kızlar eşim diyorki siz iyice muhabbeti geliştirdiniz oldu olacak biz eşlerde buluşalım bizim muhabbetimizde ben keçi boynuzu kürü yaptım şimdi havuç kürüne başlayacağım senin spermler kaçtı haa benim geçenlerde ileri hareketli bilmem kaçtı diye muhabet ederiz diye heu heu gülüyor hıyarım benim aslında fena da olmazdı ha :))))))))))
bebingim ya şaka maka süprizmi yapacaksın bize
ya semracım hemde tam süpriz olur inşallah güzel haber alırız bebingden şöyle beleşten bir bebişimiz olur
hafta sonu alışverişti misafirdi temizlikti haldur huldur geçti yeni bebek ziyaretinede gittim komşuma sarılık olmuş bebiş havuç renkli bir avuç bişi nasıl zavallı nasıl çaresiz insanın içi gidiyor allah şifa versin
burpcum olsun canın sağolsun sen arada sırada gelsende biz seni seviyoruz.bugün ist. çok soğuk yaa valla hamileler üşümez diolar ben hala üşüorumm..facede ki fot.ların süper.inşallar bidahaki gittiğinde belki bizim oralarda buluşuruz.biz bu gidişle ev oturmalarınada başlıcaz inşallahh...benim bebeğim sizinkilerin ya ablası yada abisi olucakk inşallah,gbelki altın günü bile yaparız.kulağa ne güzel gelio dimi...
valla şekerler sayfayı ihmal edenlerin hepsine kızmaktayım.
bilgilerinize sunarımmm...
yarın test sonucunu haber vermem çatlarsınız meraktan
beni şimdi söyliceğimden sonra dövmek istiyceksiniz biliyorum ama.sölicem işte
test yaptırmak istemiyorummmmmmmmm
hala reglimin geciktigine inanamıyorum sürekli hesap yapıyorum ama korkuyorum test yaptırmaktan...
slm ben geldim kızlar,bugün kendimi iyi hissedince biraz hava almaya çıktık dışarı.Kahvaltımızı yaptık,biraz dolaştık geldik eve.Bu arada faceden öslemime ve semracığıma istek gönderdim.Kabul ederlerse tanışabileceğiz.Burpun adresini bilmiyorum ama.Bir zahmet iletiverin bana.
Bebinggg,kırmızılar gelmedi demek,oleeeeeeeeeyyyyyyyyy,bu çok güzel bir haber:))))
yaa kızlar siz ne afet şeylermişsiniz cidden allah allaah herkez birbirinden fıstık sizi fıstıklar sizi :))))
kızlar eşim diyorki siz iyice muhabbeti geliştirdiniz oldu olacak biz eşlerde buluşalım bizim muhabbetimizde ben keçi boynuzu kürü yaptım şimdi havuç kürüne başlayacağım senin spermler kaçtı haa benim geçenlerde ileri hareketli bilmem kaçtı diye muhabet ederiz diye heu heu gülüyor hıyarım benim aslında fena da olmazdı ha :))))))))))
ne güzel olur dimi.gerçekden tam sayfamıza CUUKK diye oturur.benim bebeğimede arkadaş gelirrrrrr..ne güzell....:Saruboceq::ecrin_bebek:
ya semracım hemde tam süpriz olur inşallah güzel haber alırız bebingden şöyle beleşten bir bebişimiz olur
hafta sonu alışverişti misafirdi temizlikti haldur huldur geçti yeni bebek ziyaretinede gittim komşuma sarılık olmuş bebiş havuç renkli bir avuç bişi nasıl zavallı nasıl çaresiz insanın içi gidiyor allah şifa versin
burpcum olsun canın sağolsun sen arada sırada gelsende biz seni seviyoruz.bugün ist. çok soğuk yaa valla hamileler üşümez diolar ben hala üşüorumm..facede ki fot.ların süper.inşallar bidahaki gittiğinde belki bizim oralarda buluşuruz.biz bu gidişle ev oturmalarınada başlıcaz inşallahh...benim bebeğim sizinkilerin ya ablası yada abisi olucakk inşallah,gbelki altın günü bile yaparız.kulağa ne güzel gelio dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?