yeni üyeyim hamile kalmak için düşüncelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.

aysesevkin

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2013
8
0
6
Tokat
4 yıllık evliyim 3 yıldır bebek bekliyorum denemediğimiz yöntem kalmadı ne bende ne de eşimde sorun yok diyorlar aşılama,tüp bebek,hsg hepsini denedik ama başarılı olmadı yardımlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum yardımcı olur iseniz sevinirim.türkiyenin hangi ili olur ise fark etmez iyi bir doktor ve iyi bir tüp bebek merkezi bilen arkadaşlar yardımcı olur iseniz sevinirim.

Son düzenleme:

İstanbul
Florance Nightıngale Hastanesi
Herman İşçi

Benim sana tavsiye deceğim tek doktor...
Gönderdiğim üç arkadaşım da şükürler olsun bebeklerini kucağına aldı , her şey Allahtan tabi , o ne zaman isterse olur biliyorum.

Merhaba,
Cocukluk arkadasım 8 yıl ōnce evlendi ve son altı yıldır tûp bebek deniyorlardı. Hiç olmadı, bazen beni aradı ağlayarak. Ne cevap vereceğimi şaşırırdım. Gecen kış hamile kaldı ve bir oğlu oldu. Şimdi 7 aylık. Moralizi hiç bozma. Moralin yüksek olduğunda metabolizman rahatlayıp gevsediğinden hamile kalma olasılığı artıyormuş. Merak etme, zamanı gelince cok güzel bir bebeğin olacak...

teşekkür ederim bütün çevrem de aynı sizin gibi düşünüyor artık beynimin rahatlayıp başka yöne çevirmemi ama galiba başaramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…