Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

had bakalım hatırlı olsun yeni evin güle güle oturun.... bende merak ettim nerede bu diye.. biz taşınırken evi su başmıştı gece bir ses geliyor diye kalktım ayağımı yere cupppp diye attım bileğimi geçmşti yani ve tüm koliler mahvoldu taşındık 20 gün çamaşır yıkadım ha neden o kadar sürdü sular kesikti yazın genelde... kızılırmakın suyu ankaraya gidiyor ama biz yararlanamıyoruz
sen dinlen bitanem sonra görüşürüz inşallah...
30-35 dk en geç oradayız 55 km....
tansaşa ben gittim çok güzel olmuş iyi olmuş valla...
biz orada tansaşın tam arkasına gelen evde oturuyorduk ay canım ya geçen yıl hergün gittik geldik ben kızılırmakta oturmam deyince ama sonra mecburen taşındık... çünkü okuldan çıkınca en az 2 saat eşimi bekliyordum dairede burası daha beter ama ne yapayım oarada otururken eve geldiğimde saat neredeyse 6-7 oluyordu ee o saatten sonra yemek mi yapayım ev mi temizleyim zordu kısacası...

Burpcum,evet senden önce ben ekledim seni.Tam bizim kafadasınız.Ye,iç,gez.Sağlıklı olalımda,gerisi boş...
Bebing,bugün misilleme yapıyorsun gibi bir his var içimde,nerelerdesin yaaa,gözümüz seni arıyor.Bir ses ver,güzel bir haber ver,hadi yaaaaaaa......

canım inşallah ya benimde kısmetse ocakta aşılama olacak tutarsa süper başlarız valla.. senin ne durumda işlerin tam olarak anlatır mısın yani şu an ne yapıyorsun tam olarak bebiş için....

canım ben 2 yıl önce 25 haftalık bebegimi kaybetiim..bililyosun anlatmıştım..sonra yasmin kuulandım ara verdim...şimidi hapi keestim 2 ay önce sadece bekkilyorum...:1ninca:

canım ben 2 yıl önce 25 haftalık bebegimi kaybetiim..bililyosun anlatmıştım..sonra yasmin kuulandım ara verdim...şimidi hapi keestim 2 ay önce sadece bekkilyorum...:1ninca:

hayırlısı canım ya inşallah sağlıcakla gelir hepimizin bebişleri....

valla ya siz ne gezenti çıktınız öyle:) bizde diyorduk ne çok gezdik diye.... 3 kez karadeniz turu yaptık , geçen yaz akdeniz ben egeyi çocukluğumdan biliyorum ve çok seviyorum ama eşimle hiç nasip olmadı belki bu yıl karnımızda bebişle düşünürüz:) onuda gezdiririz belli mi olur... doğu tamamen farklı bir dünya ama çok güzel yerlerle karşılaşabilirsiniz.... ama yinede karadeniz derim doğa harikası ya mavi yeşil içiçe mükemmel uyum .... ama yazın bile gitseniz yanınıza birşeyler alın ne olacağı belli olmaz:)

günaydın kızlar ben geç kaldım herkes tanışmış...hepiniz çok tatlısınız..
öncelikle bebing sabırsızlıkla seni bekliyorum inşallah güzel haberlerle dönüceksin bize...
özlemcim çok tatlısın hepimizin bu güzel mutllukları ölene kadar daim kalsın inşallah.paşayıda gördüm daha üzüldüm çok tatlı ya kıyamam..
burpcum maşallah o kadar fotoğrafın var ki onlara bakarken vakit nasıl geçmiş anlamadım sizi gezentiler sizi..
tuanaycım iyi yapmışsın at kendini dağıt kafanı inşallah herşey daha güzel olucak..
semracım bir dahaki kontrol ne zaman inşallah bu sefer gösterir kendini yaramaz..
bu hafta çok yoğunum kızlar çarşı pazar temizlik çamaşır...haa birde yaprak sarıcam tatlılar yapıcam kocişime kesin zayıflamıştır şişmanlatmam lazım:))) zaten göbüş varda:)))
havalarda çok kötü soğukta temizlik yapmaktan nefret ediyorum dayanamam hiç soğuğa((
sizi tanıdığıma çok sevindim burpun dediği gibi bizi geçtik yakında bizimkilerede bir sayfa kurup sperm muhabbeti yapacaklar..görüşmek üzere kızlar benim işlere dalmam lazım..off..

hepinizin sabırsızlıkla haberimi beklediğinizi biliyorum
derin bir nefes alın kızlar...
çünki üzülüceksiniz...
sabahın köründe regl oldum.
test yaptırmaya gerek kalmadı yani.
iyiki beklemişim.iyiki yaptırmamışım.
dün gece korkunç basım agrıdı uyuyamadım sabaha kadar.ve sabah hafif bir bel agrısı sonuc kırmızılar....

