Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya öyle düşünme olmaz denileni olur kılan yoktan var eden rabbimiz bizede var edecek ben inanıyorum.... dr olmaz diyor ama bir bakmışsın oluyor ki bize öyle diyen bir dr da yok .... herşeyin hayırlısı sağlıklı gelsinde... geçen gün hastanede minik ve engelli bir bebekle karşılşınca öyle üzüldüm ki ultrason çekeceklerdi ve annenin çaresizliğini görmeniz lazımdı bakışları bile farklıydı çevreye kadının kendimi onun yerine koydum ve yutkunamadım bile allaah o anneye sabır miniğede ssağlık versin inşallah... biz her zaman yanındayız... hem ben demiştim kendini kasıp sıktıkça gecikiyor bu meret diye ne yazıkki haklı çıktım benim hep öyle oluyor çünkü...

parayla bebek yapmak vallahi tam tespit:)

canım ya öncelikle hoşgeldin.... yumişler maşallah güzel gelşimiş bence rakamlar gayet güzel aslında doğal yollada olurdu neden beklemedin canım ya..... yaşın f-daha çok küçük acele etme eşin haklı biraz bence bana kızma ama:) hayırlısıyla nasip olsun inşallah allah herkesin gönlüne göre versin....

evet evet bizmkiler 2010 u bekliyor:)

Bebing,senin için çok ümitlenmiştim,sana teselli vereceğimde,bana uğrattığın hayak kırıklığını kim teselli edecek.Yani zor,koyar geçer dedik,ama öyle öp geçsin olmuyor.Ama yine de şu iki gün içerisinde yaşadığın duyguyu tahmin edebiliyorum,çok güzeldi,işte hamilelik de galiba bunun 9 ay 10 gün süreni.Hiç yaşamadık,bilmiyoruz ama o meçhul zamanı beklemeye devam ediyoruz.Yaşamaya devam ediyoruz.Senin hiç gecikmemişti.O yüzden belki de çok ümitlendik.Senin velet,şöyle gelir gibi yaptı,kandırdı,canı sağolsunnnn....

Bugün kuzenimi hastaneye yatırdılar.29 haftalık hamile.Hamile kalmayı planlıyordu.Benden rica etti,bir doktor arkadaşlarına göstersen de bir kontrolden geçip öyle hamile kalsam diye.Götürdüm 9 Eylüle.Baktılar,engel hiçbir sey yok dediler.O ay çalışmalara başladı.Hatta yumurtlama döneminde kocasıyla bodruma tatile gittiler.Daha ilk ay ve geciken adet.Yapılan test ve çift çizgi.5 yıl boyunca korunuyordu.Hamile.Çok sevindik tabii.Sonra keseyi gördük.Kalp atışını duyduk.Fakat kanama başladı.Baktılar düşük tehlikesi var.Progestan verdiler.Sürekli yattı.Bir akşamüstü telefon geldi.Çok kötüyüm,bacağım ağrıyor dedi.Hep birlikte acile gittik.Bacak olmuş davul.Yapılan tetkikler,ultrasonlar,derken kasıktaki ana damar tıkanmış.Kalp-damar rahatsızlığı başladı.20 gün hastanede yattı.Tuvalet dışında kesinlikle ayağa kalkması yasak.Zaten yürüyemiyor.Her gün iğne olmak zorunda kan sulandırıcı.O kadar çok güzel şeyler hayal etti ki,hamileliği ile ilgili.Derken,bir sürü iğneye rağmen yine kan değerleri yüksekti.ığnenin dozunu artırdılar.Ve yemekle ilgili o kadar çok yasak getirdiler ki,hiçbir şeye izin vermediler.Doktor bebeği olabildiğince içeride tutmaya çalışacağız dedi.Geçen hafta şeker yüklemeleri yapıldı.Şok,şekeri çok yüksek çıktı.Bugün 9 Eylüle yatırdık.Kalp-damar ayrı muayene ediyor,endokrinoloji ayrı.Şimdi de insüline başlanacak.Benim kuzenim daha 26 yaşında.O kadar güzel bir kız ki.Bir süre hastanede yatacak.Daha sonra bebeği baya büyük bir ameliyatla alacaklar.Gerçekten durum riskli.Kalp-damarla ilgili bir ameliyat geçirip geçirmeyeceğine dr lar sezaryandan sonra karar verecek.Ama en az 2 yıl kan sulandırıcı iğne olacak.
Şimdi söyleyin bana,Allah hep hayırlsını versin demek,ne kadar doğru bir cümle ve temenni değil mi?
Kuzenimin odasında bir bayan daha kalıyor.26 haftalık hamile.Üçüzleri olacak.Normal hamilelik.2 kız bir erkek.Doğum kanalına girmiş bebekler.Kız 11 günfür hastanede yatıyor.Sürekli kan veriliyor.' hafta daha bekletmeye çalışıyor doktorlar.En az 7 aylık olsun diye.Ama durumu çok zor.Bebekler daha 400 gr.
Tekrar diyorum, Allah hepimize hayırlı bir hamilelik ve hayırlı evlatlar versin.

