O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
ilk defa bu kadar ümitlenmiştimm heyecanlanmıştım hayaller kurmuştum.
ama içimdeki ses bekle demişti.doğruymuş yine tutunamamış bebişim.üzgünmüyüm elbette.ama yıkılmadım tek damla yaş gelmmedi gözlerimden.sanırım her yenilgiden dahada güçlenerek çıkıyorum.
herşeye rağmen mutluyum kızlar.o heyecanlı birkaç günü bile yaşamak cok ama cok guzeldi.bu bile mutlu etti beni.Allahın bir bildiği var diyorum simdi sadece dua ediyorum ve şükrediyorum.bilmiyorum gerçekten ben istiyorken olacak mı bebeğim yoksa ben vazgecince mi olacak kimbilr belki hiç olmayacak.yorgunum yasadıklarımdan.korkuyorum geleceğin göstereceklerinden ama yine burdayım cünki siz yanımdasınız.....
ÜMİTLENMEYE,HEYECANLANMAYA,HAYALLER KURMAYA devam edicez tamam mı arkadaşım..
ağlamayacaksın tabiki..hepimiz yaşamadık mı bunları demedik mi herşeyin vakti var diye o ümidi bile yaşamak çok güzel ama napalım kısmet değilmiş bak hiç olmayacak düşüncesini falan bir kenara bırak seninle yaşıtız biz hatta aynı ay doğumluyuz ben biraz daha sıksaymışım nerdeyse aynı gün doğcakmışız 15 gün erken doğmuşumda:)))
şaka bi yana savaşımız yeni başlıyor daha çok zamanımız var allah izin verirse..sıkma kendini beleşten bir bebiş bekledik olmadı napalım bizde para harcarız ama yinede olucak inşallah:))
slm kızlar geçen gün yazmıştım yeni tedaviye star verdiğimi c.tesi dr a gittim kontrolüm vardı 10 taneye yakın yumurtam var 7 mm olmuş hepsi.dozu düşürdü drum.ç.şamba tekrar kontrolüm var hatta drum bu yumruta sayısıyla tüp bebek yaptır istersen dedi eşimde kızdı sanki senlerce çocuğumuz olmuyomuş gibi tüp bebek mi yaptırcaz dedi.bi de yaşın kaç daha acele ediyosun dedi.sizce bu yumurta sayısı normal ilişkiyle 60 milyon sperm sayısıyla normal yolla hamile kalma şansım nedir.öff ya iğne vrunmaktan kalçamın üstüne otuamıyom...yine aşılamadaki gib olamazsa öfff.mafoldumben
bebing hiiiç üzülme Allah doğru zamanda göndersin bebeğini
insan hep umutlanıyo daha kötü şeyler yaşayanlar var bebeğini kaybedenler ben taaaaa en yüksekten yere düştüm tam düzeldi bak geliyo bebeğim derken kaybettim(
hiç bozmaa moralini
hamile kaldığımda bi daha hiç bi şeye üzülmeyeceğim demiştim kendimi niye bu kadar üzmüşüm bak oldu bebek diyodum şimdi başa döndüm
hem yeni yıl yeni umutlar değil mi 2010 u bekliyo bizimkiler:))))))))
Bugün kuzenimi hastaneye yatırdılar.29 haftalık hamile.Hamile kalmayı planlıyordu.Benden rica etti,bir doktor arkadaşlarına göstersen de bir kontrolden geçip öyle hamile kalsam diye.Götürdüm 9 Eylüle.Baktılar,engel hiçbir sey yok dediler.O ay çalışmalara başladı.Hatta yumurtlama döneminde kocasıyla bodruma tatile gittiler.Daha ilk ay ve geciken adet.Yapılan test ve çift çizgi.5 yıl boyunca korunuyordu.Hamile.Çok sevindik tabii.Sonra keseyi gördük.Kalp atışını duyduk.Fakat kanama başladı.Baktılar düşük tehlikesi var.Progestan verdiler.Sürekli yattı.Bir akşamüstü telefon geldi.