Yeni yıla bu sefer mükemmel gireceğim diyenler

Cnm sen kac kilosun kaç kilo verdin bugune kadar neler ysptin biraz anlatirmsin

Canim persembe gunu tartildim en son 82.250 gr dim.96 kilo idim 6 ay once.14 kiloyu yavas yavas verdim.Hayatimdan yesil cay eksik olmaz hic bir zaman.Sadece psikolojik olarak iyi olmadigim donemlerde cok yedigim icin kilo vermem zor oluyor.Ayrica kan tahlili yaptirdim ve asiri kansizlik ve vitaminsizlik varmis.Ilaclarimi 2 haftadir duzenli kullabiyorum ve istahimda daha dogrusu sagligimda duzelmeler oldu.2 haftada 4 verdim.Bakalim bu hafta ne kadar vermis olacagim :) Cuma tartiliyorum ben.

günaydın kızlar, saskincim hoş geldin aramıza.
hafta sonu giremedim kk ya malesef.. sabah işe gelince ilk işim kk ya girmek oluyor benim bu hafta ki hedefim 73 dü fakat bağırsaklarım 5-6 gündür çalışmıyor bu durumda bile 74.0 geliyorum tartıda.
hafta sonu 1 er saat yuruyus yaptım yarım saat oryantel step yaptım.
ama diyeti de bozdum accık, 1 dilim pudingli biskuvili pasta yedim bir de misafirim varı accık cips yedim
ama dün sabah öğle kahvaltısını birleştirdim çok az yedim , akşam da sadece brokoli ve havuç hasladım onları yedim.

bu sabah da nesfit süt ..

Noninonicim Bence abartmamışsın.Bu arada bağırsak problemin için sinameki çayı içsen iyi gelir aslında sana.

Bugünkü menüm;

Malesef oruca devam edemedim (( Bademciklerim şişti çünkü.Ama diyete devam.

Kahvaltım=1 simit-1 domates-10 zeytin-Maydanoz
Öğle =2 dilim tavuk göğüs ızgara - Salata
Akşam =Brokoli Salatası

Ara =9 lu çayım-3 hurmam var.

bendeki rahatsızlık ibs (hassas bağırsak sendromu) her akşam yatmadan 2 tane form çay içiyorum hatta becunis diye bir ilaç var ondan da bir kaç gündür alıyorum yatmadan önce ama hiç bir faydası yok.. doktora gittim o kadar bakıldım sorun yok , yediklerime dikkat etsem bile bir şeyi biraz olsun kafama takayım bu şekilde kilitlenip kalıyorum ..

menün güzelmiş canım..bende az önce 1 kase yoğurt yedim , sabah da ıhlamur yeşilçay, biberiye kuşburnu karanfil tarçın hepsitle bitki çayı yaptım onu içtim hem bu gunlerde hava bir garip hasta olmayayım ..

geçmiş olsun sana da canım c vitamini bol bol al bu aralar..

Hosbulduk cnm bencede fazla yememissin bağırsak için de yulaf kepegi kullan hem tok tutuyor hemde bağırsaklara çok iyi geliyor.bugun 3 günüm 76 başladım sabah tartildim 73 kiloyum kızlar çok mutluyum biliyorum kilo degil ama olsun tartida 73 görmek cok güzel diyetisyenim ilk iki gün ödem attirmak icin program verdi bir haftadır spora gidemiyorum cok huzursuzum ama çarşamba günü gideceğim gidecek bu kilolarrrrrrrr bu arada sabah diyetisyenimke konuştum bundan sonra haftada bir tartilacagim nasıl daysnacaksam

bir ara yulaf kepeği kullandım canım sanırım uzun bir süre devam etmem gerekiyor. bu hafta alayım bende yemeklerin üstüne de serpiştiririm.
bende 77 ile başladım dun 74.0 gördüm bu hafta sonu 73 kilonun oturmasını bekliyorum inşallah

Çok geçmiş olsun canım.Senin sinirsel demekki.Öncelikle yatıştırıcı şeyler denemelisin sanırım.Umarım atlatırsın arkadaşım.

Çok geçmiş olsun canım.Senin sinirsel demekki.Öncelikle yatıştırıcı şeyler denemelisin sanırım.Umarım atlatırsın arkadaşım.

teşekkürler zehracım inşallah atlatırım yıllardır çekiyorum vallahi. bu yüzden kilo vermem de çok zor oluyor.

bu arada geçen sene kışın çok rahat bol diye giydiğim pantolonumu giydim şu an bacaklarım sıkışmaktan patlamak üzere, ayy kilo vermek ne zor iş, yemekte baklava vardı kendimi zor tuttum , ben sürekli tatlı çikolata yiyen bir insanım çok zor tutuyorum , bir de ekstradan tuttuğum için içimdeki yağlar erise nolur ki :)

iş yerinde öğle arası ülker shop'a gittim , ayy o çikolatalar biskuviler üstüme üstüme geliyor sandım , ama hiç bir şey almadım :) büyük başarı. sadece annemler geliyor memleketten diye anneme sevdiği biskuvilerden aldım kendime de laktozsuz süt..

