Siz benim yerimde olsanız ohoo :))
Ben catering işindeyim.Yani akşama kadar çeşitli yemekler tatlılar içerisinde nefsimle savaşıyorum hey gidi heyyy
Bugün islim köfte vardı menüde sucuklu kuru fasulye pilav vardı ahhhh ahAma Zehra naptı yemediii
Menüme uydum devam da ediyorum :))
O kıyafet mevzusuna hiç girme zaten kaç senedir aldığım kazaklarım var giymediğim 2008 den beri duruyor vallahi kasımda tam 5 sene olcak bir kere giyebildimBu sene hiç değilse ocakta falan giyineyim diyorum :))
Zaten zayıfladıktan sonra almamak için herşeyi yapıcam çünkü hayatım boyu kiloluydum yani.o 2008 e geri dönmeyi istiyorum tek zayıf olduğum sene
ahh zehracım senin işin de baya zormuş Allah yardımcın olsun ..inşallah hedeflediğin kiloya kısa sürede ulaşırsın..
kıyafet mevzusu çok kotu ya yeni evlendiğimden beri kiloluyum şişko geline çıktı adım resmen ,ki ben hayatım boyunca hiç bu kadar almazdım .170 boyundayım en fazla 63-64 olurdum hemen rejımlere baslar verırdım şimdi noldu 70 den aşağıyı 2 senedir goremiyorummoralim çok bozuluyor.. etrafımda ne kızlar var hiç bişeye benzemiyorlar ama zayıflar bir havayla geziyorlar kilom var diye bir garip bakıyorlar yani anlayacağın komplekse girdim vermeyi çok istiyorum.sizlerle burada devam edeceğiz. ve hepimiz vereceğiz inşallah tek umudum bu.
kilonuzu ve hefenizi yazın yapayım. bu arada jelyb hoşgeldinnnn
Bende boy 167 kilo 76 yiydi iki günlük detoks sonucu 73 kiloym simdi hedefim 60 kilo olmak
Deryaizm nasıl gidiyor diyet?
hemennn o detoksun ayrıntılarını alayımmm lütfen :)))
hoş geldin canım bfit'e bende geçen sene gittim ama inan eğer yemekten kesmiyorsan hemen alınıyor ben gecen sene ekim gibi bfite başlamıştım 3-4 ay gittim 5 kilo vermiştim ama yememden hiç kesmemiştim yani bırakınca hemen aldım . herşeyden accık accık yemeye alışmamız lazım yoksa geliyor kilolar. bfit güzeldi bir de gelenler hocalar iyiyse çok zevkli oluyor. eğer hem bfit hem diyet yaparsan taş gibi olursun. kasları da çok güçlendiriyor.
bu sene spor düşünmüyorum sabah 6 bucukta kalk işe gel aksam 7 de eve git 7 den sonra zor geliyor birşeyler yapmak ..
Tamam sen yeter ki iste cnm , oncelikle light beyaz peynir yarım yagli sut bimden aldim yarim yagli yogurt yulaf kepegi carrefourdan aldim yulaf kepegini bunları edin.sabah ilk uyandiginda ac karna yeşil cay yarım saat sonra bir kase yogurda bir bucuk yemek kasigi yulaf kepegi karistip ye ondan sonra uc tane haşlanmış yumurta iki ince dilim peynir öğlen iki tane baget tavuk haslama yada ızgara olacak yaninda bir kase yogurt aksamda yine tavuk yada dana etinden dört tane minik kofte bir kase yogurt yatarkende bir bardak süt yanlız ogun atlama bunlari muhakkak ye tuz kesinlikle yok yemegin pistikten sonra bir cimdik derler ya oyle serptim üstüne yağ yok kesinlikle meyva yok bu kadar cnm iki gun böyle ondan sonrasini istersen anlatirim tatlım
canım benım bıldıgım detoks sırf yeşilliklerle oluyordu. tabı benım bıldıgım oyle. bu tarz detoks oldugunu bılmıyorsum. protein diyeti gibi ama yoğurt var.yulaf kepeği toz gibi birşeymi birde aktardan yada başka bir yerden alabılırmıyım?carrefur bana çok uzakta
canım benim boyum 1.56:)[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]boy[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[TD]7ekimkilo[/TD]
[TD]14ekimkilo[/TD]
[TD]21ekim kilo[/TD]
[TD]28ekim kilo[/TD]
[TD]4kasım kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]noni[/TD]
[TD]1.70[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zehra[/TD]
[TD]1.68[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]82.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskın[/TD]
[TD]1.67[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jelyb[/TD]
[TD]---[/TD]
[TD]49[/TD]
[TD]61[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]figen[/TD]
[TD]1.65[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar eksik gedik varsa söyleyin unuttuğum biri varsa söyleyin
canım benim boyum 1.56:)
Tamda üstüne bastin aynen protein detoksu gibi bir şey yada ben oyle diyorumama sunu soyliyim doktorum demisti bunu iki gün yapalim vucudundaki odemi atalim hakkatende öyle oldu.evet cnm toz büyük marketlerdede bulabilirsin attarda varmi inan bilmiyorum
b fite devam edicem cunku 3 aylik uyelik yaptirdim.dogumdan sonra karnim cok sarkti sikilasmasi lazim.5 kilo cok dgil ama sikilasma olmusmuydu? bu arada benim boyum 1.56.
canım benim boyum 1.56:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?