Yeni yıla bu sefer mükemmel gireceğim diyenler

ahh zehracım senin işin de baya zormuş Allah yardımcın olsun ..inşallah hedeflediğin kiloya kısa sürede ulaşırsın..
kıyafet mevzusu çok kotu ya yeni evlendiğimden beri kiloluyum şişko geline çıktı adım resmen ,ki ben hayatım boyunca hiç bu kadar almazdım .170 boyundayım en fazla 63-64 olurdum hemen rejımlere baslar verırdım şimdi noldu 70 den aşağıyı 2 senedir goremiyorum moralim çok bozuluyor.. etrafımda ne kızlar var hiç bişeye benzemiyorlar ama zayıflar bir havayla geziyorlar kilom var diye bir garip bakıyorlar yani anlayacağın komplekse girdim vermeyi çok istiyorum.sizlerle burada devam edeceğiz. ve hepimiz vereceğiz inşallah tek umudum bu.

kilonuzu ve hefenizi yazın yapayım. bu arada jelyb hoşgeldinnnn

Noniii sen iyimisin arkadaşım ya :) 170 boy 70 kg diyosun ahhh bende insem keşke o kilolara.Sen çok kilolu değilsin ki canım benim.Kompleks yapmana hiç gerek yok bence.Sen benim yerimde olsan.Burda ne bayanlar var vallahi sanki best model of the world hepsiHem güzeller hem zayıflar hem çok güzel giyiniyorlar.İmrenmekle kalıyorum.Bu sefer inat ettim inşallah bende zayıflıycam.Yavaş yavaş vericez kiloları sıkma sen canını.Daha çok var yılbaşına

Sıra bizde

kızlarrrr
sabah 2bardak suyumuzu
ve yine sabah limonlu sıcak ılık suyumuzu
gün içersinde
yeşil çaymızı
varsa dokuzlu çayımızı
boll suyumuzu
çok çiğnemeyi
yavaş yemeyi
her gün 45 dakika sporumuzu
akşam 7 den sonra ağzımızı kapatmayı
her öğünde yoğurt yemeyi
öglen et tavuk akşam daha çok sebze yemeyi
ara öğünleri kesinlikle atlamamayı unutmuyoruzzzzzz unutturmuyoruz :))))

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]boy[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[TD]7ekimkilo[/TD]
[TD]14ekimkilo[/TD]
[TD]21ekim kilo[/TD]
[TD]28ekim kilo[/TD]
[TD]4kasım kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]noni[/TD]
[TD]1.70[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zehra[/TD]
[TD]1.68[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]82.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskın[/TD]
[TD]1.67[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jelyb[/TD]
[TD]---[/TD]
[TD]49[/TD]
[TD]61[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]figen[/TD]
[TD]1.65[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar eksik gedik varsa söyleyin unuttuğum biri varsa söyleyin

hemennn o detoksun ayrıntılarını alayımmm lütfen :)))

Tamam sen yeter ki iste cnm , oncelikle light beyaz peynir yarım yagli sut bimden aldim yarim yagli yogurt yulaf kepegi carrefourdan aldim yulaf kepegini bunları edin.sabah ilk uyandiginda ac karna yeşil cay yarım saat sonra bir kase yogurda bir bucuk yemek kasigi yulaf kepegi karistip ye ondan sonra uc tane haşlanmış yumurta iki ince dilim peynir öğlen iki tane baget tavuk haslama yada ızgara olacak yaninda bir kase yogurt aksamda yine tavuk yada dana etinden dört tane minik kofte bir kase yogurt yatarkende bir bardak süt yanlız ogun atlama bunlari muhakkak ye tuz kesinlikle yok yemegin pistikten sonra bir cimdik derler ya oyle serptim üstüne yağ yok kesinlikle meyva yok bu kadar cnm iki gun böyle ondan sonrasini istersen anlatirim tatlım

b fite devam edicem cunku 3 aylik uyelik yaptirdim.dogumdan sonra karnim cok sarkti sikilasmasi lazim.5 kilo cok dgil ama sikilasma olmusmuydu? bu arada benim boyum 1.56.

canım benım bıldıgım detoks sırf yeşilliklerle oluyordu. tabı benım bıldıgım oyle. bu tarz detoks oldugunu bılmıyorsum. protein diyeti gibi ama yoğurt var.yulaf kepeği toz gibi birşeymi birde aktardan yada başka bir yerden alabılırmıyım?carrefur bana çok uzakta

Tamda üstüne bastin aynen protein detoksu gibi bir şey yada ben oyle diyorum ama sunu soyliyim doktorum demisti bunu iki gün yapalim vucudundaki odemi atalim hakkatende öyle oldu.evet cnm toz büyük marketlerdede bulabilirsin attarda varmi inan bilmiyorum

canım benim boyum 1.56:)

tamam canım bunu bı denıcem

b fite devam edicem cunku 3 aylik uyelik yaptirdim.dogumdan sonra karnim cok sarkti sikilasmasi lazim.5 kilo cok dgil ama sikilasma olmusmuydu? bu arada benim boyum 1.56.

evet jelbycim yemekten çok kesmediğim için kilo vermektense sıkılaşma daha çok olmuştu. bacaklarım şu an biraz biraz sarkık ama bfite giderken iç bölümleri bile gerilmişti yani accık da yemekten kesseydim taş gibi olurdum . vucut şekle giriyor bfitte çünkü yarımsaat hiç durmadan hareket kaslar çalışıyor .

kızlar dün gece ailem geldi memleketten aman YaRabbim ballar yağlar peynirler annem bir de kek yapmış, gece sofra kurdum yoldan geldikleri için acıkmışlardı, zor tuttum kendimi ama bende 2-3 tane fındık yedim. kek yemedim direk yağ olacak diye..

bu sabah uyanınca sütle kek yedim bugun öğle yemeği hedefim sadece salata ve yoğurt.

Kahvaltı =1 dilim(50 gr) tambuğday ekmeği-10 zeytin-2 domates-Maydanoz
Kalori =100-110-40-10 =260
Öğle =Mercimek Çorbası-3 köfte(90 gr)
Kalori =190-161=351
Akşam =Mercimek çorbası büyük kase
Kalori =190

Toplam=801 kalori

Arada bişey yemeği düşünmüyorum bugün yersem de belirteceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…