Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ohhhhh be ne kadar iyi yapmışsın:)))) korunmanda iyi olmuş baksana ölen sayısı 300 e yaklaşmış allah herkesi korusun...:Saruboceq: hepsini güzel günlerde giy ... üstünde paralansın:) ya bu düşünce yüzünden zaten eskiler olmuyor yeni almak işimize gelmiyor offfff offffffff ama mecbur alıyoruz işte ne yani kokoşluktan ödün mü verelim di mi amakaydirigubbakcemile3

ayy yarabbim ya neler var bizde en ufak şeyde isyan ediyoruz.. bir daha yaparmıyım tövbe yapmam allahım duy sesimi ve affet beni:Saruboceq: allahım kimseyi böyle sınamasın .. evet sağlıklı olsunda cinsiyeti şu bu hiç önemli değil... eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı ve vicdanlı bir çocuk olsun kafi... :ecrin_bebek:

semracım ben dükkandaydım o zaman senden de ses cıkmayınca kapattım dukkanı eve geldim.önemli değil bende niye cevaplamadı diye düşündüm

denizcim eşin için süprizler hazırla.çok özlediniz birbirinizi.hem bi daha ki gidişinin dönüşünde artık tüpcan ve tüpnur da sizinle birlikte olucak..

evet ya bencede sevdiği ne varsa hazırla:) hayır bebingim hihoyyytgamyoncuiremsutüpgül ve tüpgür olsun....

ya özlemcim giderek artırıyor ölenler naapsak sastım kaldım.nasıl korunacagımızı da bilmiyoruz ki.

burpcum cekin kafaları dagıtın felekten bi gece calın yaaa

ben size bi türlü denk gelemiyorum yaaaa.

kızlar itiraf ediyorum bende yine basladı tuvalete gitmeye korkma sendromu... yardımedin....

neden canım ya nereden çıktı şimdi bu korku ... yapma ne olur düşünme böyle...

burpum aramıza hoşgeldin tatlım... ne yapalım kader deyip geçiyoruz ve yolumuza devam edyoruz ne gelirki elden ... bizim yerimizede için... bence şubat size uğurlu gelecek nerden mi biliyorum çünkü benim doğum günüm şubatta:)) çok uğurluyumdur vesselam.. bizde yazacaklarını merakla bekliyoruz ve KOCAMANNNNNNN opuyorumnanaktan

bebingcim sen varya bu gidişle yazar olup ödül bile alırsın.. bak nobel iyi gider sana:)

ya özlemcim giderek artırıyor ölenler naapsak sastım kaldım.nasıl korunacagımızı da bilmiyoruz ki.

sadece temizlik yapıyoruz valla.. hayır temizlik hastası olduk milletçe valla ... elimde bez okulda temizlikçi gibi gezip duruyorum ya bana ne oluyorsa... çocuklara habire ellerinizi sık sık yıkayın demekten dilimde tüy bitti... valla aşı olmayı şimdilik düşünmüyorum nedeni açık zaten ....lmaz:

aldığım parayla sizin cocukları okuturum harvard larda şekerler.
sıkılırsanız söyleyin ama şişirdin kafamızı diyin..

napıyım özlemimsürekli hasta olmuşum gibi hissediyorum ama lavaboya gitmeye ödüm kopuyor

ben de uzak duruyorum elimi sık yıkıyorum ama dahası yok yani.babam oldu bugun.annem olmam diyor eşimde aynı şekilde.hamile olsakda su diğer asıdan mı olsak

özlemcim senin ikizlerin adı olsun bence

canım ya ben diğer sayfada açıklamıştım ismini ama sanırım sen unutmuşsun tekrar hatırlatmak farz oldu... açıklıyorum: annesi de AY PARÇASI gibi olduğundan (aygaz) olacak :) hayır kıza da erkeğe de uyar diye düşünüyorum....

sağol teyzesi ya bende düşünüyordum bu çocukları nerede okuturum diye :)

ne şişirmesi ya keyif alıyorum ben şahsenalkisalkisalkis

bu durumla baş etmek gerçekten güç ne diyeyim allah kolaylık versin... ama malesef yüzleşmek zorundasın:) geçmiş olsun şekerrrrrrrrrr

ben de uzak duruyorum elimi sık yıkıyorum ama dahası yok yani.babam oldu bugun.annem olmam diyor eşimde aynı şekilde.hamile olsakda su diğer asıdan mı olsak

valla olabilsek onu da oluruz..

bebing bence varya bu forumun en geveze anne adayları biziz ha:))))

hayır çocuklarda konuşarak doğacaklar neredeyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…