Çok kötüyüm,bacağım ağrıyor dedi.Hep birlikte acile gittik.Bacak olmuş davul.Yapılan tetkikler,ultrasonlar,derken kasıktaki ana damar tıkanmış.Kalp-damar rahatsızlığı başladı.20 gün hastanede yattı.Tuvalet dışında kesinlikle ayağa kalkması yasak.Zaten yürüyemiyor.Her gün iğne olmak zorunda kan sulandırıcı.O kadar çok güzel şeyler hayal etti ki,hamileliği ile ilgili.Derken,bir sürü iğneye rağmen yine kan değerleri yüksekti.İğnenin dozunu artırdılar.Ve yemekle ilgili o kadar çok yasak getirdiler ki,hiçbir şeye izin vermediler.Doktor bebeği olabildiğince içeride tutmaya çalışacağız dedi.Geçen hafta şeker yüklemeleri yapıldı.Şok,şekeri çok yüksek çıktı.Bugün 9 Eylüle yatırdık.Kalp-damar ayrı muayene ediyor,endokrinoloji ayrı.Şimdi de insüline başlanacak.Benim kuzenim daha 26 yaşında.O kadar güzel bir kız ki.Bir süre hastanede yatacak.Daha sonra bebeği baya büyük bir ameliyatla alacaklar.Gerçekten durum riskli.Kalp-damarla ilgili bir ameliyat geçirip geçirmeyeceğine dr lar sezaryandan sonra karar verecek.Ama en az 2 yıl kan sulandırıcı iğne olacak.
Şimdi söyleyin bana,Allah hep hayırlsını versin demek,ne kadar doğru bir cümle ve temenni değil mi?
Kuzenimin odasında bir bayan daha kalıyor.26 haftalık hamile.Üçüzleri olacak.Normal hamilelik.2 kız bir erkek.Doğum kanalına girmiş bebekler.Kız 11 günfür hastanede yatıyor.Sürekli kan veriliyor.' hafta daha bekletmeye çalışıyor doktorlar.En az 7 aylık olsun diye.Ama durumu çok zor.Bebekler daha 400 gr.
Tekrar diyorum, Allah hepimize hayırlı bir hamilelik ve hayırlı evlatlar versin.
canım bidahaki kontrolüm 10 ile 20 ocak arası.bebeğin iç ve dış organları için detaylı ultrason gibi bişey varmış,işte kalbinde bi sorun varmı,parmakları tam mı falan gibi bişey var ona giricem o zaman tam belli olur.bakalım hayırlısı olsun,ne diyelim.günaydın kızlar ben geç kaldım herkes tanışmış...hepiniz çok tatlısınız..
öncelikle bebing sabırsızlıkla seni bekliyorum inşallah güzel haberlerle dönüceksin bize...
özlemcim çok tatlısın hepimizin bu güzel mutllukları ölene kadar daim kalsın inşallah.paşayıda gördüm daha üzüldüm çok tatlı ya kıyamam..
burpcum maşallah o kadar fotoğrafın var ki onlara bakarken vakit nasıl geçmiş anlamadım sizi gezentiler sizi..
tuanaycım iyi yapmışsın at kendini dağıt kafanı inşallah herşey daha güzel olucak..
semracım bir dahaki kontrol ne zaman inşallah bu sefer gösterir kendini yaramaz..
bu hafta çok yoğunum kızlar çarşı pazar temizlik çamaşır...haa birde yaprak sarıcam tatlılar yapıcam kocişime kesin zayıflamıştır şişmanlatmam lazım:))) zaten göbüş varda:)))
havalarda çok kötü soğukta temizlik yapmaktan nefret ediyorum dayanamam hiç soğuğa((
sizi tanıdığıma çok sevindim burpun dediği gibi bizi geçtik yakında bizimkilerede bir sayfa kurup sperm muhabbeti yapacaklar..görüşmek üzere kızlar benim işlere dalmam lazım..off..
hepinizin sabırsızlıkla haberimi beklediğinizi biliyorum
derin bir nefes alın kızlar...