Siz benim yerimde olsanız ohoo :))

Ben catering işindeyim.Yani akşama kadar çeşitli yemekler tatlılar içerisinde nefsimle savaşıyorum hey gidi heyyy

Bugün islim köfte vardı menüde sucuklu kuru fasulye pilav vardı ahhhh ah Ama Zehra naptı yemediii

Menüme uydum devam da ediyorum :))

O kıyafet mevzusuna hiç girme zaten kaç senedir aldığım kazaklarım var giymediğim 2008 den beri duruyor vallahi kasımda tam 5 sene olcak bir kere giyebildim Bu sene hiç değilse ocakta falan giyineyim diyorum :))

Zaten zayıfladıktan sonra almamak için herşeyi yapıcam çünkü hayatım boyu kiloluydum yani.o 2008 e geri dönmeyi istiyorum tek zayıf olduğum sene

selam kızlaarrr... yeni gelenler var sevındım hoşgeldiniz aramıza

kızlar bende hafta sonu yazamadım kusura bakmayın ama boş durmadım cumartesi iki saat pazar birbuçuk saat yürüyüş yaptım . bütün haftanın acısını çıkarttım. dokuzlu çayımı içiyorummm sabahlarıda maydonoz suyumu içiyorum. akşamları çokkk hafıf yiyorum ama gelgelelim kılomda düşme yokkkk. bunu bana açıklayın kızlar. ben daha napayım bılemedım.ben nasıl on yedı kılo verdım geçen sene bilemiyorum. bu ara da üç günde bir gidiyorum tuvalete kızlar ne olcak böyleeee fikriniz varmı??

Son düzenleme:
kızlar bugun itibariyle taplo yapmamı istermısınız . herkez kılosunu ve hedefini yazsın her pazartesi tartılıp tabloyu yenılerım

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba.benide aranıza alın.bende yeni yıla kadar şu fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum.61 kiloyum hedefim 49.malesef hep boğazıma yenik düşüyorum.diyet işini hiç sevmiyorum.ekmeği fazla kaçırmam ama hamur işleri vazgeçilmezim.sırf bu yüzden kilo aldığımı düşünüyorum.b-fite başlamıştım 3 gün gittim ayağımı sakatladım bayramdan sonra yine başlıcam.aslında acelem yok bu kışa yayıcam bu işi.her şeyden yemem lazım benim yoksa ters tepiyor daha çok yiyorum bensizinde menülerinizi örnek alıcam kendime.kabul ederseniz yarından itibaren bende menülerimi paylaşmak istiyorum.bu arada 27 yaşındayım 3.5 yaşında da çocuğum var.

2013-10-07 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Dost Yoğurt 150 GRAM 119
[2] Brokoli 250 GRAM 88
[3] Tavuk Göğüs 200 GRAM 208
[4] Maydanoz 10 gr 4
[5] Domates 1 ADET 14
[6] siyah zeytin 10 adet (3gr) 80
[7] Simit (susamlı) 1 ADET 260
Toplam : 773 kal.

Toplamda 773 kalori alıyormuşum bugün mükemmelllllllllll

slm deryacım ,bende beklediğimden az düşüyorum bugun biraz umutsuz başladım ama şunu düşündüm benim vucudum uzun süre hep yedi durdu bence seninki de benimki de direniyor. ben inanıyorum ki böyle devam edersek birden güzelce gidecek bu çektiklerimize de deyecek..zaten bizim en buyuk düşmanımızda şu bağırsak sorunumuz değil mi.. neyse devame delim bakalım yılmak yok hepimiz birimiz birimiz hepimiz için yılbaşına kadar birlikteyiz, el birliğiyle vereceğiz kiloları istediğimiz her şeyi rahatça giyeceğiz :)

hoş geldin canım bfit'e bende geçen sene gittim ama inan eğer yemekten kesmiyorsan hemen alınıyor ben gecen sene ekim gibi bfite başlamıştım 3-4 ay gittim 5 kilo vermiştim ama yememden hiç kesmemiştim yani bırakınca hemen aldım . herşeyden accık accık yemeye alışmamız lazım yoksa geliyor kilolar. bfit güzeldi bir de gelenler hocalar iyiyse çok zevkli oluyor. eğer hem bfit hem diyet yaparsan taş gibi olursun. kasları da çok güçlendiriyor.
bu sene spor düşünmüyorum sabah 6 bucukta kalk işe gel aksam 7 de eve git 7 den sonra zor geliyor birşeyler yapmak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…