ilk defa bu kadar ümitlenmiştimm heyecanlanmıştım hayaller kurmuştum.
ama içimdeki ses bekle demişti.doğruymuş yine tutunamamış bebişim.üzgünmüyüm elbette.ama yıkılmadım tek damla yaş gelmmedi gözlerimden.sanırım her yenilgiden dahada güçlenerek çıkıyorum.
herşeye rağmen mutluyum kızlar.o heyecanlı birkaç günü bile yaşamak cok ama cok guzeldi.bu bile mutlu etti beni.Allahın bir bildiği var diyorum simdi sadece dua ediyorum ve şükrediyorum.bilmiyorum gerçekten ben istiyorken olacak mı bebeğim yoksa ben vazgecince mi olacak kimbilr belki hiç olmayacak.yorgunum yasadıklarımdan.korkuyorum geleceğin göstereceklerinden ama yine burdayım cünki siz yanımdasınız.....

slm kızlar geçen gün yazmıştım yeni tedaviye star verdiğimi c.tesi dr a gittim kontrolüm vardı 10 taneye yakın yumurtam var 7 mm olmuş hepsi.dozu düşürdü drum.ç.şamba tekrar kontrolüm var hatta drum bu yumruta sayısıyla tüp bebek yaptır istersen dedi eşimde kızdı sanki senlerce çocuğumuz olmuyomuş gibi tüp bebek mi yaptırcaz dedi.bi de yaşın kaç daha acele ediyosun dedi.sizce bu yumurta sayısı normal ilişkiyle 60 milyon sperm sayısıyla normal yolla hamile kalma şansım nedir.öff ya iğne vrunmaktan kalçamın üstüne otuamıyom...yine aşılamadaki gib olamazsa öfff.mafoldumben

bebing allah yardımcımız olsun kardeşim üzme kendini herşeyde bi hayır vardır....allah ne veriyosa hayırlısını versin hepimiz için...

ağlamayacaksın tabiki..hepimiz yaşamadık mı bunları demedik mi herşeyin vakti var diye o ümidi bile yaşamak çok güzel ama napalım kısmet değilmiş bak hiç olmayacak düşüncesini falan bir kenara bırak seninle yaşıtız biz hatta aynı ay doğumluyuz ben biraz daha sıksaymışım nerdeyse aynı gün doğcakmışız 15 gün erken doğmuşumda:)))
şaka bi yana savaşımız yeni başlıyor daha çok zamanımız var allah izin verirse..sıkma kendini beleşten bir bebiş bekledik olmadı napalım bizde para harcarız ama yinede olucak inşallah:))

canım hoşgeldin ne kadar güzel oluşmuş yumurtalar..aşılamanda daha azdı yanlış hatırlamıyorsam..aynı iğneleri mi kullandın aşılamadaki?aynı dozda mı birde.?..bence tam tüp bebeklik olmuşsun..canım peki doktor kendi halinize mi bırakıyor? aşılama olmayacak anladığım kadarıyla ama bence tüp bebek olmasa bile hazır vucudun bu hormonu iğneyi almışken aşılama bari yaptırsanız hatta ben eşine katılmıyorum direk yumurta toplanıp tüp bebek olsun çünkü şansın çok..çünkü eşin demiş ya bu yaşta tüp bebek mi olur erken falan diye zaten sen o iğneyi tedaviyi aldın sana yapılacak başka birşey yok ki..yani eşinin daha erken dediği o tedaviye siz çoktan başladınız..yani tüp bebek için bundan sonraki yol sadece dölleyip bırakmak...bence eşinin bu konuda pek bilgisi yok gibi..erken olma konusunda da eğer çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız bunu erkeni geçi yok..belki allah korusun bu ay olmayacak ve sen 3 ay içinde bu iğnelere maruz kalmış biri olarak elinde bir hiç kalıcak ve sonrasında tüp bebek ya da aşılama olsun diyeceksiniz yine aynı iğnelere maruz kalacaksın ve vucudunun verdiği tepkiler azalacak...ya hiç iğne kullanmayacaktın kendiliğinden olması için bekleyecektiniz ya da bence iğne kullandıysanda bir yardımla hamile kalmaya çalışacaksın..dilerim kendiliğinden olur...

yaşın kaç acele ediyorsun olayını anlamadım o zaman niye iğne olup bu kadar acı çekiyosun...ara verip bekleseydiniz kafam karıştı..

ÜMİTLENMEYE,HEYECANLANMAYA,HAYALLER KURMAYA devam edicez tamam mı arkadaşım..

bebing hiiiç üzülme Allah doğru zamanda göndersin bebeğini
insan hep umutlanıyo daha kötü şeyler yaşayanlar var bebeğini kaybedenler ben taaaaa en yüksekten yere düştüm tam düzeldi bak geliyo bebeğim derken kaybettim (
hiç bozmaa moralini
hamile kaldığımda bi daha hiç bi şeye üzülmeyeceğim demiştim kendimi niye bu kadar üzmüşüm bak oldu bebek diyodum şimdi başa döndüm
hem yeni yıl yeni umutlar değil mi 2010 u bekliyo bizimkiler:))))))))

canım kolay gelsin şler bu hafta sanırım herkesin yoğun ama sen daha farklı ve tatlı bir heyecan içindesin değil mi? sende çok tatlısın:) evet benekli paşamızında resmi var eşimle beslediğimiz ilk şeydi:) kendine dikkat et hasta falan olma....opuyorumnanaktan

canım benim çok üzüldüm ama sen herşeyden daha değerlisin ne yapalım önümüzdeki aylarda olur inşallah.... sen kendine iyi bakta gerisi gelir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…