çünki üzülüceksiniz...
sabahın köründe regl oldum.
test yaptırmaya gerek kalmadı yani.
iyiki beklemişim.iyiki yaptırmamışım.
dün gece korkunç basım agrıdı uyuyamadım sabaha kadar.ve sabah hafif bir bel agrısı sonuc kırmızılar....
canım bidahaki kontrolüm 10 ile 20 ocak arası.bebeğin iç ve dış organları için detaylı ultrason gibi bişey varmış,işte kalbinde bi sorun varmı,parmakları tam mı falan gibi bişey var ona giricem o zaman tam belli olur.bakalım hayırlısı olsun,ne diyelim.
ay ne güzel canım ya inşallah allah bizede nasip eder... yeğenimiz canavar gibi olacak sen hiç merak etme...
bugün kuzenimi hastaneye yatırdılar.29 haftalık hamile.hamile kalmayı planlıyordu.benden rica etti,bir doktor arkadaşlarına göstersen de bir kontrolden geçip öyle hamile kalsam diye.götürdüm 9 eylüle.baktılar,engel hiçbir sey yok dediler.o ay çalışmalara başladı.hatta yumurtlama döneminde kocasıyla bodruma tatile gittiler.daha ilk ay ve geciken adet.yapılan test ve çift çizgi.5 yıl boyunca korunuyordu.hamile.çok sevindik tabii.sonra keseyi gördük.kalp atışını duyduk.fakat kanama başladı.baktılar düşük tehlikesi var.progestan verdiler.sürekli yattı.bir akşamüstü telefon geldi.çok kötüyüm,bacağım ağrıyor dedi.hep birlikte acile gittik.bacak olmuş davul.yapılan tetkikler,ultrasonlar,derken kasıktaki ana damar tıkanmış.kalp-damar rahatsızlığı başladı.20 gün hastanede yattı.tuvalet dışında kesinlikle ayağa kalkması yasak.zaten yürüyemiyor.her gün iğne olmak zorunda kan sulandırıcı.o kadar çok güzel şeyler hayal etti ki,hamileliği ile ilgili.derken,bir sürü iğneye rağmen yine kan değerleri yüksekti.iğnenin dozunu artırdılar.ve yemekle ilgili o kadar çok yasak getirdiler ki,hiçbir şeye izin vermediler.doktor bebeği olabildiğince içeride tutmaya çalışacağız dedi.geçen hafta şeker yüklemeleri yapıldı.şok,şekeri çok yüksek çıktı.bugün 9 eylüle yatırdık.kalp-damar ayrı muayene ediyor,endokrinoloji ayrı.şimdi de insüline başlanacak.benim kuzenim daha 26 yaşında.o kadar güzel bir kız ki.bir süre hastanede yatacak.daha sonra bebeği baya büyük bir ameliyatla alacaklar.gerçekten durum riskli.kalp-damarla ilgili bir ameliyat geçirip geçirmeyeceğine dr lar sezaryandan sonra karar verecek.ama en az 2 yıl kan sulandırıcı iğne olacak.
şimdi söyleyin bana,allah hep hayırlsını versin demek,ne kadar doğru bir cümle ve temenni değil mi?
Kuzenimin odasında bir bayan daha kalıyor.26 haftalık hamile.üçüzleri olacak.normal hamilelik.2 kız bir erkek.doğum kanalına girmiş bebekler.kız 11 günfür hastanede yatıyor.sürekli kan veriliyor.' hafta daha bekletmeye çalışıyor doktorlar.en az 7 aylık olsun diye.ama durumu çok zor.bebekler daha 400 gr.
Tekrar diyorum, allah hepimize hayırlı bir hamilelik ve hayırlı evlatlar versin.
Burpcum,evet senden önce ben ekledim seni.Tam bizim kafadasınız.Ye,iç,gez.Sağlıklı olalımda,gerisi boş...
