yeni üyeler

günaydın kıslar napıyosunuz bakalım ben işteyim ve uykusuzum yine buralardayım her zamanki gibi :)

Kübracımmmmm nasılsınnnn ??? Göremiyorum seniii şimdi farkettim yazıyımmm dedim

iyiyim canım sen nasılsın günaydın tatlım giriyorum ama sizin topige gelmiyorum biliyosun canım ilk hetapta karşı geldi kızlar bende buralarda takılıyorum ama istedigin zaman yazabilirsin bana tatlım istersen sana özelden mailimi yazayım ordan msj da atabilirsiniz sizlere çok ısınmıştım ben canım ama saglık olsun iyiki yazdın canım:)

Tabiii tabiii yaz tatlımmmm... Bennn konuyuu bilmiyorummm inan o yüzden bakınıyorum göremiyorummm seni merakkk ettim aa bu kızzz nerelerdeee dieeee

Tabiii tabiii yaz tatlımmmm... Bennn konuyuu bilmiyorummm inan o yüzden bakınıyorum göremiyorummm seni merakkk ettim aa bu kızzz nerelerdeee dieeee

boşver tatlım seninde canın sıkılmasın napıyosun nerelerdesin tmm yazarım canım bende sizleri merak ediyodum ama hani istemezsiniz diye yazmaya çekiniyodum tatlım

boşver tatlım seninde canın sıkılmasın napıyosun nerelerdesin tmm yazarım canım bende sizleri merak ediyodum ama hani istemezsiniz diye yazmaya çekiniyodum tatlım

Olurmu öyle şeyyy tatlımmm benimmmm istediğin zaman yazzz... Bende sana yazıcammm görmedim daha önce şimdi gördümde yazdımmm yaniiii

Olurmu öyle şeyyy tatlımmm benimmmm istediğin zaman yazzz... Bende sana yazıcammm görmedim daha önce şimdi gördümde yazdımmm yaniiii

tamam tatlım böyle yazdın yaa o kadar rahatladım ki çünkü ben öyle terslendin mi çekinirim bidaha bişey yazamam yapamam canım çokk tşk ederimm sende bana yaz ama tmm mı?

tamam tatlım böyle yazdın yaa o kadar rahatladım ki çünkü ben öyle terslendin mi çekinirim bidaha bişey yazamam yapamam canım çokk tşk ederimm sende bana yaz ama tmm mı?

Anlaştıkkkkk şekerimmmmmmmmmmm

​Nasılsın iş güç ne durumdaa???

Aslında benimde işler var amaa bugün canım hiç bişeyy yapmak istemiooo nedenseee...

benimde bir sürü işim vardı kuzum dedim şunları bi bitireyim rahat ederim en aznından ve bitti şükür ama ögleden sonrası var yine evrak gelir bana bende hiç bişey yapmaak istemiyodum yavaş yavaş içimden gelmiyerek yaptım mecbur tatlım keşke bugün hmen bitse canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…