Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim katilim dün msj attıııııı, bugün yola çıkacakmış paketimmmm çok heyecanlıyımmmm
IKATİLİMMMMMM
![]()
nekadannn da şanslısın
ya bence artık katiller ortaya çıksın benceeeee![]()
Şanslıyım gerçekten katilim de kurbanım da çok tatlılar, çok olumlu elektrik aldım ikisinden de![]()
ya bende sölemeden duramıcam kızlar çok sabıırlı biriyimde garibime giden bişey var suan hediyeler veriliyo yollanıyoooo biz yine aynı grup yazısıyoruz digerleri hani ya nasıl merak etmiyolar anlamıyorumki girip bi 5 dk bakmakda mı zor yani anlamadım ki yavru kuşlar dimi :26:
ya bende sölemeden duramıcam kızlar çok sabıırlı biriyimde garibime giden bişey var suan hediyeler veriliyo yollanıyoooo biz yine aynı grup yazısıyoruz digerleri hani ya nasıl merak etmiyolar anlamıyorumki girip bi 5 dk bakmakda mı zor yani anlamadım ki yavru kuşlar dimi :26:
Vakitleri yoktur tatlım çalışıyorlardır.Herkes senin benim gibi internet başınada mı çalışıyor![]()
çok iyi niyetlisinbende fesatım
![]()
ahhh ahhh parçaladım kendimi kuırbanım gel diye tık yok bende bilmiyorum niye gelmezler neden merak etmezler herşeyi geç sonuçta kendide hazırlık yapacak araştırma yapması gerekmezmi
çok iyi niyetlisinbende fesatım
![]()
Vakitleri yoktur tatlım çalışıyorlardır.Herkes senin benim gibi internet başınada mı çalışıyor![]()
aynen katılıyorum bi tanımaya çalışır bari alicicim zamanları olmayabilir tabiki ama 5 dk da bi yerde bulur yani bilmiyorum bana garip geliyo bukdr kayıtsız kalınması![]()
Estağfurullah canım.Yani büyük ihtimalle öyledir,bilerek gelmemezlik yapmazlar sanırım:44:
aynen katılıyorum bi tanımaya çalışır bari alicicim zamanları olmayabilir tabiki ama 5 dk da bi yerde bulur yani bilmiyorum bana garip geliyo bukdr kayıtsız kalınması![]()
pollyanna'm benimm ..![]()
acaba ?
belkide ?