Bebing,bugün misilleme yapıyorsun gibi bir his var içimde,nerelerdesin yaaa,gözümüz seni arıyor.Bir ses ver,güzel bir haber ver,hadi yaaaaaaa......
valla ya siz ne gezenti çıktınız öyle:) bizde diyorduk ne çok gezdik diye.... 3 kez karadeniz turu yaptık , geçen yaz akdeniz ben egeyi çocukluğumdan biliyorum ve çok seviyorum ama eşimle hiç nasip olmadı belki bu yıl karnımızda bebişle düşünürüz:) onuda gezdiririz belli mi olur... doğu tamamen farklı bir dünya ama çok güzel yerlerle karşılaşabilirsiniz.... ama yinede karadeniz derim doğa harikası ya mavi yeşil içiçe mükemmel uyum .... ama yazın bile gitseniz yanınıza birşeyler alın ne olacağı belli olmaz:)
günaydın kızlar ben geç kaldım herkes tanışmış...hepiniz çok tatlısınız..
öncelikle bebing sabırsızlıkla seni bekliyorum inşallah güzel haberlerle dönüceksin bize...
özlemcim çok tatlısın hepimizin bu güzel mutllukları ölene kadar daim kalsın inşallah.paşayıda gördüm daha üzüldüm çok tatlı ya kıyamam..
burpcum maşallah o kadar fotoğrafın var ki onlara bakarken vakit nasıl geçmiş anlamadım sizi gezentiler sizi..
tuanaycım iyi yapmışsın at kendini dağıt kafanı inşallah herşey daha güzel olucak..
semracım bir dahaki kontrol ne zaman inşallah bu sefer gösterir kendini yaramaz..
bu hafta çok yoğunum kızlar çarşı pazar temizlik çamaşır...haa birde yaprak sarıcam tatlılar yapıcam kocişime kesin zayıflamıştır şişmanlatmam lazım:))) zaten göbüş varda:)))
havalarda çok kötü soğukta temizlik yapmaktan nefret ediyorum dayanamam hiç soğuğa((
sizi tanıdığıma çok sevindim burpun dediği gibi bizi geçtik yakında bizimkilerede bir sayfa kurup sperm muhabbeti yapacaklar..görüşmek üzere kızlar benim işlere dalmam lazım..off..
hepinizin sabırsızlıkla haberimi beklediğinizi biliyorum
derin bir nefes alın kızlar...
çünki üzülüceksiniz...
sabahın köründe regl oldum.
test yaptırmaya gerek kalmadı yani.
iyiki beklemişim.iyiki yaptırmamışım.
dün gece korkunç basım agrıdı uyuyamadım sabaha kadar.ve sabah hafif bir bel agrısı sonuc kırmızılar....
slm kızlar geçen gün yazmıştım yeni tedaviye star verdiğimi c.tesi dr a gittim kontrolüm vardı 10 taneye yakın yumurtam var 7 mm olmuş hepsi.dozu düşürdü drum.ç.şamba tekrar kontrolüm var hatta drum bu yumruta sayısıyla tüp bebek yaptır istersen dedi eşimde kızdı sanki senlerce çocuğumuz olmuyomuş gibi tüp bebek mi yaptırcaz dedi.bi de yaşın kaç daha acele ediyosun dedi.sizce bu yumurta sayısı normal ilişkiyle 60 milyon sperm sayısıyla normal yolla hamile kalma şansım nedir.öff ya iğne vrunmaktan kalçamın üstüne otuamıyom...yine aşılamadaki gib olamazsa öfff.mafoldumben
kızlar nerdesiniz....
kimse beni merak etmedi mi???
bebing hiiiç üzülme Allah doğru zamanda göndersin bebeğini
insan hep umutlanıyo daha kötü şeyler yaşayanlar var bebeğini kaybedenler ben taaaaa en yüksekten yere düştüm tam düzeldi bak geliyo bebeğim derken kaybettim(
hiç bozmaa moralini
hamile kaldığımda bi daha hiç bi şeye üzülmeyeceğim demiştim kendimi niye bu kadar üzmüşüm bak oldu bebek diyodum şimdi başa döndüm
hem yeni yıl yeni umutlar değil mi 2010 u bekliyo bizimkiler:))))))))
canım ya öyle düşünme olmaz denileni olur kılan yoktan var eden rabbimiz bizede var edecek ben inanıyorum.... dr olmaz diyor ama bir bakmışsın oluyor ki bize öyle diyen bir dr da yok .... herşeyin hayırlısı sağlıklı gelsinde... geçen gün hastanede minik ve engelli bir bebekle karşılşınca öyle üzüldüm ki ultrason çekeceklerdi ve annenin çaresizliğini görmeniz lazımdı bakışları bile farklıydı çevreye kadının kendimi onun yerine koydum ve yutkunamadım bile allaah o anneye sabır miniğede ssağlık versin inşallah... biz her zaman yanındayız... hem ben demiştim kendini kasıp sıktıkça gecikiyor bu meret diye ne yazıkki haklı çıktımbenim hep öyle oluyor çünkü...
