O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
selam kızlar geldim yine
taşındık öldüm bittim yorgunluktan ama hala bitmedi(((((((((((((((((
internete attım kendimi
ne zormuş yaaaa taşınmak önümüzdeki hafta sonu herşey düzene giricek inşallah
az kaldı ama hafta içi çok yapamam öyle işte haberler
hala adet olmadım ama hamile olmadığıma inandım korkularım geçti yumurta çatlarken gelen servikal mukus var ya işte ondan geliyo valla çok utandım:)))
muhtemelen yeni çatlıyo benim yumoş 10 güne olurum sanırım
ölüyorum yorgunluktan
hepinize iii geceler
özleeeem zor olmuyo mu kızılırmaktan buraya aşılamaya gelmek?????????uzak sanırım kızılırmak
tansaşa da gitmedim hala yoğunum ya bu aralar
canım inşallah ya benimde kısmetse ocakta aşılama olacak tutarsa süper başlarız valla.. senin ne durumda işlerin tam olarak anlatır mısın yani şu an ne yapıyorsun tam olarak bebiş için....
canım ben 2 yıl önce 25 haftalık bebegimi kaybetiim..bililyosun anlatmıştım..sonra yasmin kuulandım ara verdim...şimidi hapi keestim 2 ay önce sadece bekkilyorum...:1ninca:
Burpcum,evet senden önce ben ekledim seni.Tam bizim kafadasınız.Ye,iç,gez.Sağlıklı olalımda,gerisi boş...
Bebing,bugün misilleme yapıyorsun gibi bir his var içimde,nerelerdesin yaaa,gözümüz seni arıyor.Bir ses ver,güzel bir haber ver,hadi yaaaaaaa......
ilk defa bu kadar ümitlenmiştimm heyecanlanmıştım hayaller kurmuştum.
ama içimdeki ses bekle demişti.doğruymuş yine tutunamamış bebişim.üzgünmüyüm elbette.ama yıkılmadım tek damla yaş gelmmedi gözlerimden.sanırım her yenilgiden dahada güçlenerek çıkıyorum.
herşeye rağmen mutluyum kızlar.o heyecanlı birkaç günü bile yaşamak cok ama cok guzeldi.bu bile mutlu etti beni.Allahın bir bildiği var diyorum simdi sadece dua ediyorum ve şükrediyorum.bilmiyorum gerçekten ben istiyorken olacak mı bebeğim yoksa ben vazgecince mi olacak kimbilr belki hiç olmayacak.yorgunum yasadıklarımdan.korkuyorum geleceğin göstereceklerinden ama yine burdayım cünki siz yanımdasınız.....
slm kızlar geçen gün yazmıştım yeni tedaviye star verdiğimi c.tesi dr a gittim kontrolüm vardı 10 taneye yakın yumurtam var 7 mm olmuş hepsi.dozu düşürdü drum.ç.şamba tekrar kontrolüm var hatta drum bu yumruta sayısıyla tüp bebek yaptır istersen dedi eşimde kızdı sanki senlerce çocuğumuz olmuyomuş gibi tüp bebek mi yaptırcaz dedi.bi de yaşın kaç daha acele ediyosun dedi.sizce bu yumurta sayısı normal ilişkiyle 60 milyon sperm sayısıyla normal yolla hamile kalma şansım nedir.öff ya iğne vrunmaktan kalçamın üstüne otuamıyom...yine aşılamadaki gib olamazsa öfff.mafoldumben
slm kızlar geçen gün yazmıştım yeni tedaviye star verdiğimi c.tesi dr a gittim kontrolüm vardı 10 taneye yakın yumurtam var 7 mm olmuş hepsi.dozu düşürdü drum.ç.şamba tekrar kontrolüm var hatta drum bu yumruta sayısıyla tüp bebek yaptır istersen dedi eşimde kızdı sanki senlerce çocuğumuz olmuyomuş gibi tüp bebek mi yaptırcaz dedi.bi de yaşın kaç daha acele ediyosun dedi.sizce bu yumurta sayısı normal ilişkiyle 60 milyon sperm sayısıyla normal yolla hamile kalma şansım nedir.öff ya iğne vrunmaktan kalçamın üstüne otuamıyom...yine aşılamadaki gib olamazsa öfff.mafoldumben
ilk defa bu kadar ümitlenmiştimm heyecanlanmıştım hayaller kurmuştum.
ama içimdeki ses bekle demişti.doğruymuş yine tutunamamış bebişim.üzgünmüyüm elbette.ama yıkılmadım tek damla yaş gelmmedi gözlerimden.sanırım her yenilgiden dahada güçlenerek çıkıyorum.
herşeye rağmen mutluyum kızlar.o heyecanlı birkaç günü bile yaşamak cok ama cok guzeldi.bu bile mutlu etti beni.Allahın bir bildiği var diyorum simdi sadece dua ediyorum ve şükrediyorum.bilmiyorum gerçekten ben istiyorken olacak mı bebeğim yoksa ben vazgecince mi olacak kimbilr belki hiç olmayacak.yorgunum yasadıklarımdan.korkuyorum geleceğin göstereceklerinden ama yine burdayım cünki siz yanımdasınız.....
ÜMİTLENMEYE,HEYECANLANMAYA,HAYALLER KURMAYA devam edicez tamam mı arkadaşım..
canım kolay gelsin şler bu hafta sanırım herkesin yoğun ama sen daha farklı ve tatlı bir heyecan içindesin değil mi? sende çok tatlısın:) evet benekli paşamızında resmi var eşimle beslediğimiz ilk şeydi:) kendine dikkat et hasta falan olma....opuyorumnanaktangünaydın kızlar ben geç kaldım herkes tanışmış...hepiniz çok tatlısınız..
öncelikle bebing sabırsızlıkla seni bekliyorum inşallah güzel haberlerle dönüceksin bize...
özlemcim çok tatlısın hepimizin bu güzel mutllukları ölene kadar daim kalsın inşallah.paşayıda gördüm daha üzüldüm çok tatlı ya kıyamam..
burpcum maşallah o kadar fotoğrafın var ki onlara bakarken vakit nasıl geçmiş anlamadım sizi gezentiler sizi..
tuanaycım iyi yapmışsın at kendini dağıt kafanı inşallah herşey daha güzel olucak..
semracım bir dahaki kontrol ne zaman inşallah bu sefer gösterir kendini yaramaz..
bu hafta çok yoğunum kızlar çarşı pazar temizlik çamaşır...haa birde yaprak sarıcam tatlılar yapıcam kocişime kesin zayıflamıştır şişmanlatmam lazım:))) zaten göbüş varda:)))
havalarda çok kötü soğukta temizlik yapmaktan nefret ediyorum dayanamam hiç soğuğa((
sizi tanıdığıma çok sevindim burpun dediği gibi bizi geçtik yakında bizimkilerede bir sayfa kurup sperm muhabbeti yapacaklar..görüşmek üzere kızlar benim işlere dalmam lazım..off..
hepinizin sabırsızlıkla haberimi beklediğinizi biliyorum
derin bir nefes alın kızlar...
çünki üzülüceksiniz...
sabahın köründe regl oldum.
test yaptırmaya gerek kalmadı yani.
iyiki beklemişim.iyiki yaptırmamışım.
dün gece korkunç basım agrıdı uyuyamadım sabaha kadar.ve sabah hafif bir bel agrısı sonuc kırmızılar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?