- 24 Temmuz 2013
- 4.227
- 1.813
- 123
- Konu Sahibi serapguner
-
aynen öyle canım peki senin nişanın ndn bozulması için ugraşıyolar ndn sevenlere destek vermiyolar amin herşeyin hayırlısı tatlım
istemiyorar işte bahaneleri soğuk olmasıymış değiştiremezsinki bi insanı içinden gelecekki o his senin benim dememle olacak iş değilki dimi ama canım haksız mıyım?
evettt canım bi insan 7 sinde neyse 70 ındede o olur hiçkimseyi degistiremezsin benim ailem benimkini çok seviyolar hatta toz kondurmuyolar ama söze yada nişana gelince çok erken işte yooo canım haklısın başından sonuna kadar bu arada çalışıyomusun dünde benimkiyle biraz tartıştık dedim ki ben çeyizime yada evime alışveriş yapıcaksam senin annen yada benim annem hiçbişekilde karışmıcak tmm diyo ilk başta beraber çıkarız yok öyle bişey dedim yani ailem ailesi beraber çıkıcakmışız
evet canım çalışıyorum bi nevi sekreterlik yapıyorum.. senin ne güzel ailen benimsemiş emin ol benden daha avantajlısın bizimkiler ısınamadı bi türlü :26: bizimkide beraber alcaz demişti yan çizmez umarım gerçi benim kaynana anlayışlı hep der siz ne isterseniz o olsun diye ee bulmuş ben gibi gelini öyle dicek tabiseninki de umarım kuracağınız evin sadece ikinizin olacağının farkına varır başkasının zevkiyle alacaksam eşyaları ben gitmim o zman olmaz öyle şeyy güzelikle söyle anlamıyorsa vur merdaneyi kafasına
evettt canım benimsediler senin ailende sevmeye çalışssın bence sen çalışıyosan oda çalışıyosa beraber alın çeyizlik eşyalarınızı canım benim borç harç olmasa bide evimizz küçük alırdım herşeyimi dün geziyoruz benimkiyle bana diyoki istersen alalım biraz çeyizlik oldu dedim neyle ve nası ayrıca ben aldıgımız şeyleri nereye koyucam benim evime koyarın diyo kendisinin bekar evi varda canım ona güveniyo inşallah farkına varır geçen gitmişler ablasına elbise almışlar ben olsam nişanım olcak o elbiseyi üstüme bile sokmam aynen öyle o zaman dedim benimki senin ailenle benim ailem çıkar alışverişe bizde şok oluruz dimi yani tatllım anlamazsa zaten yapıcaam alıcam merdaneyi yer misin yemez misin =)bende çalışıyorum bu arada canım asistanım
biz valla nişan için ikimiz tek gittik araştırdık bulduk aldık hem o beğendi hem ben en güzelini bulduğumuzza inanıyorum çünkü ortak kararla kendi istediğimiz hayal ettiğimiz bi nişanlığı diktiler sağolsunlar :) valla her ihtimala karşı nişanda arkadaşlarım elime verdiler merdaneyi evde saklıyorum gerektikçe kullancameşyalarınızı isteme olayınızdan sonra alın bence canım çünkü süreki değişik şeyler çıkıyor zamanla aldığın şeyler hoşuna gitmeyebilir en iyisi paranı bi köşeye at o da aynı şekilde tabi :13:
ay öyle bi anlattın ki merak ettim ikinizide nası olmuş nişanlııgınız diye tatlım evettt ama ben mesela çatalbıçak takımı,yemek seti,kahvaltı seti ve tencere seti bunları 6 sene öncesınden almıştım ki hala daha da bakıp doyamıyorum begenerek almıştım canım
artık öyle yapıcaz kalan parayı hopp kenara benimkide diyoki msjlaşıyoruz da bizi diyo bianönce evlendirseler koysalar bizi bi eve bende dedimki senin önce aileni ikna etmen gerekiyo ben ikna ederim sonuçta seviyorum ve ailemde seviyo =)
msjla yollarım canım hakkım dolunca resmimi =))) tartışmanın kısa sürmesine çok sevindim canımvalla bizde diyoruz hep bizi bi rahat bıraksalar hiç sorunumuz olmicak diye inşallah öyle de olur mutlu mesut olur inşallah canım
tamam canım heyecanla beklicem işlerin yogun sanırım caanım geç cvp yazıyosun da gerçekten seninle yazışınca o kadar rahatladım ki anlatamam tatlım ya canım yanlız bırakmalarını beklemiceksin alıp nişanlı cıkıcaksın o ortamı kendiniz yaratıcaksınız amin inşallah canım bizde allahın izniyle mutlu mesut oluruz ailesi biraz aslında bana karşılar istemiyolar çünkü boyum kısa diye canım hayırlısı
sorma canım ya iş yaparken aklımda burda hepcanımsın ya duygularımız karşılıklı yalnız kalmaktan kastım evlenenip yalnız kalmak ya kimse karışmaza müdahale etse diye boylarınız kç ki canım bende nişanlımdan yaklaşık 17 cm kısayım yani
canım benimki benden bi 10 cm flan uzun yani fazlada uzun sayılmazda işte benim boyum baya kısa evettt duygularımız karşılıklı böyle anlayan birisi çıkıtıgı için karşıma çok mutluyum canım ben 1.47 boyundayım öyle napalım rabbimin verdigi boya bişey diyemem ama onlar böyle söylenince sinirim bozuluyo tatlım mail adresin varsa ordan da konuşailirizz canım tabiki istersen ama dersen yok burası iyi sen bilirsin tatlım burası çok yavaş bide ben sürekli buraya giremiyorum ki benimde aklım hep burda bütün evraklarımı kaldırdım dolaba hiç işim yokmuş gibi hemen buraya geldım =)
erkeklerin yaptığı iğrenç bi espiri var onu yapasım geldi canım ya önemli olan boyu değil işlevi diyetövbe tövbe bizim boy farkımız sizn iki katınız canım ya nişanda 15 cm ayakkabı giydim düşün yani ki hiç topuklu giymemiş biriyim maille sana nişan elbisemi atim canım sen yaz bana olu mu benim mail adresim anatkh018@hotmail.com canım benim masa da çarşamba pazarı gibi müdür görmesinn beni :18
maşalllah sizdede ne boy varmış yaa allah bi boy vermiş gerisini koyuvermiş =) yanlış anlama canıım gülmek olsun diye yazdım onu aslında evet haklısın işlevi önemli olan =) ben topukluyu seviyorum genelde yaptırıyorum topuklu ayakkabı arada sırada işyerinde giyiyorum ama çok yoruyo yaa=) amannnn müdür görmesin canım hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?