Bugün kuzenimi hastaneye yatırdılar.29 haftalık hamile.Hamile kalmayı planlıyordu.Benden rica etti,bir doktor arkadaşlarına göstersen de bir kontrolden geçip öyle hamile kalsam diye.Götürdüm 9 Eylüle.Baktılar,engel hiçbir sey yok dediler.O ay çalışmalara başladı.Hatta yumurtlama döneminde kocasıyla bodruma tatile gittiler.Daha ilk ay ve geciken adet.Yapılan test ve çift çizgi.5 yıl boyunca korunuyordu.Hamile.Çok sevindik tabii.Sonra keseyi gördük.Kalp atışını duyduk.Fakat kanama başladı.Baktılar düşük tehlikesi var.Progestan verdiler.Sürekli yattı.Bir akşamüstü telefon geldi.Çok kötüyüm,bacağım ağrıyor dedi.Hep birlikte acile gittik.Bacak olmuş davul.Yapılan tetkikler,ultrasonlar,derken kasıktaki ana damar tıkanmış.Kalp-damar rahatsızlığı başladı.20 gün hastanede yattı.Tuvalet dışında kesinlikle ayağa kalkması yasak.Zaten yürüyemiyor.Her gün iğne olmak zorunda kan sulandırıcı.O kadar çok güzel şeyler hayal etti ki,hamileliği ile ilgili.Derken,bir sürü iğneye rağmen yine kan değerleri yüksekti.İğnenin dozunu artırdılar.Ve yemekle ilgili o kadar çok yasak getirdiler ki,hiçbir şeye izin vermediler.Doktor bebeği olabildiğince içeride tutmaya çalışacağız dedi.Geçen hafta şeker yüklemeleri yapıldı.Şok,şekeri çok yüksek çıktı.Bugün 9 Eylüle yatırdık.Kalp-damar ayrı muayene ediyor,endokrinoloji ayrı.Şimdi de insüline başlanacak.Benim kuzenim daha 26 yaşında.O kadar güzel bir kız ki.Bir süre hastanede yatacak.Daha sonra bebeği baya büyük bir ameliyatla alacaklar.Gerçekten durum riskli.Kalp-damarla ilgili bir ameliyat geçirip geçirmeyeceğine dr lar sezaryandan sonra karar verecek.Ama en az 2 yıl kan sulandırıcı iğne olacak.
Şimdi söyleyin bana,Allah hep hayırlsını versin demek,ne kadar doğru bir cümle ve temenni değil mi?
Kuzenimin odasında bir bayan daha kalıyor.26 haftalık hamile.Üçüzleri olacak.Normal hamilelik.2 kız bir erkek.Doğum kanalına girmiş bebekler.Kız 11 günfür hastanede yatıyor.Sürekli kan veriliyor.' hafta daha bekletmeye çalışıyor doktorlar.En az 7 aylık olsun diye.Ama durumu çok zor.Bebekler daha 400 gr.
Tekrar diyorum, Allah hepimize hayırlı bir hamilelik ve hayırlı evlatlar versin.
canım bidahaki kontrolüm 10 ile 20 ocak arası.bebeğin iç ve dış organları için detaylı ultrason gibi bişey varmış,işte kalbinde bi sorun varmı,parmakları tam mı falan gibi bişey var ona giricem o zaman tam belli olur.bakalım hayırlısı olsun,ne diyelim.
canım kolay gelsin şler bu hafta sanırım herkesin yoğun ama sen daha farklı ve tatlı bir heyecan içindesin değil mi? sende çok tatlısın:) evet benekli paşamızında resmi var eşimle beslediğimiz ilk şeydi:) kendine dikkat et hasta falan olma....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?