Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm ben geldim kızlar,bugün kendimi iyi hissedince biraz hava almaya çıktık dışarı.Kahvaltımızı yaptık,biraz dolaştık geldik eve.Bu arada faceden öslemime ve semracığıma istek gönderdim.Kabul ederlerse tanışabileceğiz.Burpun adresini bilmiyorum ama.Bir zahmet iletiverin bana.
Bebinggg,kırmızılar gelmedi demek,oleeeeeeeeeyyyyyyyyy,bu çok güzel bir haber:))))

yaa kızlar siz ne afet şeylermişsiniz cidden allah allaah herkez birbirinden fıstık sizi fıstıklar sizi :))))

kızlar eşim diyorki siz iyice muhabbeti geliştirdiniz oldu olacak biz eşlerde buluşalım bizim muhabbetimizde ben keçi boynuzu kürü yaptım şimdi havuç kürüne başlayacağım senin spermler kaçtı haa benim geçenlerde ileri hareketli bilmem kaçtı diye muhabet ederiz diye heu heu gülüyor hıyarım benim aslında fena da olmazdı ha :))))))))))

bebingim ya şaka maka süprizmi yapacaksın bize

burpcum naber?yoktun uzun zamandır.özledik seniiii..

ya semracım hemde tam süpriz olur inşallah güzel haber alırız bebingden şöyle beleşten bir bebişimiz olur

hafta sonu alışverişti misafirdi temizlikti haldur huldur geçti yeni bebek ziyaretinede gittim komşuma sarılık olmuş bebiş havuç renkli bir avuç bişi nasıl zavallı nasıl çaresiz insanın içi gidiyor allah şifa versin

tuanayım sana özelden attım canım ama tahminim sen zaten eklemişsin faceboka beni yanılıyormuyum adalarda kocişi ile resmi olan tahminim sensin

burpcum olsun canın sağolsun sen arada sırada gelsende biz seni seviyoruz.bugün ist. çok soğuk yaa valla hamileler üşümez diolar ben hala üşüorumm..facede ki fot.ların süper.inşallar bidahaki gittiğinde belki bizim oralarda buluşuruz.biz bu gidişle ev oturmalarınada başlıcaz inşallahh...benim bebeğim sizinkilerin ya ablası yada abisi olucakk inşallah,gbelki altın günü bile yaparız.kulağa ne güzel gelio dimi...

semracım benim bir arkadaşımda gitmiş onunda bebişi göstermemiş cinsiyetini oda ultrason çıktılarını koymuş facebooka tahminleri alıyor herkezden :)))))

sorma biz iyice işi geliştirdik harika oldu vallahi ben dalyanı çok severim belki 5. gidişimdir ama bu yaz orada çok kötü zehirlendim hatta akşamı fethiyeye gitmiştik geceyi acilde geçirmiştim bu yaz oradan kötü bir hatıra ile ayrıldım
hamilelerin üşümediğini ilkdefa duyuyorum ben okadar çok üşürümki şimdi hamile kalmak için bir nedenim daha var ::)))) ama senin üşümen çok normal sen sıcak iklimlerin çıtırıymışsın ne kadar güzel memleketin var öyle likya cennetinde kaunos antik kenti eteklerinde harika valla

valla şekerler sayfayı ihmal edenlerin hepsine kızmaktayım.
bilgilerinize sunarımmm...
yarın test sonucunu haber vermem çatlarsınız meraktan

ayyyyyy aman sakın öyle birşey yapma zaten ben 3 e kadar çatlarım ama sorasına dayanamam....

beni şimdi söyliceğimden sonra dövmek istiyceksiniz biliyorum ama.sölicem işte
test yaptırmak istemiyorummmmmmmmm
hala reglimin geciktigine inanamıyorum sürekli hesap yapıyorum ama korkuyorum test yaptırmaktan...

valla dayanırım diyorsan sen bilirsin:) ama artık bekleme bence... bu arada tam olarak kaç gün geçti canım ...opuyorumnanaktan

bence da güzel haberrrrrrrrrr

selam kızlar geldim yine
taşındık öldüm bittim yorgunluktan ama hala bitmedi(((((((((((((((((
internete attım kendimi
ne zormuş yaaaa taşınmak önümüzdeki hafta sonu herşey düzene giricek inşallah
az kaldı ama hafta içi çok yapamam öyle işte haberler
hala adet olmadım ama hamile olmadığıma inandım korkularım geçti yumurta çatlarken gelen servikal mukus var ya işte ondan geliyo valla çok utandım:)))
muhtemelen yeni çatlıyo benim yumoş 10 güne olurum sanırım
ölüyorum yorgunluktan
hepinize iii geceler
özleeeem zor olmuyo mu kızılırmaktan buraya aşılamaya gelmek?????????uzak sanırım kızılırmak
tansaşa da gitmedim hala yoğunum ya bu aralar

beni güldürdün allah ta seni güldürsün alemsin ya... ama adam da haklı ya onlarında paylaşıma ihtiyacı var gariplerim bizler gibi açık olamıyorlar :) fena fikir değil ... ileri hareketli ha:) opuyorumnanaktan

ne güzel olur dimi.gerçekden tam sayfamıza CUUKK diye oturur.benim bebeğimede arkadaş gelirrrrrr..ne güzell....:Saruboceq::ecrin_bebek:

inşallah olur ya.... çok istiyorum.. bu sayfadan bir bebiş daha çıksın...:ecrin_bebek:

minik meleğe allah şifa versin...

nasıl tanışmak için sabırsızlandıysak görüşmek içinde öyle olacak sanırım zamanla kaşınacağız gibi:))alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…