yeni üyeler

Evetttt... Çoook güzelll olurdu

Acıktımmmm Sankii ben akşamadaa çooook varrr :18:

Evetttt... Çoook güzelll olurdu

Acıktımmmm Sankii ben akşamadaa çooook varrr :18:

evettt canımm sen şimdiden acıktıysan akşama kadar dayanabilirmiisin ki rabbim herkese dayanma gücü versin sıcak yaz günlerinde tatlım =)

evettt canımm sen şimdiden acıktıysan akşama kadar dayanabilirmiisin ki rabbim herkese dayanma gücü versin sıcak yaz günlerinde tatlım =)

Ooo bak orucumuzu açtık sahurumuzu yaptık ve yine oruçluyoruz bugün 18. günü bitirdik bile Çok şükürr Arkadaşımmmm

Ooo bak orucumuzu açtık sahurumuzu yaptık ve yine oruçluyoruz bugün 18. günü bitirdik bile Çok şükürr Arkadaşımmmm

evet canım keşke bende oruç tutabilsem ama tutamıyorum hersene kefaretini veriyorum canım ne zaman ramazan geldi ne zaman bitiyo ben hiçbişey anlamadımki tatlım=)

evet canım keşke bende oruç tutabilsem ama tutamıyorum hersene kefaretini veriyorum canım ne zaman ramazan geldi ne zaman bitiyo ben hiçbişey anlamadımki tatlım=)

Olsun arkadaşım önce sağlıkk... Öylee be tatlım zaman geçiyoo ömür geçiyoo daha doğrusu...

Olsun arkadaşım önce sağlıkk... Öylee be tatlım zaman geçiyoo ömür geçiyoo daha doğrusu...

evet arkadaşım öncee sağlık aynen öyle valla daha dün 18 yaşındaydım ben yaa yani lafın gelişi tatlım zaman çok çabuk geçiyo ömürde geçiyo gidiyo ya canım

selamlar herkeslere günaydınllar inşallah bu haftada sıkıntısız sorunsuz geçer kızlar herkese iyi haftalar =)

selamlar herkeslere günaydınllar inşallah bu haftada sıkıntısız sorunsuz geçer kızlar herkese iyi haftalar =)

tekrardan günaydın canım demek 1 yaşında oğlun var valla maşallah ben baya bi geri kalmışım ya

tekrardan günaydın canım demek 1 yaşında oğlun var valla maşallah ben baya bi geri kalmışım ya

canım ben bekarım 25 yaşındayım karıştırdın galiba çalışıyorum yani daha evlenmeme var geride kalmadın ki canım asıl ben çok geride kaldım yaş kaç tatlım

canım ben bekarım 25 yaşındayım karıştırdın galiba çalışıyorum yani daha evlenmeme var geride kalmadın ki canım asıl ben çok geride kaldım yaş kaç tatlım

yanlış kübrayı mı okudum ben acaba çok pardon canım yaa

benim yaş 27 canım nişanım daha yeni oldu evlilik belli değil halaa benden sonra gelenler yuva kurdu bile ben çok yavaşım çook

yanlış kübrayı mı okudum ben acaba çok pardon canım yaa

benim yaş 27 canım nişanım daha yeni oldu evlilik belli değil halaa benden sonra gelenler yuva kurdu bile ben çok yavaşım çook

önemli degil canım en azından nişana adım atmışssınız siz bak bende ne söz var nede nişan benimde bütün arkadaşlarım yuva kurdu ama olmayınca olmuyo canım nişanlılık olsun da evliligim belli olmasın tatlım benim daha çok var bide böyle düşün 2 sene okulu ve sonra askerligi var canım o yüzden dua et bizim aileler olmaz diyo yani en azından okulu bitirsin diyolar bizde okul bitmeden nişan olsun diye istıyoruz bakalım daha ablası yeni nişanlanıcak bayramdan sonra tatlım hayırlısı herşeyin =) biraz kafanı şişirdim ama =)

ayyy canım ya aslında aileler biraz mantıklı düşünse kızım olmuş 25. 3 sene beklicek olcak 28 ondan sonra sözdü nişandı düğündü al sana 30. ne var yani şimdi nişanlı olsanız sonra vakit kaybetmedn evlenseniz seni çok iyi anlıyorum canım ya bende bahanelerle 5 yıl oyalandım ailem tarafından yine aynı kişiyle nişanlandım o zmanlar izin verseydiler şimdi evliydik ne güzel.. Allah yardımcın olsun yardımcımız olsunn bende bu konuda dertliyim canım kafa şişirmekte ne oluyor canım aşk olsun

evettt canım maantıklı düşünmediklerinden kaynaklanıyo zaten artık çok sıkıldım böyle aman sevgilimle gezeyim de günüm geçsin olaylarından nişanlımla gezeyim yada eşimle gezeyim bende artık ahhh canım anlatsam roman olur beni şimdiye kadar isteyenler oldu kaç kere ailem razı gelmedi ama iyikide razı gelmemişler sevgilimi çok seviyorum ama yani 1 sene oldu bende haklı olarak aileme laf getirmek isstemiyorum yani hani aaa bak bu kıza kımle gezzıyo falan diye bilirsin akrabaların yaptıgı dedikoduları tatlım ben şuan bana deseki gel hemen evlenelim boşver sözü nişanı kabul ederim ama oda korkuyo yanlış bişey yapmaktan canım amin allah bütün sevenlerin yardımıcısı olsun canım yinede dua et tatlım ilk aşamayı atlatmışssınız yani nişan olayını biz onu bile atlatamıyoruz ki ahhh ahhhh =)

ah o akrabalar zaten yediler ömrümü kendi kızarı yapsa çok moderen oluyorlar nedense bizdeki kötü şans tatlım bizde de en çok damadı beğenmeme var bi tane insan da olumlu konuşsa dişimi kırcam amaçları bu işi bozmak ama önemli olan iç güzelliği anlamıyorlarki...sende takılma boşver bak ben tek başımayım bu mücadelede arkamda hiiç kimsem yok herkes bu nişanın bzulmasını bekliyo bak düşün çeyiz alamıyoruz aiem erken diyip durduruyo kim olursa olsun ama hayırlısını versin Rabbim sana da bana daa canım benimm

aynen öyle canım peki senin nişanın ndn bozulması için ugraşıyolar ndn sevenlere destek vermiyolar amin herşeyin hayırlısı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…