yeni üyeler

şanslıymışsın desene ya :) ben beşiktaşta oturuyorum sen nerde oturuyodun canım :)

ehhh işte canım pekte şanslı sayılmam yani serviis konusunda diyosan evettt şanslıyım ama çalışma konusunda degilim bugün hiçmi hiç çalışasım yok mesela ama mecbur geliyosun ben ümraniyede oturuyorum canım :) bş kahvemi içmeye gelirsin artık dışarlarda buluşuruz canım :)

günaydın canım ne kadar güzel çalışıyoruz bi işimiz var nerde oturuyosun neler yapıyosun canım yaş kaç ben 25 yaşında bekarım:)istanbuldayım :)

evet çok şükür evlendikten sonra mecbur geçim sıkıntısı biniyo işde zor yani bekarken öyle olmuyo =) bekarlığın tadını çıkar

ankaralıyım canım bende 25 yaşındayım evliyim :)

evet çok şükür evlendikten sonra mecbur geçim sıkıntısı biniyo işde zor yani bekarken öyle olmuyo =) bekarlığın tadını çıkar

ankaralıyım canım bende 25 yaşındayım evliyim :)

bekarlıgın tadını çıkarmaya çalışıyorum canım ama sagolsun ailem izin vermiyo yani ben evlenseydim aslında daha iyiydi en azından kendi evimin borcunu vs. öderdim benimde sevdicegim var ama bakalım hayırlısı bizim daha yaşımız erken evlenmeye :) canım en az 2 senemiz daha var önümüzde :) nkaryı bilmedigim için bişey soramıyorum canım hiç istanbula geliyomusun?

hayırlısı olsun tatlım evlendikten sonra da torun torun diye tutturmasalar bari ben evleneli 10 ay oldu ama ben kendimce erken diyorum bi yanadan olsun yaş oldu 25 ya ilerde olmazsa falan d,ye biraz takıntıdaym aileminde çok bakısı var ailemde ilk evlenen benim birde abim var daha onu mu beklesydim napsyadım gerçi oda nişanlı bayramdan sonra düğün allah kısmet ederse bakalım birazcıkda aonlara yapsınlar baskı ayy

canım ben istanbula bir kere geldim çok sevdim orayıda ama yanlış anlamada yaşanacak bi yer değil maddi açıdan hem kalabalık bi il özellikle trafiği çile ama gezilmesi gereken bi yer kesinlikle

aynen hayırlısı olsun diyoruz zaten canım napalım evettt benim çıktıgım kişinin annesi de öyle bi evlenin de diyo torun torba sahıbı olalım bende dedim yok öyle hemen çocuk yapmak evliligimizn tadını cıkarıcaz dedim ondan sonra nasıp olursa çocuk isterim benim abim 6 ay önce evlendi canım bizde onun sıkıntısındayızz yok canım abi abla beklenicek diye bişey yok ama bizde benimkinin okulu oldugu için beklicez nasip kısmet aman canım evettt canım sevilicek yer ama yaşanacak yer degıl maddı acıdaan dogru söylüyosun evett mesela bu hafta ve geçen nerdeyse eve sadece yatmak için gittim canım sevdicekle dolaştımda dolaştım :)

allahım mululuğunuzu daim etsin inş. hep böyle mutlu olun .
ağzınızın tadı hiç bozulmasın canım valla bu sitede öyle şeyler okuyorum ki nasıl insanlar varmış diyorum allah yardım etsin hayat gerçekten çok zor insanlar , yaşam tarzları farklılıklar v.s v.s :44:

evettt canım kesinlikle zor hayat allah razı olsun canım allah seninde mutlulugunu daim etsin sende her zaman mutlu ol canım ben artık okumuyorum canım çünkü okudukça hep etkisinde kalıyorum ondan mail adresin varmı özelden msj atabiliyosan yaz istersen canım mailleşelim istemezsen burdanda konuşailirz canım farketmez

benim içinde farketmez canım ama özelden şimdilik mesaj atamıyorum mesaj sınırı vara heralde be onu aşamamışım daha

hmm anladım canım ben sana özelden msj atarım o zman birazdan şuan biraz işim var da

merhaba canım hoşgeldin neler yapıyosun tanıt bakalım kendini :)

hoşgördükkk çalışıyorum,pek sayılmasa da ramazan sakinliği 2 yıldır sgk da çalışıyorum,şu an ilçeye gidiş geliş yapıom,bir süre sonra il merkezine gitmeye çalışcam

hoşgördükkk çalışıyorum,pek sayılmasa da ramazan sakinliği 2 yıldır sgk da çalışıyorum,şu an ilçeye gidiş geliş yapıom,bir süre sonra il merkezine gitmeye çalışcam

anladım canım bende çalışıorum özel bi şirkette asistanım ramazan sakinligi oluyomuydu sgk da ya bizde bile o sakinlik yok canım :)hayırlısı olsun canım hakkındaa :)

her işin bir zorlugu vardır haklısın ama çalışmayıpta ne yapıcaz ihtiyaçlarımız var ve bunları karşılamamız gerekiyor. Hayırlısı canım belli mi olur :)

anladım canım bende çalışıorum özel bi şirkette asistanım ramazan sakinligi oluyomuydu sgk da ya bizde bile o sakinlik yok canım :)hayırlısı olsun canım hakkındaa :)

yok bacım sakin olmaz ama ben ilçede çalışıyom şu an millet oruç sebebiyle pek gelmiyo özelde çalışmak zor harbiden,yaşamış biriyim

her işin bir zorlugu vardır haklısın ama çalışmayıpta ne yapıcaz ihtiyaçlarımız var ve bunları karşılamamız gerekiyor. Hayırlısı canım belli mi olur :)

evettt canım kesinlikle dogru söylüyosun çalışmak isterdim ama burda degil yani kendi sevdigiim istedigim iş olsun isterdim ama olmadı saglık olsun demekki nasibimizde böylesi varmış canım :) ben beklerimde ümraniyeye

yok bacım sakin olmaz ama ben ilçede çalışıyom şu an millet oruç sebebiyle pek gelmiyo özelde çalışmak zor harbiden,yaşamış biriyim

aynen öyle bacım ben 6 buçuk senedir bunun zorlugunu yaşıyorum ama kendi sevdigim istedigim işi yapsaydım daha dogrusu okusaydım da kendi sevdigim işi yaapsaydım çok gzl olurdu nasip herşey canım :)

ne olur ne olmaz belki ilerde karşına istediğin gibi bir iş çıkar :) eğer yaptıgın işi sevmiyosan o calıstıgın saatler geçmek bilmez cidden çok kötü oluyo öyle eğer işini seversen gerisi hiç sorun olmaz senin için :) iş arkadaşların nasıl onlarla olan iletişim de önemli tabi :)

aynen öyle bacım ben 6 buçuk senedir bunun zorlugunu yaşıyorum ama kendi sevdigim istedigim işi yapsaydım daha dogrusu okusaydım da kendi sevdigim işi yaapsaydım çok gzl olurdu nasip herşey canım :)

rızkımız bundanmış demek ki,çok şükür halimize :26:

rızkımız bundanmış demek ki,çok şükür halimize :26:

evetttt canım çok şükür halimize mecbur bununla yetinmek durumundayız :)

istedigim iş olmaz canım eger okusaydım olurdu ama artık imkansız yaptıgım işi sevmiyorum ama mecburum çalışmaya sevmeye çalışıyorum işte evetttt çok kötü oluyorum zaten ben buraya geldgıım her zaman canım iyilerdir hepsi ben onlarla iletişimde veya muhabbette olmadıgım için kendimi buraya attım canım burada anlatamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…