iş güç ne durumdaa???
kızlar uzak kaldım sigortalılar gelince beya ben iki alıntıyı nasıl yapcam kattım karıştırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?