O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
bugun alışverişe gittim kızlar oh be dünya varmış kendime geldim.ne kadar uzak kalmışım meger.alışveriş merkezine filan gitmedim zaten.grip olurum mikropludur diye.bi magazaya gittim birkaç parca cici aldım kendime.kombin yapılabilicek sekilde.yinede pantolon almadım hamile kalırsam diye.bırakmıştım bu düşünceyi ama engel olamadım yine.
hani müşterim vefat etti dedim ya bebeği vardı 4 aylık.o uyzden cok uzuldum.bugunde bi arkadasım 6,5 aylık hamile bebeğini alıcaklar gelişim geriliği var diye..
böyle seyler olunca sukrediyorum yaradana.saglıklı olsun bizimle olsun diye...
simdi onların yasadıklarını dusununce benim ki hiçbirsey değil diyorum
özlemcim böyle bana iltifat edince cok mutlu oluyorum.....
denizcim eşin için süprizler hazırla.çok özlediniz birbirinizi.hem bi daha ki gidişinin dönüşünde artık tüpcan ve tüpnur da sizinle birlikte olucak..
ben size bi türlü denk gelemiyorum yaaaa.
kızlar itiraf ediyorum bende yine basladı tuvalete gitmeye korkma sendromu... yardımedin....
kızlar yazılanları okumadım ama geldim canlarım benim yarın izin günüm bugün resmi olarak negatif sonucumuzu aldık eeee bizede şarap eşliği ile kutlamak kalıyor yani şu an eşimle parti yapıyoruz kadeh kaldırıp kısırlığımıza diye tokuşturuyoruz şubatta tekrar denemek üzere sizinle yola devam diyoruz yarın yazılanları büyük bir keyifle okuyup sizinle paylaşımlara devam edeceğim canlarım benim
şu an sadece negatifi sindirmeye çalışıyoruz
ya özlemcim giderek artırıyor ölenler naapsak sastım kaldım.nasıl korunacagımızı da bilmiyoruz ki.
özlemcim senin ikizlerin adı olsun bence
aldığım parayla sizin cocukları okuturum harvard larda şekerler.
sıkılırsanız söyleyin ama şişirdin kafamızı diyin..
napıyım özlemimsürekli hasta olmuşum gibi hissediyorum ama lavaboya gitmeye ödüm kopuyor
ben de uzak duruyorum elimi sık yıkıyorum ama dahası yok yani.babam oldu bugun.annem olmam diyor eşimde aynı şekilde.hamile olsakda su diğer asıdan mı olsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?