• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni üyelik için

bulusis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
602
3
0
İstanbul
Arkadaşlar,
Ben bu üyeliğimi iptal etmek isitiyorum.
Hayatıma yepyeni bir yön verdiğim gibi burdada yeni üyeliğimle devam etmek istiyorum.
Eski konularımı,sıkıntılarımı görmek hatırlamak istemiyorum artık.
Ne yapmam gerekiyor?Kime mesaj atmam gerekiyor?
Yardımcı olur musunuz?

Canım mesaj kutun dolu. Attıklarım sana gitmiyor :/ Belki sana o yüzden ulaşılamamıştır :/

Son düzenleme:
ciddismin bana msjmı attın canım şimdi temizliyorum,bugüne kadar gelmedi mesajın..nasılsın bu arada..sınav sonucunu merak ettim.

Evet attım da gelmedi doluymuş diye. Nasıl olduğunu merak ettim.Sınav sonucum beklediğim gibi geldi diyelim az çok memnunum yani :) Tabii önemli olan bundan sonrası. Şu an dışardayım telden yazıyorum eve gelince mesaj atarım. Üyeliğin değişirse bana haber ver lütfen :)

Evet attım da gelmedi doluymuş diye. Nasıl olduğunu merak ettim.Sınav sonucum beklediğim gibi geldi diyelim az çok memnunum yani :) Tabii önemli olan bundan sonrası. Şu an dışardayım telden yazıyorum eve gelince mesaj atarım. Üyeliğin değişirse bana haber ver lütfen :)

çookk sevindim canım sınavının iyi geçmesine.tamam msj at mutlaka.bu form dısnındada görüşelim.buraya sık girmiyorum merak ediyorum bazen acaba ne yaptı diye canım.
üyeliğim değişse haber vericem merak etme muah=)

O halde Kazen'e,yağmurluk'a yada mune'ye yazmalısınız..
Gerekçenizle birlikte..
Geç dönülebilir size.. Malum site yoğun..

Back
X