Tuanaycım merhaba ben aranıza yeni katıldım. Kuzenine çok üzüldüm.Umarım bebeğine ve sağlığına kavuşur.

canım ya çok geçmiş olsun evet allah hayırlı hamilelik ve bebişler versin...

canım bidahaki kontrolüm 10 ile 20 ocak arası.bebeğin iç ve dış organları için detaylı ultrason gibi bişey varmış,işte kalbinde bi sorun varmı,parmakları tam mı falan gibi bişey var ona giricem o zaman tam belli olur.bakalım hayırlısı olsun,ne diyelim.

bebingim canım benim sakın kendini üzme,2010 yılında sizlerden alıcam tek tek güzel haberleri,biliyorum eminimm.

ay ne güzel canım ya inşallah allah bizede nasip eder... yeğenimiz canavar gibi olacak sen hiç merak etme...

ay ne güzel canım ya inşallah allah bizede nasip eder... yeğenimiz canavar gibi olacak sen hiç merak etme...

İnşallah canım,allah sağlık versin herşey yalann.allahım sizlerede veririr inşallah,sizlere ve isteyipde olmayan herkese veririr inşşşallah.YÜCE RABBİM SEN KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMA VE CANIM ARKADAŞLARIMADA DAHA FAZLA ARATMA...:ecrin_bebek:

tuanaycım alla kuzenine ve tüm annne adaylarına yardımcı olsum.kuzeninede geçmiş olsun çok üzüldüm.işte herşeyin başı sağlık biz ne istersek sağlıklı ve hayırlısını istiyelim hep.

ya canım sorma bu fotolar buz dağının görünen kısmı deli gibi gezdik gezdik şimdi nasıl pişmanım vallaha oturup çocuğumuzu doğursaydık şimdi okula yollardık senede 5-6 kere tatile çıkıyorduk biz manyaklar

bizde şu tüp bebek olaylarına girmeseydik kesin arabayla bir karadeniz turu yapmıştık gerçi bir kısmını bitirdik ama gitmediğimiz yer çok karadenizde birde gap turu kaldı onun dışında karış karış gezmediğimiz yer kalmadı

bende sizi tanıdığıma zaten çok memnumdum bukadar cici kızlar olduğunuzu görünce daha bir keyiflendim
kocişine sevdiği şeyleri yap tabiki göbüşü möbüşü boşver özlemiştir yemeklerini şımart kocanı haketmiş vallaha

bebingim yaa artık alıştık biz olumsuz haberlere ama iyicene umutlanmıştık sayfamızda herşey denizin pozitif idrar testi ile başladı sonra ardı arkası kesilmeyen umutsuzluklar devam etti ama heralde yeni yılda yeni umutlar getirecek bize bebişlerimizi

canım yumurtalarının gelişimi maşallah çok güzel sanırım eşin maddi olanakları düşünerek tüp bebek istememiş ama gerekirse kredi alın tüp bebek yapın derim bu güzel yumurtaları ziyan etmeyin çünkü hiç belli olmuyor bu işler ben 12 gün 450 doz puregonla sadece 2 yumurta geliştirebildim onunda biri boş çıktı 17- ve 18 mm anca büyüdüler bence canım bu şansı değerlendir tüp bebekte zaten asıl tutan ilaçlar bak bukadar düşük dozda bu yumurtaları elde etmişsin kesinlikle değerlendirin hatta kalanları dondurun sonra pişman olmayın

kızlar nerdesiniz....
kimse beni merak etmedi mi???

canım benim seni merak etmez olurmuyuz sen bizim neşemizsin

inşallah canım bebişler 2010 da gelsin artık tahammülümüz kalmadı kızmaya başlıyoruz
:))

özlemcim şimdi fazla vaktim yok ama büyük ablamın doğum hikayesini anlatıcağım sizlere

canım benim anlattıkların gerçekten çok üzücü şeyler benim babamdada damar tıkanıklığı rahatsızlığı var ve damar tıkanıklığı şekeri tetikledi doktorlar nasıl yetersiz kalıyor hasta yakınları nasıl aciz kalıyor çok iyi biliyorum ve üstelik işin ucunda 26 yaşında gencecik hamile bir bayan varsa allah şifa versin canım

evet annesi yaa doktora gittiğinde biraz dinlende hareketlensin yürürken uyuyorlarmış bebişler oturduğunda yattığında hareketleniyorlarmış

Ya burpcum aynen öyle valla.eşime diorum ben yavaş yavaş hissediyorum artık.geceleri yatarken ama gündüz hissedemiyorum,demek ki ondanmışşşş...bunu bilmiyordumm...sen nasılsın?işler yoğun sanırım,görüşemioruz.

burp varya bir giriyorsun herkesi halledip çıkıyorsun bravo valla:)

canım çok sağol evet tatlı bir telaş benimde balıklarım var 3 taneydi 1 tanesi öldü çok üzülmüştüm ağlamıştım çok hatta ben abimle aynı katta oturuyorum yengem kapıyı çaldı noldu niye ağlıyorsun diyor söyleyince sende kalbime indircen dedi..basit bişey gibi insan çok üzülüyor hele köpek çok farklı olsa gerek arkadaşın gibi oluyor..

geçmiş olsun çok zor anlattıklarını düşünmeye çalıştım ama gerçekten çok zor yaşmadan insan eminim anlayamaz inşallah her ikiside bebk ve kuzeninde sağlıklı bir şekilde bu işten kurtulur ..kurtulur diyorum çünkü hani derler ya allah kurtarsın diye gerçekten çok zor bir can dünyay getiriyorsun ve binbir çeşit hastalıkla durumla başediyorsun...

hadi bakalım inşallah herşey yolunda gidicek bu evreleride atlatıcaksın bir bakmışsın bebiş kucağında:)) heyecanı bile çok güzel tuanay da demiş ya bu duyguyu 2 gün bile yaşamak güzel 9 ay 10 gün dahada güzel olur...kız olcak kız...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…